reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Ja siedzialam z wkladam chłodzącym na głowie. Bo bałam się wziąć tabletki. Chociaż podobno można apap. Ale jeszcze się upewnij na wszelki wypadek :)

reklama
dzięki dziewczyny za odp, uspokoiłam się :)

ja generalnie nie przepadam za słońcem i upałami, ale teraz znoszę tą pogodę jeszcze gorzej,
strasznie mi słabo, duszno i bardzo boli mnie głowa, mimo, że na słońce się nie wystawiam
za to tak koło 19 - 20 już jest pięknie :)

O tak zdecydowanie jak już słonka nie ma i jest przyjemnie ciepło to można odżyć :) sunovia w pełni Cię rozumiem, bo mam dokładnie to samo :-(

Cześć Dziewczyny, ja mam w domu przyjemny chłodek, więc upał mi nie straszny, ale na dworze fakt dość duszno. Ale muszę pisać i uczyć się, więc i tak siedzę w domu. No ale ciężko z mobilizacją, od rana próbuję się wziąć za naukę.

Sunovia jakbyś wzięła tą luteinę podjęzykowo to przy Twoich mdłościach pewnie Cię zmuli. Sama brałam w zeszłym roku i wiem jakie to niedobre bo mimo wszystko czuje się to, poza tym nie miałam potem w ogóle apetytu.

Gosiagro
jeden paracetamol/apap nie zaszkodzi. Mnie też ostatnio bolała głowa przez dwa dni, ale nie aż tak mocno, tak więc obyło się bez tabletki.

Qwas cieszę się, że udało Ci się w końcu coś załatwić z tym gp.

Gosiapro- mam nadzieję, że szybko Ci minie!!!Nie przegrzałaś się na słoneczku?

My mamy altanę na ogrodzie więc się super siedzi jeszcze drzewa w koło i póki co taka pogoda jest dla mnie idealna, współczuję Wam dziewczyny jeżeli się męczycie, a to dopiero początek....

hejka kobietki u nas na Ślasku Cieszynskim jak na razie pieknie i 28 st:) ja osobiscie kocham taka pogode i na razie po wielkich mrozach odzywam:) w domku mam mega chlodno i siedze w polarze. Od rana dzisiaj sprzatanie, musialam wymyc okna bo jestesmy po ocieplaniu domku i mialam w tragicznym stanie, a te tafle takie ogromne... caly salon mam przeszklony i wysokosc 2,5m. Myslalam ze tego nie domyje. Teraz musze poodkurzac, umyc podloge, zrobic obiad, zajechac po core do zlobka i juz nie wiem co jeszcze mam na glowie... Wiecie, brzuszek u mnie stanal i nie chce rosnac. Tak jak na poczatku mnie wybilo tak juz zostalo, nie wiem czy to dobrze czy zle... oj wizyta dopiero 10.05

reklama
Do góry