reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Napisalam juz do admina ponownie o zalozenie albumu +nadanie moderatorow tak aby mozna bylo juz robic jakies przyklejane watki :)

podalam watek o moderatorach i nasze typy zatem czekamy :)

gosiagro - masz racje kiedy to minelo niedawno w w pampki robila a teraz lata i pyskuje malolata ale milo powspominac :)

reklama
sasanka1 twoja niunia jest śliczna:laugh2::laugh2:a na tym 3cim zdj wyglada ślczne w tej czapecce i sukience;-)

ja tez chetnie bym cos kupla jakby sie spodobalo, ja niestey wam nic nie wystawie bo to moje 1 dzidzi.

dziewczynki w którym tygodnu uwas zaczol byc widoczny brzuszek?

dodam ze nie nazleze do szczuplych kobiet. juz nie moge sie doczekac brzusia, chociaz troszke:-)

sasanka1 jak widzę takie śliczne fotki to jeszcze bardziej dziewczynka mi się marzy:-) a u mnie wszyscy mówią że będzie chłopak:)

sasanka to my kupimy od ciebie takie cudne ciuszki wystawisz dla naszych dziewczyn aukcje i każdy na tym skorzysta zawsze wymianę możecie zrobić załozymy watek o sprzedawanych ciuszkach i będzie dobrze :)

Andzia a chociaż faktycznie wchodzisz o umówionej godzinie ? bo mój ma dużo pacjęntek ale zawsze na godzinę umówiona nie wchodzimy tylko czeka się w kolejce pod gabinetem więc ja chodze zawsze jak mi pasuje i najwcześniej jak dam radę :) bo juz mnie nosi w tym dniu :)

Zazwyczaj jestem tam 10 minut przed wyznaczoną godzina wiec jak któraś wyjdzie to ja odrazu wchodze a czasami sie przedłuży jakaś wizyta to o 10 minut pózniej ;)

Olinka, Izabella, Mal - gratuluje udanych wizyt!
Ciagle czekam na relacje sunovii.

Andzia, ja nie ganiam do łazienki duzo częściej niż zazwyczaj ale podobno jednym z głównych objawów ciazowych jest wlasnie częstsze siusianie więc u Ciebie wszystko ok.

reklama
Do góry