reklama
B
Bryszka
Gość
takie uroki ciąży do tego bolące cycki
kręgosłup
Podwyższone ciśnienie
bóle głowy zachcianki i inne....
a powiem wam że mimo to mogła bym tak w ciązy ze 2 lata chodzić ;-)
Ja od początku Femibion (kiedyś Feminatal metafolin 800 sie to zwało) w tej chwili natal 1 a już niedługo natal 2 czyli ten sam zestaw + kwasy
Polecam
I od tygodnia żelazo bo miałam słabą hemoglobinę
kręgosłup
Podwyższone ciśnienie
bóle głowy zachcianki i inne....
a powiem wam że mimo to mogła bym tak w ciązy ze 2 lata chodzić ;-)
Ja od początku Femibion (kiedyś Feminatal metafolin 800 sie to zwało) w tej chwili natal 1 a już niedługo natal 2 czyli ten sam zestaw + kwasy
Polecam
I od tygodnia żelazo bo miałam słabą hemoglobinę
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj moncia86
Ja biore w chwili obecnej pharmaton matruelle.
Dziewczyny ja sie poddaje, tyle produkujecie ze nie wyrabiam, musze sie wylaczyc na kilka godzin bo inaczej to mnie chyba z roboty wywala, bo nic innego nie robie tylko sledze forum
Ja biore w chwili obecnej pharmaton matruelle.
Dziewczyny ja sie poddaje, tyle produkujecie ze nie wyrabiam, musze sie wylaczyc na kilka godzin bo inaczej to mnie chyba z roboty wywala, bo nic innego nie robie tylko sledze forum
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Ja to tez siku co chwilke latam,z cisnieniem nie mam problemu a kregoslup ostatni mi nie dokucza,cale szczescie :-) A co do witaminek no to Ja biore zelazo bo mam niby lekka anemie i do tego biore Pregnacare a jak mi sie skoncza to zakupie Pregnacare Plus z Omega3
angie80 hihihi dobre no ale lepiej jakby Cie nie zwolnili ;-)
angie80 hihihi dobre no ale lepiej jakby Cie nie zwolnili ;-)
reklama
aneczka ja biore od samego poczatku witaminy, nawet jeszcze przed ciążą. W chwili obecnej to Pharmaton Maturelle, moge polecic bo zawiera wszystko co potrzebne. Płace za opakowanie ok 40zl.
bryszka ja tez moglabym byc w wiecznej ciazy :-) Zwlaszcza takiej jak na II trymestr, gdzie jest jeszcze dosc lekko, a pierwsze objawy juz nie mecza. Jak urodzilam Macka to bardzo brakowalo mi jego ruchow w brzuszku itp. Wlasciwie to chcialam byc od razu w kolejnej ciazy ale to nie byloby mozliwe.
moncia jest specjalny temat dotyczacy ciazowych zachcianek, tam mozesz poczytac co dziewczyny juz pisaly.
Listopad 2011
Spójrz jaka długa lista temator pod spodem
Kilka mam zna już płeć, i chyba wiecej chłopców, choc dziewczynki tez sie ujawniaja w coraz to wiekszej grupie.
bryszka ja tez moglabym byc w wiecznej ciazy :-) Zwlaszcza takiej jak na II trymestr, gdzie jest jeszcze dosc lekko, a pierwsze objawy juz nie mecza. Jak urodzilam Macka to bardzo brakowalo mi jego ruchow w brzuszku itp. Wlasciwie to chcialam byc od razu w kolejnej ciazy ale to nie byloby mozliwe.
moncia jest specjalny temat dotyczacy ciazowych zachcianek, tam mozesz poczytac co dziewczyny juz pisaly.
Listopad 2011
Spójrz jaka długa lista temator pod spodem
Kilka mam zna już płeć, i chyba wiecej chłopców, choc dziewczynki tez sie ujawniaja w coraz to wiekszej grupie.