reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
akurat w moim przypadku dostałam w 13 tyg, ale to dlatego ze mialam krwiaka i w przypadku krwawienia musi być podane tak jak i w przypadku poronienia

ja wlasnie nie pamietam ale cos mi swita ze w polowie dostalam

wlasnie mi maz powiedzial ze teraz bede miala badana krew przy kazdej wizycie przy konflikcie kurcze to sie dopier naslucham jakie to drogie tak jak dostalo mi sie za grupe krwi :)

Z tego co piszecie o tym konflikcie to wnioskuje ze nie jest to ciekawe ;//

A mam pytanie: Miała któraś taki przypadek w rodzinie ze dziecku nie krzepła krew? ;/

Właśnie siedzę w poczekalni. Byłam już 3 razy siku. Skręca mnie w brzuchu. Ja chcę już być po!
Proszę trzymajcie kciuki...

Kurde ja mam taki stres dziś ze aż minie mdli ;/ Mam nadzieje ze dzidzia rośnie zdrowo. Bo ostanio przez 3 dni bolało mnie podbrzusze taki ucisk miałam czasami mocniejszy czasem mniej i sie martwię ;/

czesc dziewczynki:-) dzisiaj sie o niebo wyspalam:cool:
niemam pojeca co ja dzisiaj bede robila, siedze w domu sama, wszycy w pracy. jakas masakra,zjadlam juz sniadanko,wykapalam sie, wczoraj włoski zafarbowalam,mam granatowa czerń:-)
a ja za tydzien ide badania porobic bo mam skierowanie, na badanie krwi,grupe krwi,mocz,morfologia i 21maja z wynikami do lekarza.

ja nie bede miala 21maja usg bo by mi powiedziala na ostatniej wizycie zebym sie przygotowala heh ale nie ukrywam ze bardzo bym chciala zobaczyc moja kruszynke:-D

dziewczynki robilyscie juz badanie 3d i 4d?

ja 4 D chce zrobic w polowie ciazy wtedy bedzie wszystko cudnie widac i plec i odrazu pomierzymy dzieciatko

reklama
Do góry