reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Właśnie siedzę w poczekalni. Byłam już 3 razy siku. Skręca mnie w brzuchu. Ja chcę już być po!
Proszę trzymajcie kciuki...

trzymam kciuki!

Kurde ja mam taki stres dziś ze aż minie mdli ;/ Mam nadzieje ze dzidzia rośnie zdrowo. Bo ostanio przez 3 dni bolało mnie podbrzusze taki ucisk miałam czasami mocniejszy czasem mniej i sie martwię ;/

również kciuki zaciąniete!

3D od 4D różni się tym, ze 3d to obraz trójwymiarowy statyczny, natomiast 4D to tez trójwymiarowy ale w czasie rzeczywistym, czyli widać jak dziecko się rusza
w pierwszej ciąży miałam robione 3d i na chwile lekarz włączył 4d fajnie tak zobaczyć ruszające sie dziecko w trójwymiarze:-)

reklama
No to ja miała robione 3D bo dzidzia sie nie ruszała ;) :-)

Zobaczymy dziś co będzie ;) oby była zdrowa i duża ;)
w 12 tygodniu miała 5 cm od główki do pupki :-)

Elzu - ja tez nie mialam moze na poczatku badanie ginekologiczne ale mialam co wizyte mocz badany paskami i jakby bylo cos nie tak to zaraz by jej wyszlo tak jak raz cukier wyszedl bo zezarlam cukierka przed wizyta i raz jej sie pokazaly bakterie wiec zaraz mialam antybiotyk

Mal - bo jak ktos dobrego poczuje i sie przyzyczaji to pozniej ciezko sie odzwyczaic hehehehe

reklama
Do góry