reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Cześć Wam, dziś jeszcze mam wolne, muszę brać się za pisanie, właśnie zjadłam śniadanko :)

Olii to nieciekawie :-/ wypoczywaj, leż i uważaj na siebie.

Nie wiem co to za czasy nastały, że my kobiety takie słabe. Kiedyś kobiety w polu robiły i miały po 5-10 dzieci. A teraz? Ciężko donosić jedną ciążę :-/

reklama
Olii88, całe szczescie ze szybko zareagowałas. No i najważniejsze ze malenstwo ma sie dobrze. Mam nadzieje ze wkrotce twoje dolegliwosci znikna i po tych trzech tygodniach bedziesz mogła wstać z łóżka.

Ja tymczasem odczuwam coś jakby klucie w okolicy szyjki macicy. Moja gin mowi ze to normalne ale ja sie obawiam czy aby napewno wszystko ok. Mam nadzieje ze szyjka mi sie nie skraca.

dżem bobry mamusie.

ja tez musze w nocy wstac na siusiu.
wczoraj śnil mis ie taki glupi sen. Mialam juz dzidziusia,malutkiego jakby wczesniak,i to ponoc byl chlopczyk,bylismy z mamam w parku i przewijalam malego a tu okazalao sie ze ma narzady płciowe dziewczynki i mowie do mamy- jakto mozliwe ze to chlopczyk skoro ma cipke, a mama mi odpowiedziala ze to chlopczyk ze niedlugo mu siusiak urosnie
:-)

jak to popowiadalam mojemu T to śmial sie zemnie:-D

Hej:)
Gratuluje udanych wizyt:) Trzymam kciuki za kolejne :)
W ciązy chyba się jeszcze więcej głupot sni mi ostatnio się śniło że urodziłam synka i ze był taki duzy ze od razu w sportówce musieliśmy go wozić:no:
Mnie coś ostatnio pobolewa w okolicach łonowych ale bardziej jakby w tam środku (czuje takie obciązenie), myślałam że moze coś się tam rozrasta ale to trwa już kilka dni szczególnie jak chodzę nie jest to mocny ból ale praktycznie prawie cały czas delikatnie go czuje.
Nanulika myślami jestem z Tobą
Ulala
dostałaś już może kaskę z zusu bo ja nadal nic a już prawie całe 2 miesiące na zwolnieniu jestem:(

Możemy przy liście przyszłych mam dodać więcej szczegółów. Np. wiek, miejsce zamieszkania, liczba dzieci... i proponujcie coś jeszcze.

Ja mam delikatne, czasem mocniejsze bóle w okolicy pachwin. Ale domyślam się, że to jest rozciąganie macicy.

reklama
Ja też mam bóle, raz po bokach tak jakby bolały mnie jajniki, a raz mam takie kłucia w samym środku, parę razy bolało mnie też tak jakby na okres, myślę, że te wszystkie bóle są normalne i wszystkie je przechodzimy tylko może inaczej opisujemy.

Do góry