reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Dzień dobry kochane mamy:)
U nas noc ładnie przespana, 3x karmienie, teraz Pola też śpi. a ja będę zmykać na szybkie śniadanie i prysznic
Dziewczyny umowę mam do dnia porodu, gdzie mam załatwiać macierzyński?
Aneczka87 suwaczek zmieniony, nie wiem jak dodać obok zamiast obrazka zdjęcie Poleńki
marttika​ kochana, ja miałam tak ,że wcześniej ciągle skurcze , a w poniedziałek zero, super samopoczucie, wyprawa autem na miasto, a w nocy zaczęłam rodzić, więc nigdy nic nie wiadomo ;)

reklama
Cześć dziewczyny.
Ja chyba już dostaję korby w głowie. Czekam na swojego synusia niecierpliwie.
Ostatnio zastanawiałam się jak to jest jak wody odejdą pod prysznicem podczas kąpieli. Można tego nie zauważyć! A później, jeśli nie ma akcji porodowej to dzidziusiowi może się coś stać jeśli będzie w brzuszku bez wód zbyt długo.
Co o tym myślicie?

Hej Mamuśki:-)
Kurcze myślałam ze będą wieści od Ssabriny a tu nic... Napiszmy jej sms- co o tym myślicie?? Będzie wiedziała ze o niej myślimy a ona może nie wzięła ze sobą numerów do nas ( może nie wklepała do kom??).

Gola moja młoda też 3 razy piła ale teraz już nie śpi... Chyba Ci zazdroszczę;-);-)
marittka może to cisza przed burzą???
Kati ważyłas małą w domku ze wiesz że nie przybiera??
Sara kochana, mi się wydaje że nie powinnaś przeoczyć. Ja miałam takie wrażenie jakbym zrobiła niekontrolowane siku... Nie stresuj się niepotrzebnie tylko odpoczywaj póki na to czas!!
Angun i coooooooooooo????????????
My wczoraj ważyliśmy Maję i wyszło ok 4100-4200 czyli ładnie bo przy wyjściu ze szpitala dokładnie 3 tygodnie temu miała 3310:tak: NO ale dokładnie przekonamy się dziś u lekarza:tak:

Gola84 pracodawca sam to załatwia. przynajmniej ja tak miałam. najlepiej zadzwon do pracodawcy (osoby za to odpowiedzialnej w firmie)

Co do nieprzybierania na wadze to miałam tak samo przy synku, nieprzybierał bo nie jadł. wisial przy cycku i niby ciagnął ale robił to żle a zasypiał ze zmęczenia. zaczełam odciągac i karmic butelką i się uspokoiło dzieciątko. biedaczek, co on sobie musiał myslec że matka mu 3 dni jesc niedawała... :(

Angun trzymam kciuki!!!

onanana to moja Natalka tyle wazyla przy urodzeniu;-)

Julieet, cocca witajcie w domkach i na forum:-)

Widze , ze Ssabrina urodzła. Gratuluje! I współczuje porodu. To najgorsze co moze byc - po tylu godzinach meczarni cc:crazy:

Ostatnia edycja:
Witajcie mamuśki.
Ciężka noc za mną, do 3 męczyły mnie regularne skurcze (co 5 min.) i słabe bóle w krzyżu, ale podejrzanie krótkie i do wytrzymania. Byłam już prawie ubrana do szpitala, ale położyłam się i usnęłam. Budziły mnie już pojedyncze skurcze nad ranem. Teraz widzę, że na wkładce pojawił się ceglasty śluz, także czop mi odchodzi.
Jadę do szpitala na ktg, być może akcja rozkręci się na dobre i już zostanę, odezwę się :happy:
Buziaki. Trzymajcie za nas kciuki!!!!

reklama
Do góry