reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
WOW udało mi się w końcu dorwac kompa :) Robie to tylko dla Mikiego, bo już nie miałąm dzis siły :)

Dużo szczęścia i zdrówka dla naszego pierwszego Solenizanta!!!:-D:-D:-D

Taycia jak tam po porodzie:p ale zleciało :) buziaki dla pierwszegio naszego maluszka

Kruszka ty blizniakowa mama jesteś:) tylko szkoda że się nie udało:(

Dziewczyny, wpadłam się pochwalić :)
Wczoraj pierwsze samodzielne 3 kroczki!! :D powtórzone kilkakrotnie, ale zawsze w seriach po 3... ;-)
Ależ mnie matczyna duma rozpiera!!! :-):-D

reklama
taycia torcik.jpeg Wszystkiego najlepszego dla Mikiego!!!! Dużo zdrówka!!! przepraszam ze dopiero dzisiaj, ale szczerze Ci powiem że myślałam o Was już w dniu "waszych" urodzin. niestety nie dałam rady aż do dziś wskoczyć nawet na chwile na nasze forum.

multi gratuluje kroczków, wcale Ci się nie dziwie że jesteś dumna z Błażejka. na Twoim miejscu tez bym była. z takim upragnieniem czekam na samodzielne kroczki Zosi...

Dziś mieliśmy bardzo dziwna noc. Ja padłam o 20.30 spać z wielkim bólem głowy. Ale nie mogłam zasnąć gdzieś do około 22. Zosia budziła się chyba co pół godziny, no powyżej 10 razy pojękiwała :-( nie wiem niestety dlaczego. mam nadzieję, ze to nie żadne choróbsko:angry: do tego w mojej pracy najpierw szefowa miała anginę, teraz stażystka ma bakteryjne zapalenie gardła, a mnie dziś w nocy tez zaczęło gardło (migdałki) pobolewać. Wystraszyłam się i rano dokooptowałam rutinoskorbin i ssę chlorchinaldin, płukanie gardła woda z solą, a zaraz herbatka z miodem i cytryną idzie. Niestety mam wrażenie że jestem "otwarta na zarazki" przez te nieprzespane noce, wieczne zmęczenie, latające wirusy w pracy. Aż się boje pomyśleć o tym, że Zosia może coś załapać.
Wzięłam tez sobie na te konto (wiecznej pracoholiczki) wolny poniedziałek i wtorek...obym nie spędziła ich w łóżku!:szok:

Załączniki

• torcik.jpeg
    torcik.jpeg
    4,5 KB · Wyświetleń: 53
Do góry