reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Ostkapa- zdrówka!!!!I cieszę sie,że przyjęcie undane- my to główne też mieliśy przed ze względu na brata...Trzymam kciuki za jutrzejszą udaną kontrolę!!!!

Kruszka- torcik boski:tak: poproszę o przepis i instrukcję obsługi- na pewno zrobię dzieciom w przyszłym roku...najlepiej na priva co mi się nie zgubi....
Moje dzieci dalej bezpoduszek spią, mamy oczywiście z kompletu, ale nawet nie wiem gdzie je są:baffled: a i moje śpią w śpiworkach- powiem Ci wygoda, bo włąśnie nie ma tego nocnego stresu kołderkowego...

Taycia- ale masz chłopa:szok::-D to on chyba niewiele mniejszy od Szymona???Moje na zeszłotygodniowej kontroli to tak : Ami 10kg i 83cm, Kacper 11,5kg i 86cm- oj odczuwa się różnicę..
Szlachetna paczka- muszę zgłębić temat, bo brzmi pięknie....szkoda tylko,że tacy ludzie mogą znaleźć pomoc tylko ludzi życzliwych...ciekawe, który polityk taką paczkę zasponsorował, bo tych to na pralkę na pewno stać!!!!

Badka- życzę szybkiego unormowania nocnego rytmu małej!!!

A u nas katarowo :-( najpierw wczoraj Kacper dzisiaj już i Ami także noc może też być nieciekawa....

reklama
Czesc Mamusie!

Moze przyblize Wam troszke ta szlachetna paczke. Otoz wybralam sobie taka rodzine,ktora wiedzialam,ze bede w stanie pomoc bedac tutaj,bo np juz klikalam na Pana Janusza,ktory jest stary,ale jak zobaczylam,ze potrzebuje jeansy,buty i zywnosc to go nie wybralam,bo nie mialabym jak mu pomoc.
Byly rodziny,gdzie np chcieli jakies pieniazki na leki albo rzeczywiscie widzialam jakas starsza pania,ktora chciala jakas w dobrym stanie wanne! ale to od Nas zalezy kogo wybierzemy.
Moja wybrana rodzina miala za priorytety : zywnosc i srodki czystosci. Jesli bylaby mozliwosc prosili o kurtke zimowa (ktora mam,bo akurat 38 rozmiar chcialy) i suszarke (kupilam w promocji na all za 35 zl). Wiadomo,ze nie beda to najdrozsze i najpiekniejsze prezenty,ale dla mnie liczy sie gest. Jesli tylko moge to staram sie pomoc....

U Nas ze spania samemu w lozeczku cala noc ostatnie 3 noce laduje u mnie Mikus juz o 23... ale zabki ida,bo kupki ciagle robi i jest masakrycznie marudny.

Sylha - no Szymcio tylko 15 cm wyzszy od niego i 4 kg ciezszy :-D:-D

Taycia- a można jakoś tym ludziom bezpośrednio pomóc? Bo z tego co czytam "paczkę" się zawozi na magazyn i teraz pytanie:ile z tego trafia do tych ludzi?Wiem ile trafiało jak w 97r. byliśmy zalani...także niesmak pozostaje...

Szlachetna paczka... super akcja:-) my w kilka rodzin składamy się i robimy taką paczkę. Jak co roku czytam opisy rodzin i to o co proszą to serce pęka:-( zwłaszcza jeśli w grę wchodzą dzieci...

Sylha nie musisz się obawiać bo wiem, że te paczki trafiają do ludzi, bez przekrętów.

pati wszystkiego najlepszego dla corci z okazji ROCZKU:-)!!!usmiechu radosci oraz mnostwa milosci.

Widze ze cos Nam suwaczki fiksuja...

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwile, bo Franek nie chce spać :(

Zosiu Agatko wszytskiego najlepszego z okazji ukonczenia roczku :tak:. Rośnijcie zdrowo i bądźcie szczęsliwe:-D

ostkapa i pati dla waszych córeczek duuża urodzinowa buźka. Niech Wam dzieweczki rosną zdrowo, uśmiechnięte.
Zosiu, Agatko życzy Wam ciocia forumowa cudnych zabawek, uśmiechu i beztroskiej zabawy. I bezpiecznych ramion rodziców w chwilach zwątpienia :*****

reklama
Pati, Ostkapa - wszystkiego najlepszego dla Waszych coreczek! duzo radosci, zdrowka i wszystkiego naj naj naj!!!
Zobacz załącznik 594726

Sylha - moja kolezanka pracowala jako wolontariuszka dla nich i tak jak paczka zostaje dostarczona do magazyna ,taka sama oddaja rodzinie,wiec ja ufam tej akcji w 100%

Do góry