reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

katt jesli chodzi i cisnienie to to nie jest az taka blachostka .... musisz kontrolowac ja mialam od jakos polowy ciazy cisnienie i wyladowalam w szpitalu na obserwacji i do konca ciazy bralam leki na zbicie

reklama
Mario nie najstarsza tylko ja jestem z końca roku :) i dlatego mam 33 :)

Katt mąż ma rację za dużo nie czytaj bo tu na prawdę głupot można się naczytać masz wątpliwości to myślę że lekarz je rozwieje

katt jesli chodzi i cisnienie to to nie jest az taka blachostka .... musisz kontrolowac ja mialam od jakos polowy ciazy cisnienie i wyladowalam w szpitalu na obserwacji i do konca ciazy bralam leki na zbicie

wysokie ciśnienie w ciąży to niby jakie jest ? ja mam dziś np 132 /78 puls 63

Jestem za tym by nie czytać zbyt dużo informacji w necie - bo to może źle się skończyć.. Dlatego staram się naprawdę nie przesadzać bo widzę po sobie że czasem panikuję bez powodu a powodem jest coś wyczytane z neta zazwyczaj..

Ulala i tak trzymać. Optymizm.
Mi M nie pozwala czytać nic w necie, bo mówi że się głupot naczytam a potem się stresuje. Tak jak tym wczorajszym cisnieniem.

Cześć Dziewczyny :) Katt, mnie mąż też opieprza, że za dużo w necie czytam bo ja to w ogóle trochę hipochondryczka jestem hehe ;p

Co do wieku, ja w tym roku mam 28, też już bliżej trójki ;)

Ale mi się nudzi w tym łóżku tv w sypialni nie mam a jak idzie z innego pokoju to mnie denerwuje :) w necie juz wszystko co dobre i złe wyczytałam i współczuję leżącym w ciąży zaniku mięśni można się nabawić ależ ja wam zazdroszczę chyba wolała bym pracować niż tak leżeć

hej

umówiłam się na pierwszą wizytę, mam za tydzień w czwartek, mam nadzieje, że usłyszę serduszko:tak::-)

kresek - ja nie wymiotuje, na razie nawet nie mam mdłości i mam nadzieję, że tak zostanie, w pierwszej ciązy wymiotowałam 3 m-ce więc teraz już dziękuje:-D

ulala - trzymam kciuki za jutrzejszą betę!

hanoos
- masz już swój wynik bety??

izabella, sunowia, wesoła kobietka - witajcie:-)

Crazy Girl
- ja mam własnie odwrotnie niz ty, jakoś spokojna jestem moze własnie dlatego ze wiem co mnie czeka i doświadczenie większe:tak:

sunovia - a chodzisz prywatnie do gina? bo oni zazwyczaj problemów ze zwolnieniem nie robią

nanulika - piękna beta:tak:

ulala - ja 2 tyg przed planowanym terminem porodu skonczę 30stke, fajny prezent:-D:-D

Dziewczyny, moja betka dzisiaj 892 ;-) równo po 48 godzinach wzrost z 390, czyli ponad 100% ;-) zadzwoniłąm do lekarza i mówi, że mam się nie martwić i przyjść w poniedziałek na usg, żeby zobaczyć co i jak. Trochę mi się poprawił humor i nastawiłam się bardziej optymistycznie.

reklama
Hanos ja 18 miałam jak za mąż wychodziłam dzieciątka doczekaliśmy sie dopiero na 4 rocznicę ślubu:)

betka rośnie więc nie jest tak żle jak się obawiałaś :)

Gosiaro prezent będziesz miała super ja tez z Listopada jestem .

Do góry