reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
sunovia - moja ma zaataktowane 2 zabki tylko na gorze wiec tragicznie to nie wyglada . tak sa inne metody nakladania bialego plynu tylko trzeba chodzic co miesiac prywatnie chodzi moja sasiadka bo za dlugo karmila dziecko w nocy cyc zrobil swoje dziecku sie odwapnily zeby i az pokruszone ma teraz chodzi co miesiac i placi 100 zl .My zaczelismy prywatnie ale to nasza znajoma wiec chodzimy teraz do niej na dyzur do szpitala a my chodzimy 3 razy w miesiacu co tydzien i pozniej pol roku spokoj

e-stera - to nie jest lakowanie za mala jest na lakowanie i doktor uzywala innej nazwy ale nie pamietam moze lapisowanie jak piszesz ale tez nie jestem do konca przekonana. Moje kolezanki tez sie pukaly w glowe ze dziecko za male itd a ja poszlam jak miala roczek bo juz tez sie jej zeby odwapnialy

Elzu - moja miala roczek wiec jak pierwszy raz poszla wiec wszystkich zebow nie miala . Ja stwierdzilam ze nawet jak nic nie widac to ide bo ja dentysta nie jestem i sie nie znam poszlam i juz bylo pozno

Nanulika - tak mi przykro

reklama
Nanuliko tak mi bardzo przykro że musisz przez to przechodzić, Twoje dzieciątko od początku wybrało taką drogę miało być małym aniołeczkiem, bardzo Wam współczuje Trzymaj się!!!

Do góry