reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Sunovia mam tak samo. Leżę a mąż koło mnie biega. Nie lubię być od kogoś zależna, ale co zrobić. Mam nadzieje, ze to minie i będziemy mogły cieszyć sie tymi ciążami jak należy.

Dziewczyny skąd wy macie tyle energii?? A mówią, że w pierwszym trymestrze to sie tylko śpi. Ja jestem tak osłabiona tym lezeniem, ze wyjście do lekarza jest dla mnie katorgą nie mówiąc o gotowaniu, praniu czy sprzątaniu. Objawów mam mało i to mnie trochę martwi, bo w poprzedniej ciąży to miałam wszystko co możliwe. Teraz tylko wzdęcia, wypadają mi okropnie włosy i skóra swędzi jak diabli. Aaa i z tym ssaniem w żołądku to tez jakaś masakra :) zjem i znów jestem glodna

reklama
Hej!

Martwię się :-:)-:)-( :-(ostatnie dwa dni plamię na brązowo i kuje mnie brzuch... boję się,że dzieje się coś z dzidzią :-( na samą myśl chce mi się płakać.... do szpitala nie pojadę,bo tu do 12 tygodnia ciąży nie uznają... ginekolog dostępny najbliżej za 9 dni... jutro idę na pobieranie krwi i może uda wybłagać mi się lekarza ogólnego o Duphaston... kurcze,to chyba z tego przemęczenia :-:)-:)-( mam doła...

Miłego dzionka!

aniolkowa.mama ja mam duzo energii, ale w dzien, po czym wieczorem wracam do domu, zajumuje pozycje na sofie pod kocykiem i tyle mnie widziano. o 22 ziewam straszliwie i padam do lozka - a spie prawie do 8! czyli prawie 10 godzin!

anka26.07 ja sie tak ciesze jak glupia z mdlosci, bo do tej pory wszystko mi przypominalo poprzednia ciaze - zupelnie bezobjawowa, w ktorej w 9 tyg stanelo serduszko,a dowiedzialam sie dopiero w 12. ( i tu nikt najlepszy lekarz nawet by nie pomogl - bo prgoesteron bralam, krwawien, ani boli nie bylo nic, a serduszko bylo ) wiec jak mnie mdli to mysle , ze jest lepiej i dobrze :))) choc na dluzsza mete to moze mi sie przestac podobac :)

Dobra wracam do pracy! Trzymam kciuki mocno za dzisiejsze wizytki!

EDIT: taycia dopiero teraz zobaczylam Twoja wiadomosc. Moze jednak sprobuj szpital - nawet jesli nie dadza ci nic na podtrzymanie - USG pokaze jaka jest sytuacja i bedziesz mogla szukac gdzies duphostonu

Ostatnia edycja:
Dziewczyny leżeć leżeć i jeszze raz leżeć!!!!

Kurcze 1 trymestr jest najgorszy a póżniej musi być dobrze.Wytrzymajcie!!!
Oby najgorsze myśli były błędnymi.
Qwas, Tycia trzymam kciukasy &&&&&&

Dreddka a jak lekarz Ci wytlumaczyl te zatrzymanie serduszka?
Aniołkowa.mama to wrażenie wiecznego głodu jest męczące:-D:-D oby Ci nie towarzyszyło do końca:-D

reklama
Witam,mam na imię Basia i będę po raz drugi mamą listopadową, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Pierwsza córka urodziła się 26.11.2003, druga 05.05.2006, teraz mam termin na 03.11 - może tym razem chłopczyk będzie,tatuś by się ucieszył :-)

Do góry