reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Matyjasowa uważaj bo jak taki z Ciebie exspressssssss to na 2 nie skończysz :-)

mnie 3 się marzyła:-)

ale czemu ekspress ??bo nie zakumalam hehehehe

nie nie narazie na 2ce poprzestane .... fienansowo tez trzeba dac rade hehehehehe

nanulika, no to idziemy prawie łeb w łeb, ja w 32dc hcg 164, a w 34dc hcg 404, z tym, że ja mam cykle dłuższe trochę.
będzie dobrze :)

jadę do endo, trzymajcie kciuki za optymistyczne rokowania.

Witam ja dziś nie byłam u lekarza przez telefon powiedziala że komplet pacjentek już jest. Więc jutro ide z rana.
Musze też napisać że i my mamy beagla czyli jest nas trzech:) Moja jest w takim razie najstarsza bo ma 6lat i faktycznie jest już spokojna ale z jedzeniem to masakra żołądek bez dna:-D

Dziewczyny jakie badania robicie na początek ? Ja jutro chce zrobić badanie ogólne moczu i morfologie oraz cukier na czczo. Czy coś jeszcze powinnam zbadać?

Mi ciezko powiedziec,na razie nic mi nie kazala robic.... ale ja u niej 2 mies temu po poronieniu mialam zlecone chyba wszystko mozliwe i mam cala teczke aktualnych badan.....

reklama
Do góry