reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Ja już po wizycie, opis na odpowiednim wątku. Jak zawsze po wizycie z wrażenia zapomniałam pojechać po zakupy i musiałam się wracać..

Potwierdzam, że batonik do pomiarów to za dużo :-p Następnym razem wciągnę co najwyżej owocka. Ufff, jestem uspokojona i szczęśliwa. Super zobaczyć swoje Maleństwo machające i klaskające rączkami :-D To teraz mogę wreszcie zacząć kupować to i owo, już się umówiłam wstępnie do koleżanki, która ma rocznego synka, zobaczę co tam po nim ma ciekawego.

Przytyłam 2 kg w 4,5 tyg, aż się boję co to będzie potem. Gin stwierdziła, że dopóki wyniki i samopoczucie mam dobre to mam nie jeść dodatkowych witamin, oczywiście pod warunkiem jedzenia warzyw i owoców.

sasanka śliczna jest Twoja Julka!

Uff, idę odpocząć troszkę po obiadku.

reklama
Dziewczyny fajnie ,że wszystkie wizyty pozytywne-oby tak dalej.
Ja nie sikam częściej- bez zmian.
Co do ubranek- nie przepadam za różem-sama nie mam nic różowego, więc jak coś to dziewczynce nie będę wkładać różu od stóp do głów- pewnie coś tam włożę ale bez przesady.
Mój synek też nie ma samych niebieskich rzeczy- niebieskich ma najmniej, uwielbiam go w zielonym, pomarańczu, czerwieni, biel, brązy.Nawet ma s super fioletową koszulkę.

sasanka Julka słodziachna:-)

hej

widze, ze dzis dzien pozytywnych wiesci :) ja tez juz po wizycie i u mnie tez wszystko dobrze :)

wyciagnelam meza, zeby kupic jakis ciuszek uniwersalny, bo płci jeszcze nie znamy, ale nie moglam sie zdecydowac, nic mnie jakos specjalnie nie urzekło, chyba sie wstrzymam do chwili, kiedy bede juz wiedziala kto u mnie mieszka :)

sunovia ja bym nie wytrzymała ;] na razie kupuje kolorki czerwienie żółcie pomarańcze itp ;D niebieskie też coś mam ;] ale różu na razie brak ;]]

Sunovia, super ze wszystko ok! Ja tez na razie nic nie kupuje dla maluszka. Nawet nie ze względu na przesady, czuje ze mam jeszcze duzo czasu na to. Na razie zakupilam sporo ciuchów ciazowych i miałam z tego równie wielka frajdę :)

Mi sie znów wydaje ze nie zdążę wszystkiego kupić i dlatego już pomału zbieram :-) a po drugie to też pod koniec ciąży nie kupie wszystkiego na raz bo bym zbankrutowała :-D

Ja też latam do toalety, ale częściej w nocy.
Gratuluję udanych wizyt :)
E-stera przykro mi, ale następnym razem na pewno się uda!

reklama
Hejka!
Mal, Sunovia - gratki z udanych wizyt! Mal -ja w pierwszej ciazy tez duzo utylam (18 kg),ale zrzucilam wszystko po 3 miesiacach,wiec spokojnie. Troszke cialka Nam nie zaszkodzi. Poki co moja waga stoi w miejscu (ot przytylam moze 500g).

ja tez w nocy niestety raz,dwa razy musze wstac,bo pelen pecherz;-)
Sasanka - super Corcia!
Estera - trzymam kciuki za nastepny raz...

Do góry