reklama
sasanka1
Fanka BB :)
sunovia - moja ma zaataktowane 2 zabki tylko na gorze wiec tragicznie to nie wyglada . tak sa inne metody nakladania bialego plynu tylko trzeba chodzic co miesiac prywatnie chodzi moja sasiadka bo za dlugo karmila dziecko w nocy cyc zrobil swoje dziecku sie odwapnily zeby i az pokruszone ma teraz chodzi co miesiac i placi 100 zl .My zaczelismy prywatnie ale to nasza znajoma wiec chodzimy teraz do niej na dyzur do szpitala a my chodzimy 3 razy w miesiacu co tydzien i pozniej pol roku spokoj
e-stera - to nie jest lakowanie za mala jest na lakowanie i doktor uzywala innej nazwy ale nie pamietam moze lapisowanie jak piszesz ale tez nie jestem do konca przekonana. Moje kolezanki tez sie pukaly w glowe ze dziecko za male itd a ja poszlam jak miala roczek bo juz tez sie jej zeby odwapnialy
Elzu - moja miala roczek wiec jak pierwszy raz poszla wiec wszystkich zebow nie miala . Ja stwierdzilam ze nawet jak nic nie widac to ide bo ja dentysta nie jestem i sie nie znam poszlam i juz bylo pozno
Nanulika - tak mi przykro
e-stera - to nie jest lakowanie za mala jest na lakowanie i doktor uzywala innej nazwy ale nie pamietam moze lapisowanie jak piszesz ale tez nie jestem do konca przekonana. Moje kolezanki tez sie pukaly w glowe ze dziecko za male itd a ja poszlam jak miala roczek bo juz tez sie jej zeby odwapnialy
Elzu - moja miala roczek wiec jak pierwszy raz poszla wiec wszystkich zebow nie miala . Ja stwierdzilam ze nawet jak nic nie widac to ide bo ja dentysta nie jestem i sie nie znam poszlam i juz bylo pozno
Nanulika - tak mi przykro
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Współczuję Nanulika.
sanns
Zaciekawiona BB
Nanulika tak mi przykro ... (') dla Twojego synka.
reklama
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
Nanuliko tak mi bardzo przykro że musisz przez to przechodzić, Twoje dzieciątko od początku wybrało taką drogę miało być małym aniołeczkiem, bardzo Wam współczuje Trzymaj się!!!
Podziel się: