reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Dziewczyny a Wy jakieś witaminy bierzecie? bo mi lekarz na razie nic nie mówił (no chyba że teraz w pon powie) no i nie wiem czy sama mogę coś brać. ewentualnie co polecacie?

reklama
takie uroki ciąży do tego bolące cycki ;)
kręgosłup
Podwyższone ciśnienie
bóle głowy zachcianki i inne....
a powiem wam że mimo to mogła bym tak w ciązy ze 2 lata chodzić ;);-)
Ja od początku Femibion (kiedyś Feminatal metafolin 800 sie to zwało) w tej chwili natal 1 a już niedługo natal 2 czyli ten sam zestaw + kwasy ;)
Polecam
I od tygodnia żelazo bo miałam słabą hemoglobinę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja aktualnie biorę jod tylko na początku lekarz zalecił witaminy ale wymiotowałam po nich więckazał odsawić i nie biorę do tej pory staram się jesc duzo warzywek i owoców

Na siku to ja ciągle w dzień latam bardzo dużo wody pije i super mam wyniki bo bakterie wypłukuje...:-)
a rocznik 86 też jestem:-)

Witaj moncia86

Ja biore w chwili obecnej pharmaton matruelle.

Dziewczyny ja sie poddaje, tyle produkujecie ze nie wyrabiam, musze sie wylaczyc na kilka godzin bo inaczej to mnie chyba z roboty wywala, bo nic innego nie robie tylko sledze forum :)

Ja to tez siku co chwilke latam,z cisnieniem nie mam problemu a kregoslup ostatni mi nie dokucza,cale szczescie :-) A co do witaminek no to Ja biore zelazo bo mam niby lekka anemie i do tego biore Pregnacare a jak mi sie skoncza to zakupie Pregnacare Plus z Omega3 :tak:
angie80 hihihi dobre no ale lepiej jakby Cie nie zwolnili ;-):-D

reklama
aneczka ja biore od samego poczatku witaminy, nawet jeszcze przed ciążą. W chwili obecnej to Pharmaton Maturelle, moge polecic bo zawiera wszystko co potrzebne. Płace za opakowanie ok 40zl.

bryszka ja tez moglabym byc w wiecznej ciazy :-) Zwlaszcza takiej jak na II trymestr, gdzie jest jeszcze dosc lekko, a pierwsze objawy juz nie mecza. Jak urodzilam Macka to bardzo brakowalo mi jego ruchow w brzuszku itp. Wlasciwie to chcialam byc od razu w kolejnej ciazy ale to nie byloby mozliwe.

moncia jest specjalny temat dotyczacy ciazowych zachcianek, tam mozesz poczytac co dziewczyny juz pisaly.
Listopad 2011
Spójrz jaka długa lista temator pod spodem :tak:
Kilka mam zna już płeć, i chyba wiecej chłopców, choc dziewczynki tez sie ujawniaja w coraz to wiekszej grupie.

Do góry