Hej babeczki!
Kachutka trzymam kciuki!!!!!!!!!!!
Gola moze faktycznie laktator by sie przydał,moze mozesz wypożyczyć w szpitalu jak nie chcesz kupować.ALe pewnie to taki nawał 3-5 dobowy;-) Ja miałam taki w 5. dobie,ze mi aż cycki rozrywało,ale mleko nie tryskało;-)
Super,ze sobie świetnie radzisz.To oczywiste ,ze mamy to w genach;-) A jak m? pomaga coś? bo słyszałam,ze przy porodzie wymiękł
mój wczoraj pierwszy raz mała przewinął,bo sie wcześniej bał,ze ona taka malutka i drobniutka
dziwne,bo przecież Maciusia już nie raz przewijał i to chyba od urodzenia jeśli dobrze pamiętam.Ale sam stwierdził,ze się o małą jakos bardziej boi niż o niego,chyba dlatego,ze ona się miesiąc wcześniej urodziła niż Maciuś,chociaż wcale dużo mniejsza nie jest.
Moja gwiazda też tylko je i spi,ale nie zapeszam ;-) Mam czas na wszystko i w porównaniu do poprzedniego razu to niebo a ziemia
Wtedy to do kibelka nie mogłam spokojnie wyjść o prysznicu nie wspominając
Chyba coś w tym jest,ze każde dziecko inne
W nocy jedna pobudka.Kładę ją ok 21,ona się budzi ok 2,zanim zje,odbije,zrobi kupę,to jest przed 4 ,a potem śpi do 8-9
Za to starszak na nogach od 6
Ten to nie ma spania.Jak był taki malutki to co 2 godziny domagał się cyca,a Maja potrafi przespać 5 godzin
.
Ciężarówki wiem,ze najgorsze jest czekanie,ale trzeba sobie trochę odpuścić,bo im bardziej chcemy tym dzidziuchy dłuzej będa zwlekały;-) Co ma być to będzie.Nie ma też reguły co do objawów.Póki co to korzystajcie z wolnego czasu,odpoczywajcie,pojedzcie sobie na co macie ochotę;-)
i się relaksujecie.Potem moze nie być na to zbyt wiele czasu.
Sluchajcie,a czy któraś wie co u
Bryszki i Angie???