reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Pierwsza wizyta usg jest już za nami :) oscylujemy między 4/5 tygodniem.
Trochę się zmartwiłam bo na monitorze było widać tylko pęcherzyk płodowy ale ponoć to normalne bo jest jeszcze bardzo wcześnie.

Witam sie :) od razu sie weselej zrobilo, jak coraz wiecej serduszek :) ciesze sie i gratuluje! :) Kto jeszcze czeka na pierwsza wizyte tak jak ja (w poniedzialek)?

U mnie nadal brak jakis wiekszych objawow, mam tylko apetyt i jestem bardziej zmeczona.

u mnie objawy były takie same. Po 6 tyg. poszłam na usg i serduszko było))

już w domku - byliśmy u znajomych:)
Dziękuję za wszystkie gratulacje, nawet nie wiecie jak mi ulżyło!!!!
szczegóły wizyty na odpowiednim wątku;)

Gratulacje dla wszystkich serduszkowych mam:) ja jutro będę w 5t6d i tak bardzo chciałabym ujrzeć serduszko, mam krótkie cykle ok 25 dniowe do zapłodnienia doszło chyba 22 lutego więc chyba już powinno być coś widać

Hanoos - ja miałam krwiaczka który pękł i było krwawienie na 3d wyszło jakies rozwarstwienie niby nie duże ale było wczoraj jak byłam to po krwiaczku maleńka kropeńka została wszystko ładnie sie oczyściło tylko musiałam bez przerwy leżeć mam nadzieję że u Ciebie bez takich akcji się obejdzie i się wchłonie ale ty chyba pisałaś już wcześniej coś o rozwarstwieniu o krwiaku???

Dobrej nocy będzie dobrze .

reklama
Do góry