reklama
ja biorę Prenatal Classic, dostałam w spadku od siostry prawie całe opakowanie więc wezmę je do końca i kupię sobie ten Pharmaton skoro zachwalacie :-)
U nas dzisiaj jakies apogeum gorąca, nie mogę usiedzieć na miejscu, bo się ze mnie leje, nie pamiętam już kiedy padało, w radio słyszałam, że jutro ma być 17 stopni, no ciekawa jestem bardzo.
Idę jeść truskaweczki
U nas dzisiaj jakies apogeum gorąca, nie mogę usiedzieć na miejscu, bo się ze mnie leje, nie pamiętam już kiedy padało, w radio słyszałam, że jutro ma być 17 stopni, no ciekawa jestem bardzo.
Idę jeść truskaweczki
Ja już wiem, że będzie dziewczynka. Zachcianek nie mam żadnych, bo od samego początku bardzo wymiotowałam, teraz już rzedziej, ale jeszcze robi mi się momentami niedobrze. Także nie mam za bardzo na nic ochoty...No może jedynie na owoce, ale to nie zachcianka, bo zawsze lubiłam...
no to gratuluje córci w takim razie ja też zachcianek nie miałam tylko od mięska coś odrzuciło wymioty byly ale po oodstawieniu witamin mineły wiec chyba od nich
onanana
Fanka BB :)
Pisarki jedne!! ledwo Was nadrabiam!!
Moncia witaj:-) Może się razem będziemy bronić, bo ja wlaśnie dziś oddalam pracę, jeszcze 2 egzaminy i obrona 6 lipca
Bryszka ja o Tobie pamiętałam jeśli chodzi o zamknięty!! Zaraz tam zerknę czy już jesteś;-)
mary beth super, ze już jesteście przeprowadzeni ja dziś załatwiałam sprawy kredytowe a jutro mamy akt notarialny:-) Co do imion to myślę, ze temat jeszcze powróci, tak jak wraca temat suplementu w ciąży
Chyba jeszcze chciałam do którejś z Was coś napisać,a ale zapomniałam...aha wiem
Angie nie martw sie, będziemy razem na zasiłku ja mam BB cały dzień w pracy otwarte, choć oczywiście nie caly czas mogę do Was zaglądac i pisać. Teraz przez kilka dni będzie kiepsko bo muszę zamykać miesiąc, więc na pewno z pracy będę mniej się udzielać.
Ciekawa jestem czy dałyście przepisy na et wszystkie smakołyki, ktore tu wcześniej wymieniłyście, szczególnie mnie interesują dania z warzywami!
Moncia witaj:-) Może się razem będziemy bronić, bo ja wlaśnie dziś oddalam pracę, jeszcze 2 egzaminy i obrona 6 lipca
Bryszka ja o Tobie pamiętałam jeśli chodzi o zamknięty!! Zaraz tam zerknę czy już jesteś;-)
mary beth super, ze już jesteście przeprowadzeni ja dziś załatwiałam sprawy kredytowe a jutro mamy akt notarialny:-) Co do imion to myślę, ze temat jeszcze powróci, tak jak wraca temat suplementu w ciąży
Chyba jeszcze chciałam do którejś z Was coś napisać,a ale zapomniałam...aha wiem
Angie nie martw sie, będziemy razem na zasiłku ja mam BB cały dzień w pracy otwarte, choć oczywiście nie caly czas mogę do Was zaglądac i pisać. Teraz przez kilka dni będzie kiepsko bo muszę zamykać miesiąc, więc na pewno z pracy będę mniej się udzielać.
Ciekawa jestem czy dałyście przepisy na et wszystkie smakołyki, ktore tu wcześniej wymieniłyście, szczególnie mnie interesują dania z warzywami!
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
mary-beth super ze juz jestes po przeprowadzce :-) a temat imion na pewno wroci jeszcze nie jeden raz
U nas dzisiaj pogoda byla w kratke do poludnia bylo cieplutko i przyjemnie a popoludniu juz padal deszcz
A Ja ide sobie zrobic koktajl mleczny
Milego wieczorka juz zycze bo pewnie sie juz nie pojawie pozniej ;-):-)
U nas dzisiaj pogoda byla w kratke do poludnia bylo cieplutko i przyjemnie a popoludniu juz padal deszcz
A Ja ide sobie zrobic koktajl mleczny
Milego wieczorka juz zycze bo pewnie sie juz nie pojawie pozniej ;-):-)
W
winki80
Gość
Witam wieczornie.
wlasnie wrocilam z miasta .Bylam z koleznakami na rynku w ogrodkach i nagle zaczelo tak lac , tak bardzo mocno i zrobila sie taka burza ,ze zanim dolecialysmy do samochodu to przemoklysmy konkretnie. Co za glupia pogoda.
mary-beth powodzenia w uzadzaniu. :-)
wlasnie wrocilam z miasta .Bylam z koleznakami na rynku w ogrodkach i nagle zaczelo tak lac , tak bardzo mocno i zrobila sie taka burza ,ze zanim dolecialysmy do samochodu to przemoklysmy konkretnie. Co za glupia pogoda.
mary-beth powodzenia w uzadzaniu. :-)
hej mamuski prezpraszam ze troche nie pisałam ale mam urwanie głowy ciągle latam, do tego tak gorąco że padam i już sił brakuje na neta. dzis miałam ciężki dzien, dobra kumpela ma b.duże problemy z córką teściowa mnie wkurza maksymalnie a wczoraj miałam małą awanturę z mężem- a dziś mam wyrzuty sumienia że przez tą kłutnie denerwowałam dzidzie -a wiadomo że one czują teraz nasze emocje. pozdrawiam całuję jutro napiszę więcej
Niuniunia20
Witam dziewczynki
Ja dziś w dobrym humorku, jadę wreszcie moją suknię przymierzyć Czuję się lepiej, nerki troszkę dają o sobie znać ale staram się chociaż butle wody wypić. Jak na mnie to i tak bardzo dużo...
Kati staraj się nie denerwować bo dzidzia to mocno odczuwa i później będzie taka nerwowa...
Miłego dnia kochane buziaki ;******
Ja dziś w dobrym humorku, jadę wreszcie moją suknię przymierzyć Czuję się lepiej, nerki troszkę dają o sobie znać ale staram się chociaż butle wody wypić. Jak na mnie to i tak bardzo dużo...
Kati staraj się nie denerwować bo dzidzia to mocno odczuwa i później będzie taka nerwowa...
Miłego dnia kochane buziaki ;******
reklama
Gola84
Cześć dziewczyny
mary-beth super, że już się przeprowadziliście, gratuluję
niuniunia pij "ile wlezie" ;-) Daj znaka jak po przymiarce
Mnie rano siara zalewa, potem w ciągu dnia praktycznie nic, ale rano to jest potok...To chyba przez noc tak się zbiera
mary-beth super, że już się przeprowadziliście, gratuluję
niuniunia pij "ile wlezie" ;-) Daj znaka jak po przymiarce
Mnie rano siara zalewa, potem w ciągu dnia praktycznie nic, ale rano to jest potok...To chyba przez noc tak się zbiera