reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2011

witajcie mamuśki:-) Dawno mnie nie było i chyba nie dam rady nadrobić. Poszłam na kurs zawodowy i nie miałam nawet chwili zeby wpaść do Was:-(Mam nadzieję, ze u Was wszystko ok. Postaram sie choć kilka stronek poczytać zeby być zorientowaną:tak:

U nas wszystko dobrze. Rehabilitujemy się nadal, ale widać juz postępy. Natalka grzeczniutka i zdrowiutka. Waży sobie już 6300g i trochę cieżko się robi ;-) Dzisiaj jak zobaczyła swoje odpicie w lustrze to się zaczęła smiać i gadać do siebie:-) Bardzo fajne to było. A tak w ogóle to łapie już pięknie zabawki w rączi, bawi się nimi, bawi sie swoimi paluszkami i coraz wiecej gada:-D
Pozdrawiam cieplutko Was wszystkie i Wasze dzieciaczki!

reklama
Margan witamy z powrotem, długo cię nie było, pisałam właśnie czy ktoś wie co u ciebie:tak:fajnie że postępy widać u Natalki jak już sobie fajnie waży, :tak:fajnie że poszłaś sobie na kurs trzeba coś zrobić dla siebie taka odskocznia od dnia codziennego no i nowe umiejętności na pewno się przydadzą;-)

my byliśmy na spacerku ponad 30min śnieżyca nas złapała okropna ta pogoda dzisiaj jak wychodziliśmy z domu to pięknie słoneczko świeciło, oj byle do wiosny:tak:czekamy teraz na siostrę ma wpaść z wizytą :tak:

Margana kochana, no witaj! :-* Wieki Cię nie było :) Fajnie, że malutka tak dobrze się rozwija:tak: A mama się dokształca, co robisz?

andrzelika, mamusia - Pola jest zdrowa, mój dziadziu ma półpaśca biedny :-(

Spacer 1,5 godziny zaliczyłyśmy , bylam w Lidlu i kupiłam fajne rajciochy Poluni , takie z frotką w środku ocieplane, za 7,90:tak: sobie 2 karmi nio i takie tam zakupy drobne do domu ze spożywki :-)

gola my też byliśmy na spacerku, chociaż strasznie wieje....
To prawda piździ jak w Kieleckim :tak:Ale dzieciaczkom w gondolach jest cieplutko. Jakiś czas temu kupiłam Ricore Nestle kawkę i chcę spróbować, bo ja baaaaardzo rzadko przed ciążą kawę pilam, ale czasem jestem tak niewyspana i nietomna, że spróbuję, może mnie na nogi postawi :-)

milego popołudnia:*

gola chodzi Ci o to co robie w sensie zawodowym?;-)
Współczuje choroby dziadkowi. Mam nadzieje, ze szybko wyzdrowieje! Moja siostra jak była nastolatką miała półpaśca, ale chyba szybko się wyleczyła.

reklama
Hej maminki :-)
Nie bylo mnie od wczoraj popoludnia a tutaj tyle do nadrabiana,postaram sie was poczytac i poodpisywac ale nie wiem czy zdolam wszystkim.
U nas dzisiaj bylo dosc ladnie wiec zaliczylismy spacerek ponad 1h,poszlismy do parku,Sami poogladal kaczki,pospal przez ten caly czas tylko 30 minut a reszte to przelezal,oczka jak 5zl i ani mysli isc spac dalej,na szczescie potem tatus przyjechal do parku w ktorym bylismy i razem spacerowalismy jeszcze a potem male zakupy w lidlu i do domciu samochodem wrocilismy :tak:
Kati82 jak synek zasypia kolo 21 je wtedy okolo 20 to ladnie spi ale je zazwyczaj jeszcze wtedy po 23 i wtedy ide spac zazwyczaj wiec jest spoko a potem budzi sie dopiero kolo 5-6 rano :tak:
andrzelika ale pyszny obiadek zrobilas Alankowi,na pewno mu smakowalo :-)
ankusch super ze juz lepiej sie czujesz :tak:
angie milego dnia kochana i oby pogoda wam caluski czas sprzyjala ;-)super ze masz teraz mame u siebie,na pewno duzo Ci pomorze i odciazy Cie troszeczke i porozpieszcza Kingusie na pewno :-)
Gola zdrowka dla dziadka oby jak najszybciej doszedl do siebie.
Margana witaj kochana po dlugiej przerwie :-D super ze Natalcie robi juz duze postepy i ze rehabilitacja wam pomaga no i nowe umiejetnosci dziewczyna nabywa,super,bardzo sie ciesze :-) No i fajnie ze kurs robisz,jakas odskocznia od codziennosci ;-)

No i to chyba wszystko choc moglam kogos pominac wiec przepraszam ale duzo tego bylo do zapamietania i odpisania :-D

Do góry