reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Witajcie,

mnie też często boli brzuch, wizytę mam w sobotę i już nie mogę się doczekać :) Ciągle gdybam czy coś zobaczę, bo mam długie cykle i normalnie na suwaczku powinien być 4t5dc. Ale sobota już pojutrze :)))

reklama
Witam sie i ja. U mnie bez zmian, tylko przaypałętał sie bol kregoslupa jak sie schylam.. nie wiem czy to ma zwiazek z ciazą.. ale nie podoba mi sie :/

&& za dzisiejsze wizyty :)

Witam sie i ja. U mnie bez zmian, tylko przaypałętał sie bol kregoslupa jak sie schylam.. nie wiem czy to ma zwiazek z ciazą.. ale nie podoba mi sie :/

&& za dzisiejsze wizyty :)

Elzu- mam tak samo jak ty też mnie boli kręgosłup. Jest to spowodowane uciskiem na nerw. Na te bóle dobry jest basen albo odpoczynek:)

Dzien dobry, u mnie zapowiada sie ladny i cieply dzien, strasznie za to spalam, wiercilam sie i budzilam, 3 razy na siusiu, wszystko mi drétwialo :/ apetytu nie mam za duzego co mnie raczej cieszy. Silne bóle ktore mialam przeszly i zostaly tylko pojedyncze klucia jajników, z prawej strony silniejsze rwania ale wydaje mi sie , ze to zrosty po wyrostku dajá o sobie znac.zaopatrze sie dzisiaj w nospe w razie co. kolejna wizyta jeszcze dokladnie nie zaplanowana ale 27 marca ide do mojego lekarza ogolnego.

milego dnia :)

Witam dziewczyny ;-) Ja dzisiaj rano pojechalam do pracy zawieźć zwolnienie i porozmawiać z dyrektorami... Musiałam im w końcu powiedzieć o ciąży, no i poinformmować ich, że nie wiem kiedy wrócę. Bardzo bym chciała za te 2 tygodnie po L4 wrócić chociaż do końca maja, żeby skończyć staż na nauczyciela mianowanego, bo będzie mi trochę przykro, jak miesiąc przed końcem mi się nie uda i 3 lata ciężkiej pracy pójdą na marne.. i będę musiałą zaczynać wszystko od nowa.. No ale dzidzia najważniejsza, wiadomo...
A w domu na L4 to chyba dostane kota. Minęły 3 godziny, a ja już świruję...

Dziewczyny czy Was cały czas bolą piersi? Bo zaczynam schizować, w ogóle wydaje mi się, ze bolą raczej wieczorem niż rano a dziś jakbym ich w ogóle nie czuła. Za to mam mdłości, cały czas mi niedobrze a na samą myśl o jedzeniu mnie odrzuca.

Wesoła, u mnie z tymi piersiami też tak jest, że chwilami troszkę pobolewają, mam takie podrażnione brodawki, ale większość czasu, to ja ich w ogóle nie czuję. A o nudnościach, to już nic nie mów... Ja się wykończę... zaczynają się jak tylko rano otwieram oczy, a kończą w momencie jak zasnę.. masakra..
Aaa... zapomniałąm przywitac nowe mamuśki ;-)

Witam dziewczyny ;-) Ja dzisiaj rano pojechalam do pracy zawieźć zwolnienie i porozmawiać z dyrektorami... Musiałam im w końcu powiedzieć o ciąży, no i poinformmować ich, że nie wiem kiedy wrócę. Bardzo bym chciała za te 2 tygodnie po L4 wrócić chociaż do końca maja, żeby skończyć staż na nauczyciela mianowanego, bo będzie mi trochę przykro, jak miesiąc przed końcem mi się nie uda i 3 lata ciężkiej pracy pójdą na marne.. i będę musiałą zaczynać wszystko od nowa.. No ale dzidzia najważniejsza, wiadomo...
A w domu na L4 to chyba dostane kota. Minęły 3 godziny, a ja już świruję...

a mnie się podoba na L4... dziś 4ty dzień i cieszę się że w pniedziałek mam przyjść po kolejne:) Zdarłam już siebie w pracy sporo więc teraz zasłużyłam na odpozynek:) Oczywiście nie zamierzam już do końca zostać na zwolnieniu, ale jeszcze tydzień dwa.... wrócę po świętach - popracuję pół kwietnia, maj, czerwiec, pół lipca i potem mogę spadać do końca.... Dziś dzwoniłam do szefa że w poniedziałek nie wrócę do pracy i że w poniedziałek dam mu znć ile mnie jeszcze nie będzie. Kazał się kurować i pytał tylko czy wogóle jeszcze wrócę czy już nie zamierzam.... Ale wrócę, wrócę:) bez przesady:)

Dziewczyny czy Was cały czas bolą piersi? Bo zaczynam schizować, w ogóle wydaje mi się, ze bolą raczej wieczorem niż rano a dziś jakbym ich w ogóle nie czuła. Za to mam mdłości, cały czas mi niedobrze a na samą myśl o jedzeniu mnie odrzuca.

A co do piersi to mnie bolą nieustannie... za to nie mam mdłości więc to chyba po prostu różnie bywa:)

a to tak na dobry humor:p

527481_414307201918458_100000175465509_1817323_1593752291_n.jpg

Ostatnia edycja:
Nanulika podoba mi się Twój opis "Bobo?.." :))
Dobrze, że możesz trochę wypocząć na L4 i podkurować się.

Ja planuję powiedzieć w pracy po weekendzie majowym, na razie muszę ukrywać ciążę. Mój szef zacząłby szaleć jak by już wiedział. I tak będzie, ale przynajmniej jeszcze nie teraz, kiedy tak ważny jest czas I trymestru i nie chcę się jeszcze bardziej stresować.

Hanoos
upokoiłaś mnie trochę ;) Trzymam kciuki, żeby udało się dokończyć staż :) Szkoda byłoby jakbyś musiała od początku zaczynać.

Olinka i Justyna
- witam nowe MAMY :)

reklama

Większości kobiet bolą ale nie jest to reguła mnie w każdej bolały a teraz tak nie bardzo :) na początku to wcale sama ciągle je dotykałam czemu nie bolą to bolały przez to moje ugniatanie :p

Miłego dzionka miała być taka piękna pogoda a tu szaro buro i ponuro

A my z mężem własnie mamy inspekcje pracy w biurze :)

Do góry