E
esmeralda
Gość
cześć dziewczyny, ja już po usg genetycznym, wszystko wyszło idealnie, słyszałam i widziałam jego/jej bijące serduszko, lekarz wykonał wszystkie pomiary i mówił, że wszystko jest w normie Tylko mam mały problem, a w sumie bardzo duży, liczę na to, że mi doradzicie, bo wciąż mam wątpliwości. Przedtem chodziłam do innego gin i łykałam luteinę 4x2 podjęzykowo wg jej zaleceń, a teraz poszłam do innego gin i każe mi brać 3x dziennie po jednej tabl dopochwowo, bo jak twierdzi-te 3 dopochwowe zadziałają jak 6 doustnych, że poprostu lepiej się wchłaniają.. Już dziś zaczęłam się stosować do jego rad, ale nie jestem tak do końca pewna. A słyszałam, że podobno nie można tak z dnia na dzień odstawiać luteiny, że ponoć trzeba zmniejszać o pół tabl co tydzień, a on mi odrazu zjechał o dwie tabl i teraz nie wiem czy to nie zaszkodzi dzidziusiowi?? A z innych źródeł jeszcze dowiedziałam się, że już po 12 tyg ciąży odstawia się lutkę bo maluszek sobie już sam radzi i nie jest potrzebna. Także kurcze nie wiem..i nie wiem kogo mam się radzić, może wy poradzicie?? może któraś z Was już odstawia lutkę, jeśli tak to w jaki sposób??