neska Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-71074/111, buciki niestety maja sztywną podeszwę. ja bym chciała żeby miały miękką, ale niestety coś za coś... Ale są za kostkę oczywiście i mają usztywniane pięty. Czytałam wiele opinii o butach i niestety tyle zdań na ten temat ile ludzi. Więc trzymam sie zdania naszego ortopedy. Chcieliśmy kupić Zosi elefanteny, ale jak je wzięłam do ręki w deichmanie to niestety sztywnych kostek nie miały, dlatego padła decyzja o bartkach
reklama
Hej dziewczyny u nas jakoś leci Igor to mały pierun wszędzie wejdzie i trzeba mieć bez przerwy na niego oko. Idą mu teraz trójki i jest strasznie płaczliwy.
Dziś córka miała bal była przebrana za pszczółke wiec było dziś trochę wrażeń wiec dzień był udany.
Jeśli chodzi o buty to polecam z ecco są miękkie a pięta sztywna.
Dziś córka miała bal była przebrana za pszczółke wiec było dziś trochę wrażeń wiec dzień był udany.
Jeśli chodzi o buty to polecam z ecco są miękkie a pięta sztywna.
T
taycia
Gość
Hej Mamuski!
Ostkapa - oczywiscie, ze wezme smoczki, ale od wyjscia z domu nie bede im pokazywala..zobaczymy co z tego wyniknie.
My mamy buciki Clarksa, a raczej sandalki. Uwielbiam je, sa bardzo wygodne I szersze po bokach , bo chlopcy maja troszke wysokie podbicie.
A gdzie sie podziala reszta mamusiek? Pewnie Walentynkuja dzisiaj
Ostkapa - oczywiscie, ze wezme smoczki, ale od wyjscia z domu nie bede im pokazywala..zobaczymy co z tego wyniknie.
My mamy buciki Clarksa, a raczej sandalki. Uwielbiam je, sa bardzo wygodne I szersze po bokach , bo chlopcy maja troszke wysokie podbicie.
A gdzie sie podziala reszta mamusiek? Pewnie Walentynkuja dzisiaj
G
gość 94049
Gość
hehe walentyki... spedziłam w szpitalu... Zresztą i tak zawsze ustalamy, ze ich nnie obchodzimy, a i tak dostaję kwiaty, czekoladki. A ja nigdy dla M nic nie mam Przecież cos ustalamy.
Co do bucików, to planujemy Franiowi kupic Ecco wlaśnie. Obok nas jest outlet, więc bedzie taniej. Poczekamy tylko na konkretniejsza pogodę to raz, a dwa by Franio trochę stabilniej chodził, bo jeszcze sie chwieje czasami. A puszczacie dzieci w domu w kapciuszkach czy w skarpetach?
Co do bucików, to planujemy Franiowi kupic Ecco wlaśnie. Obok nas jest outlet, więc bedzie taniej. Poczekamy tylko na konkretniejsza pogodę to raz, a dwa by Franio trochę stabilniej chodził, bo jeszcze sie chwieje czasami. A puszczacie dzieci w domu w kapciuszkach czy w skarpetach?
multiplicamini
Fanka BB :)
Kruszka, u nas najczęściej w skarpetach. Ale jak było bardzo zimno to zakladaliśmy kapciochy, takie ze sztywną piętą.
A ja tam Walentynki obchodzilam razem ze swoimi urodzinami i zawsze to jakoś tak 2 w 1 wychodzi ;-)
A ja tam Walentynki obchodzilam razem ze swoimi urodzinami i zawsze to jakoś tak 2 w 1 wychodzi ;-)
neska ortopeda był jak najbardziej "ZA" Bartkami, zresztą powiedziała że każde buty z wysokim i sztywnym tyłem są ok. poleciła żeby po domu chodzić w takich bucikach również. Chociaż dodała, że opinie na ten temat są różne. Os siebie dodam, ze lekarka była przed 40-tką więc raczej zatwardziałych zasad nie ma. Ja się dostosuję:-)
kruszkaco TY znowu robiłaś w szpitalu??
kruszkaco TY znowu robiłaś w szpitalu??
G
gość 94049
Gość
Multi a.kiedy masz dokładnie urodziny? Wszystkiego najlepszego :-)
Ostka no i tym razem nie obyło się bez zabiegu. Ale już po wszystkim,jest dobrze.
Ja małego puszczam różnie w domu,ale przeważnie w samych skarpetkach.
Ostka no i tym razem nie obyło się bez zabiegu. Ale już po wszystkim,jest dobrze.
Ja małego puszczam różnie w domu,ale przeważnie w samych skarpetkach.
multiplicamini
Fanka BB :)
Kruszka, 14. dokładnie dzięki
dobrze, że to już za Tobą.
Dziewczyny, ale mi się dzisiaj zachciało córeeeeczkiiiiiiii!!!!!!!!
dobrze, że to już za Tobą.
Dziewczyny, ale mi się dzisiaj zachciało córeeeeczkiiiiiiii!!!!!!!!
reklama
G
gość 94049
Gość
Multi miałam to samo w sobotę :-)
Znajomi przyszli do nas ze swoją chrzesnica,2,5 letnia Ola. Taka słodka,pierwszy raz mnie widziała i mówiła "pyszne kanapki ciociu.Poprosie siociek" itp. I jeszcze tak uważała na Frania. No mówię Wam cukierek do schrupania. Najlepsze jest to,ze mam dwie dziewczynki lekko starsze od niej w mojej rodzinie i przy nich tak nie wymiekam
Znajomi przyszli do nas ze swoją chrzesnica,2,5 letnia Ola. Taka słodka,pierwszy raz mnie widziała i mówiła "pyszne kanapki ciociu.Poprosie siociek" itp. I jeszcze tak uważała na Frania. No mówię Wam cukierek do schrupania. Najlepsze jest to,ze mam dwie dziewczynki lekko starsze od niej w mojej rodzinie i przy nich tak nie wymiekam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: