reklama
Tak mialam robiony test Pappa ale juz 2 tygodnie temu jak mialam wizyte u poloznej i wszystkie badania krwi A usg dzis i wtedy ona wprowadzila dane do kompa i porownala na miejscu i wyszlo , ze jest niskie ryzyko zespolu downa choc np mi wyszlo 1:717 a niby ryzyko jest jak jest mniej niz 1:140 . Np moja kuzynka miala 1:6000 wiec bardzo niskie. Ale nie mam zamiaru juz wnikac od czego to zalezy , ze jedni maja tak a inni nizsze ryzyko. Wazne , ze nie kazali mi robic tych inwazyjnych badan. Wymiar NT tez ok bo 1,7 a w drugim , ze mniejsze to 1,2.
A z objawow to wiekszosc kolezanek , ktore ma coreczke mialy ochote na slodycze a ja np zawsze kochalam slodycze a w ciazy nie za bardzo i na poczatku jadlam ogorki i wszystko co kwasne i dopiero pozniej troche sie to odmienilo i sie smieje i mam nadzieje , ze to moze ta druga to dziewczywczynka.
A z objawow to wiekszosc kolezanek , ktore ma coreczke mialy ochote na slodycze a ja np zawsze kochalam slodycze a w ciazy nie za bardzo i na poczatku jadlam ogorki i wszystko co kwasne i dopiero pozniej troche sie to odmienilo i sie smieje i mam nadzieje , ze to moze ta druga to dziewczywczynka.
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Dzięki za wyjaśnienie
Fajnie byłoby jakbyś miała parkę A ja właśnie przed ciążą jadłam dużo ogórków kiszonych, korniszony a w ciąży mnie nie ciągnie, ostatnio wręcz po korniszonie bolał mnie chwilę żołądek, z kwaśnych to jedynie jakieś pomarańcze zjem. Choć to nie jest powiedziane z tym jedzeniem
Fajnie byłoby jakbyś miała parkę A ja właśnie przed ciążą jadłam dużo ogórków kiszonych, korniszony a w ciąży mnie nie ciągnie, ostatnio wręcz po korniszonie bolał mnie chwilę żołądek, z kwaśnych to jedynie jakieś pomarańcze zjem. Choć to nie jest powiedziane z tym jedzeniem
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Wesoła też mam takie wrażenie. A gwizdy... Coś strasznego. Aż mi było głupio, a podobno takich dobrych kibiców mamy...
Wesoła Kobietka
Kurcze chyba nawraca mi infekcja może litry kefiru i lacibios femina, który zamierzam kupić, pomogą... Niby ciąża to fajny stan a ciągle trzeba się czymś martwić i przejmować.
MagdaP3011
Lola gratki udanej wizyty Dziewczyny nie wiem jak Wy ale ja od kilku dni czuje ruchy!!!! na razie to nie sa oczywiscie mega ogromne ale dzisiaj juz byly mocno wyrazne nie wiem jak to jest mozliwe ale sie nawet nad tym nie zastanawiam skoro są to super!! tylko mi nie piszcie ze to nie mozliwe i to sa jelita czy cos tam, bo to nie jest moja pierwsza ciaza i potrafie to rozpoznac. Różnica jest ogromna miedzy ruchami malenstwa a jelit mysle ze za kilka dni bedza juz o wiele mocniejsze
reklama
T
taycia
Gość
Magda - no to nic jak tylko sie cieszyc
Podziel się: