reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

multiplicamini my chcieliśmy pierwotnie takie łóżeczko kupić:

ŁÓŻKA drewniane BARIERKI STELAŻ 80x180 PRODUCENT (4900406535) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale jak mąż wpadł na pomysł po prostu remontu starego to zrobił tak:
- ten dłuższy bok łóżeczka zdjął cały (ramę ze szczebelkami) i na to miejsce sam zrobił takie coś:

Zdjęcie0108.jpg

Załączniki

• ZdjÄ™cie0108.jpg
    Zdjęcie0108.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Olli super, że u Ciebie wszystko dobrze i, że córeczka pięknie rośnie :-)

Multi wszystko ok? Jesteś na zwolnieniu? Jak Twoje samopoczucie?

Ostkapa fajny pomysł z łóżeczkiem :-) U nas noce bez zmian, więc Franio jeszcze trochę będzie korzystał z tego łóżeczka.

Tęskni mi się za Taycia, którą swego czasu pobudzała to forum. Więcej dziewczyn zagladalo. Teraz Ostkapa nas wywołuje, a właściwie tą garstkę, która tu została ;-)

Dziewczyny życzę Wam Szczęśliwego, zdrowego, radosnego Nowego Roku :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostkapa świetny pomysł z łóżeczkiem:-) u nas Tymek jeszcze śpi z nami a Pola śpi w swoim łóżeczku. Tymek ma swój pokoik i swoje łóżeczko ale jest jeszcze za mały żeby spać samemu-tak mi się wydaje.
Wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok! oby był lepszy niż ten mijający:-)

Ostkapa, pomysłowe z Was bestie :D
Bardzo mi się podoba pomysł i wykonanie!!!!

Kruszka, jestem na zwolnieniu do 12.01,potem wracam na miesiąc po 4 h dziennie żeby wyszkolić nową osobę na moje miejsce (na szczęście jest już przyjęta), a od 9.02 już idę na stałe L4 i zrzekam się służbowego laptopa ;-) Czuję się ok, już się uspokoiłam i czekam teraz tylko na USG genetyczne a potem to już z górki :)
Trzymam kciuki za Wasze staranki :-)
Dzisiaj się dowiedziałam, że moja przyjaciółka po pół roku "żmudnych" starań jest w ciąży :-D będziemy dwie brzuchate, hahaha :-)

No i życzę WSZYSTKIM WAM Szczęśliwego Nowego Roku, pełnego sukcesów Waszych i Waszych dzieciaków, radosnego śmiechu wkoło, miłości i spełniania marzeń :-)))

W sumie to mój mąż był pomysłodawcą tego nowego-starego łóżeczka. Mi pozostaje się chwalić genialnym (jak dla mnie) pomysłem:-) Póki co śpimy wszyscy w jednym pokoju, jakoś nie możemy się wyprowadzić;-)
multi dobrze że jesteś już spokojna, najważniejsze że dobrze się czujesz:-)

Dziewczyny ja też Wam życzę: pomyślności, niech się wiedzie, niech będzie szczęście i zdrowie, niech będzie ten nowy rok jeszcze lepszy od poprzedniego! Dla tych co się "starają" niech szybko się spełni;-)

A co do sylwestra, to my poszliśmy spać o 22, o północy obudziły nas fajerwerki - dobrze ze Zosia miała głęboki sen...było głośno na osiedlu...oj było...

Multi ja wciąż kibicuje mojej koleżance, już rok i nic. Strasznie mi jej szkoda, ona myślała, że będzie pyk i już.
A kiedy masz genetyczne? Rzeczywiście od tego usg to już z górki :-)

Olli mój Franek w pokoiku śpi sam odkąd skończył chyba 7 miesięcy, może 8. On się bardzo rzuca i kopie te szczebelki. Ciężko z nim spać w jednym pokoju. Ma oczywiście zapalona lampkę i jestem na każde zawołanie. A i tez z niego straszny gadula, nie da się Go uciszyć :-)

Czesc,
pojawiam sie po dlugiej przerwie. Widze, że sporo się działo :-)
My od marca startujemy z przedszkolem. Chyba, bo rozmowa i nocnik to nadal ciezka sprawa.....

reklama
Do góry