Hej kochane,
Cocca - kochana, tak mi przykro
Ale musisz być dobrej myśli!!!! Tulę Cię najmocniej! Musi być dobrze!!
Dzileny chłopak z Waszego Franka! Krewka pobrana, będzie wiadomo co i jak, trzymaj się ciepło!
potworek - fajnie, że mała sobie dobrze radzi! No i gratuluję postępów w czytaniu i liczeniu! Zawsze w kalsie znajdzie się mega kujon, ,mega zbój i mega luzak
Tak to już jest - najważniejsze, że zgłosiłaś problem pani. Prezent dla młodej super - ale się bedzie cieszyć
Helenko - czytam, żę nie tylko mój Poliszon taki zbój się ostatnio zrobił
maggipka - Ra ra mały hałaśliwy lew - obczaj na YT
Pola dupcią zarzuca jak ta piosenka leci, lubi Ra Rę bardzo
PS Ra Ra to samiec Alfa
Tak to była szczepionka odra, świnka, różyczka
mirelko - nie czaję o co Ci chodzi, ale uważąm, że ajk już zaczęłaś to powinnas "wyłożyć kawę na ławę " i po sprawie! Tak jak radzi nimfii , nie musisz tego robić na forum, a nawet trzeba było od razu napisać do konkretnych osób, bo teraz się może każda zastanawiać z nas o co chodzi, i czy kiedyś nie napisala czegoś nieodpowiedniego
Tak więc, czekamy na posty od cioci mirelki
anus- ja mam to samo, jak idę gdzieś bez młodej, to tak jakoś dziwnie - muszę wychodzić częściej, pierwsze postępy poczynione - w nd byłam z koleżanką
Co prawda na godzinę , ale jak fajnie było!
mary-beth - ale fajnie u WAs z tymi wymianami! A u nas w wielu sklepach nawet prawa konsumenta się nie przestrzega! Moje dziecko notorycznie sciaga czapke!!! nawet jak zawiożę to jakoś daje radę!!! Skarety też , ale czasami
Fajnie, że mają u WAs zdrowe podjeście do wychowanai dzieci i od małego są hartowane!
Moja koleżanka jest bezpłciowa - hehe dobre, płec to coś co wyrasta
nimfii - ja tez chciałabym, żeby forum "żyło" a czujesz nas za 40 lat jak dalej piszemy, na chłopów nadajemy i wychwalamy wnuki ??
Ojj czekało się na Mikołaja, czekało, a jak się bało czy rózgi nie bę∂zie
hehe
Ale z Maciusia to był duży chłop! Teraz też jest wysoki?
anus - fajnie, że tylko jedno karmienie w nocy
U nas nawet nie wiem ,ale pospane do 7:22
Ssabrinaa- i u nas remonty u sąsiadów :/ Powodzenia na szczepieniu!
Mikado - pewnie się z mężem wzruszyliście jak malutkie bobo zobaczyliście, najważniejsze, że maleństwo zdrowe i wszystko dobrze
) A Ty, kochana jak się czujesz?? U nas był Kubuś na torcie, ale chcieliśmy Klapouszka albo Tygryska - nie mięli
U nas nawet OK - zaczynam trochę odżywać, po stresie półrocznym ....
Pola spała, potem siku i kupa na nocnik, apetyt daremny, rączki wiecznie w buzi.