reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2011

mąż pracuje w Gillette i tam w firmie mają taki sklepik ale on jest tylko dla pracowników, i niestety żeby zabezpieczyć się przed handlem to można kupić tylko trzy sztuki jakiegoś produktu, takto sama bym się wzięła za rozprowadzanie niektórych rzeczy bo czasami są o połowę tańsze niż w sklepie

reklama
Franek przebudził się wściekły... ale już ukąpany, próbuje zasnąć w łóżeczku.
Angun ​ząbki idą i chyba od tego, mam nadzieję....

Margana - już odpowiedziałaś andrzelice, tylko ja gapa przeoczylam post:tak:

Ssabrinaa - fajno, że zaliczyliście spacerek, jak mój D. mieszkał jeszcze w UK, to często karmiłam "kanadyjskie gęsi" , pewnie u Was też są :-D:tak:

Syl - zapodaj sobie Karmi, ja nigdy przed ciążą nie pilam (w ciąży też nie), a teraz sobie walę raz za czas :-):-D

Kati - nic się nie martw lasencja, od jednego obiadu i słodycza, nie utyjesz, a raz za czas trzeba se życie umilić ! :tak::tak:

Cocca
- Fano, że FRanuś jadl tylk oraz, ale powiem Ci, że jak Poli raz się zdarzyło, że zjadła tylko raz (po sinym bólu brzusza, tak nam "padla"), to ja też ciągle się wybudzałam jak na karmienie małej - równo co 2 godziny:wściekła/y:, u nas też pogoda była taka...

Łeb mi kobity pęka, Pola wykąpciana o 19, ale usnęła z pół godziny temu, śpiąca była, ale nie mogła zasnąć i nie obyło się bez noszenia na rękach:/

Cocca, Gola ja w tym czasie zdążyłam już 3 razy na nowo usypiać Małego, też jakiś wybity z rytmu jest i marudny, może też ząbki czekają w kolejce? Mam nadzieję, że noc będzie znośna.
Katarek zazdroszczę takich okazji cenowych!

Gola a pelno tych kaczek,gesi i labedzi :-D super jest bo my mamy dwa dosc duze takie jeziorka gdzie mozna isc karmic i spacerowac i place zabaw tez tam sa wiec jak synek podrosnie to i kaczki pokarmi a i hustawki zaliczy itd :-D

U nas nie obylo sie bez wrzasku dzisiaj :eek: oj Sami sie obudzil strasznie nieszczesliwy,plakal strasznie i ciezko go bylo uspokoic wiec kapiel zaliczona przed 19 dzisiaj,butle zjadl po 19 i juz spi wszystko potoczylo sie bardzo szybko:tak: nie wiem dlaczego tak plakal ale moze mial zbyt duzo wrazen dzisiaj,spacerek widok kaczek itd,zakupy jeszcze zaliczyl wiec suma-sumaru chyba z wrazenia taki placz na wieczor.

Milego wieczorka kobitki ;-)

agalodz hehe zawsze wiedziałam że świat mały, można wiedzieć w którym, bo mąż jest operatorem na HOCu na Józefowie.
Ja też tam pracowałam jako audytor ale wolałam się przenieść bo ciężko przy dziecku było pracować w tej samej firmie, na jednej zmianie nie miał go kto pilnować a na różnych zmianach my wogóle się nie widzieliśmy, więc teraz on na 4 zmiany ja na 2 to jakoś sobie radziliśmy z lekka pomocą rodziców:-)

Witajcie Kochane,
jejku ile wy naprodukowałyście od piątku :szok::szok::szok::szok: jak ja mam Was nadrobić??
my byłyśmy od piątku u moich rodziców. Nadina została wycałowana przez cała rodzinkę,bo oczywiście wszyscy musieli nas odwiedzić jak się dowiedzieli że przyjechaliśmy hehe :)
ale fajnie lubię tak,bo tu w łodzi mam tylko siostrę i nikogo więcej z rodzinki więc tak smutno....
Nadin już śpi smacznie u siebie w łóżeczku, a ja wykąpana i czekam na mojego mężulka aż dołączy do mnie do łóżeczka :tak::tak::cool2:hehe

katarek
witaj :),my tez jesteśmy z łodzi :)
cocca mnie też szlak trafia z tym kursorem :wściekła/y:
gola zdrówka dla dziadziusia

no i nie wiem co mam komu odpisać,bo nie ogarniam tych wszystkich stron hehe

miłej nocki życzę :)

reklama
Hej mamuśki:-D
Margana super że się do nas odezwałaś. Już planowałam do Ciebie smsować. Ciesze się bardzo ze Natalcia robi takie postępy. Pokaż nam ją, dawno nie dawałaś żadnej fotki!!! Super że zrobiłaś coś dla siebie i się "douczyłaś"- należało Co się:-D
angie super że przyjechała do Was mama!! Na pewno będzie Ci pomocą:tak:
Ankusch cieszę się że czujesz się już lepiej!!
Cocca mam nadzieję że ta gorączka to nic poważnego!!

Kochane przepraszam ale nie pamiętam co miałam komu odpisać. U nas intensywny weekend. Wczoraj ten basen a dziś rano mój D. jak co niedziela na piłce od 8 do ok 11. A my z Mają śmignęłyśmy do Kościoła na mszę dla dzieci na 10:30. Maja mimo ze była śpiąca bardzo sie rozglądał i nasłuchiwała co sie dzieje. W połowie mszy usnęła. Potem ok 15 zebraliśmy się na dwór (nasi przyjaciele spacerowali i po nas przyszli i połaziliśmy trochę razem). Pogoda średnia- mocno wiało. No i potem na urodziny do chrześniaka. Bylo fajnie choć znów nie oparłam się ciastkom i czytając Twój komentarz Kati wierz mi ze doskonale zrozumiałam o co Ci chodzi!! Ja tez będę wiecznie gruba, już na zawsze:-:)-( Maja dostała całą serię książek disneya (kiedyś moja mama zbierała właśnie chrześniakowi i jego siostrze i Maja dostała je w spadku) z czego się bardzo ucieszyliśmy. książki wyglądają jak nowe:-D:-D

Do góry