reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

witam

ja mam za soba nieprzespana noc, tak mnie bolal brzuch
teraz juz ok, ale czuje, ze jakies niedobre wiesci na mnie czekaja :(

co do kalendarza chinskiego tam jest wyraznie napisane, ze licza sie faktycznie ukonczone lata, a nie rocznikowo

reklama
A ja dziś siedze w pracy do godz. 20.00, a tu taka piękna pogoda za oknem.

Dziewczyny niewiem jak Wy ale ja teraz bym cały czas spała i spała. Nawet teraz mi się oczy kleją i ciągle ziewam.
Wieczorem to już o 20 lub 21 przebieram się w piżamę i wskakuję do łóżka pod kołderkę;-)

U mnie choroby ciąg dalszy. Zrobiłam sobie syrop z cebuli u zjadłam kanapkę z czosnkiem-ble.
Rano byłam na badaniu krwi - tsh, ft4, cytomegalia i toxo. W poniedziałek wyniki. Trochę mam stresa.

Sunovia czemu masz złe przeczucia?

U mnie choroby ciąg dalszy. Zrobiłam sobie syrop z cebuli u zjadłam kanapkę z czosnkiem-ble.
Rano byłam na badaniu krwi - tsh, ft4, cytomegalia i toxo. W poniedziałek wyniki. Trochę mam stresa.

Sunovia czemu masz złe przeczucia?

ja dziś kupiłam *spam* - zobaczymy czy pomoże:)

Sunovia własnie.... co to za niepokoje i przeczucia?

Dla ciagle zmeczonych - male "pocieszenie" przestawiamy zegary i od jutra spimy uwaga.. krócej! :p

Mi z chinskiego wychodzi dziewczynka, ale Julek tez powinien byc dziewczynka w takim razie, a nie jest :)

Dla chorowitek polecam grzanki (np z bagietki + ser zolty) z maslem czosnkowym - lepiej przechodzi niz kanpka z czosnkiem, a maslo trzeba oczywiscie zrobic samemu, bo w kupnych to prawie nie ma czosnku prawdziwego.
Sama nie zrobilam bo nawet nie mam sily, a meza nie wkrece.. bo jest zajety od rana.. ale chetnie bym schrupala... :)

Pogoda u nas przesliczna, az zal ze wszyscy chorzy :(

No wlasnie. Pogoda piękna a niektóre z nas (Np.ja) leżą w łóżku...
Któraś z dziewczyn pytała o książkę "w oczekiwaniu na dziecko". Ja ja mam i szczerze polecam.

sylha no to nie długo może będziemy wiedzieć co nosimy w brzuszku:-)
Ja bym chciała żeby Kinia miała siostre ale jak będzie chlopiec to też fajnie:-)
Niestety tez mam zaparcia i zaczełam jeść więcej owoców suchych i świerzych

Dziewczyny, zainteresował mnie ten kalendarz chiński dot planowania płci. Znalazłam jednak na innej stronie informacje ze należy przyjąć swój wiek w momencie zapłodnienia i dodać do niego 9 miesięcy. Wg tej teorii wychodzi mi dziewczynka i jestem z tego powodu przeszczesliwa bo wlasnie córeczka mi sie marzy. Ale oczywiscie chlopczyk bedzie równie wspaniałym prezentem. Najważniejsze zeby dzieciatko było zdrowe.

reklama
Hej!

Dzisiaj znowu tak slabo sie czuje,ze szok. Cos czuje,ze moze to miec cos wspolnego z niedoborem zelaza. Spalabym dzien i noc i pewnie jeszcze obudzilabym sie niewyspana.
Mnie od wczoraj troszke pobolewa brzuch. Boje sie o dzidzie,a z drugiej strony nie mam jak sie oszczedzac :crazy: musze troche zwolnic,bo zaczynam sie martwic ,ze coraz czesciej pobolewa mnie :baffled:a to tak trudno gdy sie jest 24h mama, chodzi sie do pracy i spi po 6 h :-(

U mnie tez ladna pogoda,a ja kwicze w robocie do 23.
P.S nie wierze temu kalendarzykowi. Miala byc dziewczynka, wyszedl chlopiec :-D

Pozdrawiam Was serdecznie!

Do góry