reklama
Witam sie i ja. U mnie bez zmian, tylko przaypałętał sie bol kregoslupa jak sie schylam.. nie wiem czy to ma zwiazek z ciazą.. ale nie podoba mi sie :/
&& za dzisiejsze wizyty
Elzu- mam tak samo jak ty też mnie boli kręgosłup. Jest to spowodowane uciskiem na nerw. Na te bóle dobry jest basen albo odpoczynek
Dzien dobry, u mnie zapowiada sie ladny i cieply dzien, strasznie za to spalam, wiercilam sie i budzilam, 3 razy na siusiu, wszystko mi drétwialo :/ apetytu nie mam za duzego co mnie raczej cieszy. Silne bóle ktore mialam przeszly i zostaly tylko pojedyncze klucia jajników, z prawej strony silniejsze rwania ale wydaje mi sie , ze to zrosty po wyrostku dajá o sobie znac.zaopatrze sie dzisiaj w nospe w razie co. kolejna wizyta jeszcze dokladnie nie zaplanowana ale 27 marca ide do mojego lekarza ogolnego.
milego dnia
milego dnia
hanoos
Aktywna w BB
Witam dziewczyny ;-) Ja dzisiaj rano pojechalam do pracy zawieźć zwolnienie i porozmawiać z dyrektorami... Musiałam im w końcu powiedzieć o ciąży, no i poinformmować ich, że nie wiem kiedy wrócę. Bardzo bym chciała za te 2 tygodnie po L4 wrócić chociaż do końca maja, żeby skończyć staż na nauczyciela mianowanego, bo będzie mi trochę przykro, jak miesiąc przed końcem mi się nie uda i 3 lata ciężkiej pracy pójdą na marne.. i będę musiałą zaczynać wszystko od nowa.. No ale dzidzia najważniejsza, wiadomo...
A w domu na L4 to chyba dostane kota. Minęły 3 godziny, a ja już świruję...
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Was cały czas bolą piersi? Bo zaczynam schizować, w ogóle wydaje mi się, ze bolą raczej wieczorem niż rano a dziś jakbym ich w ogóle nie czuła. Za to mam mdłości, cały czas mi niedobrze a na samą myśl o jedzeniu mnie odrzuca.
hanoos
Aktywna w BB
Wesoła, u mnie z tymi piersiami też tak jest, że chwilami troszkę pobolewają, mam takie podrażnione brodawki, ale większość czasu, to ja ich w ogóle nie czuję. A o nudnościach, to już nic nie mów... Ja się wykończę... zaczynają się jak tylko rano otwieram oczy, a kończą w momencie jak zasnę.. masakra..
Aaa... zapomniałąm przywitac nowe mamuśki ;-)
Aaa... zapomniałąm przywitac nowe mamuśki ;-)
Witam dziewczyny ;-) Ja dzisiaj rano pojechalam do pracy zawieźć zwolnienie i porozmawiać z dyrektorami... Musiałam im w końcu powiedzieć o ciąży, no i poinformmować ich, że nie wiem kiedy wrócę. Bardzo bym chciała za te 2 tygodnie po L4 wrócić chociaż do końca maja, żeby skończyć staż na nauczyciela mianowanego, bo będzie mi trochę przykro, jak miesiąc przed końcem mi się nie uda i 3 lata ciężkiej pracy pójdą na marne.. i będę musiałą zaczynać wszystko od nowa.. No ale dzidzia najważniejsza, wiadomo...
a mnie się podoba na L4... dziś 4ty dzień i cieszę się że w pniedziałek mam przyjść po kolejne Zdarłam już siebie w pracy sporo więc teraz zasłużyłam na odpozynek Oczywiście nie zamierzam już do końca zostać na zwolnieniu, ale jeszcze tydzień dwa.... wrócę po świętach - popracuję pół kwietnia, maj, czerwiec, pół lipca i potem mogę spadać do końca.... Dziś dzwoniłam do szefa że w poniedziałek nie wrócę do pracy i że w poniedziałek dam mu znć ile mnie jeszcze nie będzie. Kazał się kurować i pytał tylko czy wogóle jeszcze wrócę czy już nie zamierzam.... Ale wrócę, wrócę bez przesady
Dziewczyny czy Was cały czas bolą piersi? Bo zaczynam schizować, w ogóle wydaje mi się, ze bolą raczej wieczorem niż rano a dziś jakbym ich w ogóle nie czuła. Za to mam mdłości, cały czas mi niedobrze a na samą myśl o jedzeniu mnie odrzuca.
A co do piersi to mnie bolą nieustannie... za to nie mam mdłości więc to chyba po prostu różnie bywa
a to tak na dobry humor
Ostatnia edycja:
Wesoła Kobietka
Nanulika podoba mi się Twój opis "Bobo?.." )
Dobrze, że możesz trochę wypocząć na L4 i podkurować się.
Ja planuję powiedzieć w pracy po weekendzie majowym, na razie muszę ukrywać ciążę. Mój szef zacząłby szaleć jak by już wiedział. I tak będzie, ale przynajmniej jeszcze nie teraz, kiedy tak ważny jest czas I trymestru i nie chcę się jeszcze bardziej stresować.
Hanoos upokoiłaś mnie trochę Trzymam kciuki, żeby udało się dokończyć staż Szkoda byłoby jakbyś musiała od początku zaczynać.
Olinka i Justyna - witam nowe MAMY
Dobrze, że możesz trochę wypocząć na L4 i podkurować się.
Ja planuję powiedzieć w pracy po weekendzie majowym, na razie muszę ukrywać ciążę. Mój szef zacząłby szaleć jak by już wiedział. I tak będzie, ale przynajmniej jeszcze nie teraz, kiedy tak ważny jest czas I trymestru i nie chcę się jeszcze bardziej stresować.
Hanoos upokoiłaś mnie trochę Trzymam kciuki, żeby udało się dokończyć staż Szkoda byłoby jakbyś musiała od początku zaczynać.
Olinka i Justyna - witam nowe MAMY
reklama
ulala
Większości kobiet bolą ale nie jest to reguła mnie w każdej bolały a teraz tak nie bardzo na początku to wcale sama ciągle je dotykałam czemu nie bolą to bolały przez to moje ugniatanie
Miłego dzionka miała być taka piękna pogoda a tu szaro buro i ponuro
A my z mężem własnie mamy inspekcje pracy w biurze
Podziel się: