olii88
Fanka BB :)
izabella83 ja miałam właśnie bóle przy chodzeniu i staniu. Jak siedzę lub leżę to nic mi nie dolega. Ja jak opisywałam ten ból mężowi to mówiłam, że do piachu mnie już ciągnie bo to dosłownie tak było odczuwalne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W końcu udało mi się nadrobić 7 stron, a nie było mnie tylko jeden wieczór :-)
Nanulika kochana, trzymaj się jakoś, po każdej burzy wychodzi słońce i to słońce wyjdzie też dla Ciebie, ogromnie Ci tego życzę.
Mal i Filifionka dopiero teraz mogę pogratulować Wam udanych wizyt !
Ja na szczęście kłopotów z tarczycą nie mam. Z witamin biorę Femibion ma on w składzie jod. Chociaż czasem zdarza mi się o nim zapomnieć :-(
nikita1982 toż to istna kartoteka powstanie
A co do bóli , mnie męczy ostatnio spojenie łonowe dość mocno, jutro zamierzam zapytać o to gin. Chociaż są to raczej bóle takie hm... "rozciągające" bardziej niż skurczowe..