reklama
sunovia
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny za odp, uspokoiłam się
ja generalnie nie przepadam za słońcem i upałami, ale teraz znoszę tą pogodę jeszcze gorzej,
strasznie mi słabo, duszno i bardzo boli mnie głowa, mimo, że na słońce się nie wystawiam
za to tak koło 19 - 20 już jest pięknie
ja generalnie nie przepadam za słońcem i upałami, ale teraz znoszę tą pogodę jeszcze gorzej,
strasznie mi słabo, duszno i bardzo boli mnie głowa, mimo, że na słońce się nie wystawiam
za to tak koło 19 - 20 już jest pięknie
Wesoła Kobietka
Cześć Dziewczyny, ja mam w domu przyjemny chłodek, więc upał mi nie straszny, ale na dworze fakt dość duszno. Ale muszę pisać i uczyć się, więc i tak siedzę w domu. No ale ciężko z mobilizacją, od rana próbuję się wziąć za naukę.
Sunovia jakbyś wzięła tą luteinę podjęzykowo to przy Twoich mdłościach pewnie Cię zmuli. Sama brałam w zeszłym roku i wiem jakie to niedobre bo mimo wszystko czuje się to, poza tym nie miałam potem w ogóle apetytu.
Gosiagro jeden paracetamol/apap nie zaszkodzi. Mnie też ostatnio bolała głowa przez dwa dni, ale nie aż tak mocno, tak więc obyło się bez tabletki.
Qwas cieszę się, że udało Ci się w końcu coś załatwić z tym gp.
Sunovia jakbyś wzięła tą luteinę podjęzykowo to przy Twoich mdłościach pewnie Cię zmuli. Sama brałam w zeszłym roku i wiem jakie to niedobre bo mimo wszystko czuje się to, poza tym nie miałam potem w ogóle apetytu.
Gosiagro jeden paracetamol/apap nie zaszkodzi. Mnie też ostatnio bolała głowa przez dwa dni, ale nie aż tak mocno, tak więc obyło się bez tabletki.
Qwas cieszę się, że udało Ci się w końcu coś załatwić z tym gp.
sylha
mama bliźniakowa
Gosiapro- mam nadzieję, że szybko Ci minie!!!Nie przegrzałaś się na słoneczku?
My mamy altanę na ogrodzie więc się super siedzi jeszcze drzewa w koło i póki co taka pogoda jest dla mnie idealna, współczuję Wam dziewczyny jeżeli się męczycie, a to dopiero początek....
My mamy altanę na ogrodzie więc się super siedzi jeszcze drzewa w koło i póki co taka pogoda jest dla mnie idealna, współczuję Wam dziewczyny jeżeli się męczycie, a to dopiero początek....
współczuję Wam dziewczyny jeżeli się męczycie, a to dopiero początek....
sylha nie strasz
MagdaP3011
hejka kobietki u nas na Ślasku Cieszynskim jak na razie pieknie i 28 st ja osobiscie kocham taka pogode i na razie po wielkich mrozach odzywam w domku mam mega chlodno i siedze w polarze. Od rana dzisiaj sprzatanie, musialam wymyc okna bo jestesmy po ocieplaniu domku i mialam w tragicznym stanie, a te tafle takie ogromne... caly salon mam przeszklony i wysokosc 2,5m. Myslalam ze tego nie domyje. Teraz musze poodkurzac, umyc podloge, zrobic obiad, zajechac po core do zlobka i juz nie wiem co jeszcze mam na glowie... Wiecie, brzuszek u mnie stanal i nie chce rosnac. Tak jak na poczatku mnie wybilo tak juz zostalo, nie wiem czy to dobrze czy zle... oj wizyta dopiero 10.05
reklama
dzięki za rady, na razie mniej boli, ale jakby co to najwyżej wezmę jeden apap
raczej nie, przez ten ból głowy od wczoraj siedzę w domu
Gosiapro- mam nadzieję, że szybko Ci minie!!!Nie przegrzałaś się na słoneczku?
.
raczej nie, przez ten ból głowy od wczoraj siedzę w domu
Podziel się: