reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Angun - drzemnij się jak możesz, a co :-D
A co do tego koncertu... Jakiś czas temu (no już dawno, bo w lutym :-p) wybyłam na koncert East West Rockers i powiem Ci, że dziwnie się czułam wśród gimbusów ujaranych i uchlanych :-D A tu pewnie będzie to samo. Ja mam ten przywilej, że na legitkę prasową mogę się wbić pod samą scenę :-p Cały czas się zastanawiam. Moja Oliwka jako fanka też chce iść, więc może to mnie zmotywuje ;-)

reklama
potworek - idź, pędź na koncert!!!!! Ja miałam jechać na Gunsów w lipcu do Rybnika, to wyrąbał nas US z kasy i zostało czyste konto! Nie mogę przestać żałować, taka okazja już się nie powtórzy :(

Angun - u nas winowajca gorszego apetytu poznany - wyszedł 7 ząb - dwójka dolna i idzie kolejny:/

Mała śpi, mnie głowa boli, pogoda do bani :/

Gola - no to szkoda, że Ci się nie uda :(
To fakt, pogoda dzisiaj beznadziejna. Mi udało się położyć na godzinkę, więc już lepiej się czuję ;-)

potworek chyba masz rację i ja idę legnąć, stare kości wyprostować ;) Cicho tu na forum, chyba mamy razem z bobikami śpią ;)

Ja tylko na moment wpadam z tele pisze wiec tylko o nas. Wrocilismy ze szczepienia bylo wrzasku na cala przychodnie 3 szczepienia do raczek mial oj bidny byl a zaraz potym dalam mu butle z mlesiem i odplynal mi. Sami wazy 11kg. Teraz spi moj krasnal widac ze oslabl na maxa.

Milego wieczorka maminki ;-)

Hejka dziewczyny

ja piszę swojego posta już od 9 rano he he ale coś mi wiecznie staje na drodze do napisania go do końca. Mała dziś pospała włącznie ze mną do 8:30 a obiecałam sobie że wstajemy raniej żeby ona mi chodziła spać o 12 i 16 żeby chodziła mi spać na noc koło 21. Wczoraj niestety po pół godz od zaśnięcia w wózku została obudzona przez głośne otwarcie drzwi przez moją mamę więc nie spałą i wariowałą do 23... masakra...
Ja dziś też chodzę jak pijana więc chyba się i ja teraz rozłożę na łóżku skoro mała śpi. a co mi tam...

Cocca współćzuję Ci kochana przykro mi bardzo, że Twoja mama ma przeżuty;( Musisz być silna i wierzyć że wszystko będzie dobrze;* Wiem, że nam jest łatwo mówić, wypłacz się kochana napewno zrobi ci się lepiej. Ja też będę trzymać kciuki za Twoją mamę;)

Mikado gratulacje dla córki;) Możesz być z niej dumna;)

Potworek biegiem na koncert i bez gadania! Należy Ci się;)

Gola szkoda, że nie możesz iść na koncert jak chciałaś;/ Kochana idź też się połóż trzeba trochę odpocząć tym bardziej, żę boli Cię głowa

Nimfii ja popieram Twoje słowa z tym, że reszta mam niech też wyjdzie z ukrycia a nie tylko podczytują. Fajnie by było za kilka lat wspominać te czasy kiedy się dopiero poznawałyśmy;)

Sabrina ojj biedny Sami, nas czeka szczepionka w poniedziałek...

Pepsi wszystkiego Najlepszego dla Lenki ;) Sto lat Kochana;)

Hej mamuśki!!
Już mi trochę lepiej, ale wciąż słabo, z nosa mniej się leje, ale łeb pęka.
Chyba kawkę sobie zrobię.
Przy tej mojej chorobie nie mam siły dla Małej, jakoś mnie denerwuje nawet, non stop na mnie wisi, a ja padam... Aj niedobra mama, niedobra...
Poza tym ok u nas, we wtorek też idziemy na szczepienie.

mary-beth - ejjj to fajnie z tą wymianą w sklepach, w UK jest podobnie, u nas to nawet z paragonem nie raz łachę robią. Podoba mi się ten zimny chów :-) Sama staram się Małej nie przegrzewać, hartować.

mary-beth, nimfii - no właśnie, jak to trafić z tymi rozmiarami, ja już w ubiegłym roku kupiłam fajny kombinezonik na tą zimę, na wyrost, wydawał mi się taki wielki, myślałam że Mała nigdy do niego nie dorośnie, a tu przyszło zimno, ubieram kombinezonik, a on za krótki!! Nogawki ma do kolan :-) Długaśne nogi moja modelka ma :-)

anus - święta prawda - babki zawsze znajdą powód by się posprzeczać :-)

sabrina - dzięki za pamięć, troszkę już mi lepiej. Bidulek... no ale miał prawo się drzeć - 3 wkłucia to dużo!!

gola - no obczaję tego lwa. A ty weź głęboki oddech tą pełną piersią!!

cocca - trzymaj się kochana!! Oby było dobrze!!

angun - też mam ta formę do muffinków - już wypróbowałam, świetnie wychodzą i mega prosta sprawa z nimi
A jak wam się w końcu udało nauczyć dzieciaka zasypiać samemu?? Bo moja właśnie wydziera się w łóżeczku, trzeba ją usypiać.

aqua - dzieci czasem mają inne priorytety niż my :-)

potworek - idź, pędź na koncert!!!!! Ja miałam jechać na Gunsów w lipcu do Rybnika, to wyrąbał nas US z kasy i zostało czyste konto! Nie mogę przestać żałować, taka okazja już się nie powtórzy :(

Gola ja tylko chcialam Ci powiedziec ze nie masz czego zalowac ze nie widzialas Gn'R. Ja zawsze bylam niesamowita fanka Gn'R a glownie samego Axl-a, w sumie nadal jestem ale tego z lat 90-tych. 2 lata temu grali w Dublinie i oczywiscie pojechalam ale powiem Ci ze to juz niewiele ma wspolnego z tym dawnym zespolem. Axl juz strasznie zdziadzial, caly zakrywany ciuchami bo taki zapuszczony, Slash juz nie ma, zreszta jak wiekszosci dawnego zespolu, obecny gitarzysta DJ Ashba chcialby byc Slashem ale wiadomo oryginalu nie podrobi, choc nie jest zly, nawet mam z nim zdjecie. Stasznie zaluje ze w latach 90-tych bylam za smarkata zeby byc na ich koncercie.

reklama
angie - mój D, tez byl na ich koncercie, na festivalu download (jako kierowca mial wejscia) i to samo gadal, jak do mnie dzwonil to akurat sweet child of mine grali - i slyszalam ich w sluchawce "prawie na zywo" :D A to prawda najlepszy gitarzysta Slash i jego solowki i nikt go nie zastapi. Ja tez bylam niezla gówniarą, ale Moj starszy 4 lata brat ich namietnie sluchal , wiec ja tez! Kupowalismy pirackie kasety na gieldzie:) To byly czasy, kiedy video czy walkman to bylo coś! Pamiętam jak tata do pewexu po viedo jechal, z bratem 2 godziny tsalismy ca;y czas w oknie i czekalismy na niego! Dzis tv kazdy ma, kompa praktycznie tez, nie doecnia sie tego na co dzien, jak sie zepsuje to sie kupi nowe...Male dzieci z komorkami chodza.
Juz bardzo dawno nie widzialam dziewczynek jak w gume skaczą, ja z koleżankami codziennie ! Albo dwa gonie, podchody, Panstwa miasta (nie te z karta gdzie sie pisze) w kulki sie gralo, kapsle...Te czasy juz nigdy nie wroca, dzis sie dzieci bawią w W11 albo graja na kompie...

Do góry