reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Nimfii, na pewno zdążysz, nie nakręcaj się, porody w domu czy gdzieś w innych miejscach bardzo rzadko się zdarzają więc bez problemu dojedziesz :-)

reklama
No to nimfii przybij piatkę!!
Ja też dziś miałam sen......że urodziłam wielkiego syna, miał główkę ogoloną maszynką na jeżyka 1 mm-trowego i dwie twarze ( z przodu i z tyłu głowy ):szok::szok:...super....strasznie, ale to strasznie mi nogi puchną, wydaje mi się, że mi skóra na nich popęka:crazy:....nie bardzo cokolwiek pomaga, wczoraj wieczorem leżałam ponad dwie godziny w wannie bo tylko tam nie czuję swojego ciężaru...tylko, że potem do wyjścia trzeba dźwig podstawiać:-D:-D A dzisiaj jeszce wieczorkiem idziemy ze starym do kina na "baby są jakieś inne" stwierdziłam, że muszę się wyluzować:-D
Miłego dzionka dziewczyny!! Zwłaszcza zazdroszczę tych wspaniałych spacerków nowoupieczonym mamusiom, pogoda rzeczywiście bardzo sprzyja, niech nam maluszki zdrowo rosną !!!

Majuska Ty to dopiero mialas sen,a opuchniec wspolczuje Ci kochana wiem jakie to moze byc uciazliwe ehhh mi tak nogi zazwyczaj na wieczor puchna,wczoraj mialam dwa baloniki i bolaly ze ledwo chodzilam po domu,no ale moj A. masaz zapodal to poczulam sie lepiej.
Ja na szczescie zadnych snow porodowych nie mam ale za to mojemu ostatnio sie snil nasz synek,ale pamietam ze jak opowiadal sen to byl taki szczesliwy ze doczekac sie juz nie moze synka,wiec nie tylko u nas podswiadomosc dziala :tak::-)

Dziewczynki, teraz tak z innej beczki, powiedzcie mi na ile ok starczy taka paczka pampersów w której jest 43 szt?

Witam.
Ja snów porodowych też nie mam. Za to jakieś erotyczne;))))Śniło mi się że byłam z mężem u jakiejś babki, która wypożyczała kanapę do sexu i filmy erotyczne...a później spotkałam koleżanki w kawiarni i jedna z nich na allegro sprzedawała różne zabawki erotyczne....

CZy to moja podświadomość domaga się sexu??? A może po prostu wczoraj byłam w Centrum i napatrzyłam się na sex shopy:-D

Gola tez sie wlasnie zastanawiam na ile mi starczy tych pampkow ktore zakupilismy,tylko ze Ja zakupilam rozmiar 2-62szt i rozmiar 3 -60szt. a na sam poczatek mam 27szt. 1 ale to pewnie w szpitalu wykorzystam :tak: no ale tez jestem ciekawa wlasnie ile takich pampkow w dzien pojdzie na samym poczatku:sorry2:
Anna stawiam na potrzebe sexu :-D Ja to tez wlasnie ostatnio mialam pare razy sex sny :zawstydzona/y: nawet juz wczoraj zapowiedzialam mojemu ze weekend chce wykorzystac go ale cos chyba sie mu nie spodobal ten pomysl :confused:

Ostatnia edycja:
Witam.
Ja snów porodowych też nie mam. Za to jakieś erotyczne;))))Śniło mi się że byłam z mężem u jakiejś babki, która wypożyczała kanapę do sexu i filmy erotyczne...a później spotkałam koleżanki w kawiarni i jedna z nich na allegro sprzedawała różne zabawki erotyczne....

CZy to moja podświadomość domaga się sexu??? A może po prostu wczoraj byłam w Centrum i napatrzyłam się na sex shopy:-D
Anna może To i To :-D
Ssabrinna ja amm tylko na arzie ejdną paczuszkę 1 pampers (2-5kg) i tam jest 43,albo 46 szt, powiedzmy na dobe nam pójdzie z 10 sztuk? kurde nie mam pojecia

co do pampersów to myślę że chyba z 10 na dobę???:sorry2: ale może dziewczyny, które już używają powiedzą ile mniej więcej na dobę się zużywa....;)))

Mam jeszcze pytanie do Ssabriny o założenie nowego tematu...na temat dzieci, np. ile już waży, ile przybrało na wadze itp. bo w tym wątku poradowym to się będzie trochę mieszać z poradami....;-)
Co wy sądzicie?

Anna co do nowego tematu to ustalcie miedzy dziewczynami i zakladajcie temat ;-) Ja tam jestem za,taki temat bilansowy maluszka bylby fajny :-D niech sie jeszcze wypowiedza inne dziewczyny co o tym sadza ;-)
Gola tez mysle ze na dobe tak okolo 10 szt.na pewno pojdzie,tez zalezy ile razy na dobe dzieciatko bedzie walic kupki :-D

A druga sprawa to chodzi mi o galerie naszych maluszkow gdzie umieszczamy zdjecia dziaciaczkow,mysle ze wygodniej by bylo zeby w galeri byly tylko focie dzieci a komentarze do zdjec pisalibysmy w osobnym watku,zeby ta galeria byla taka przejrzysta bardziej i dostepne byly zdjecia a czasem po kilku dniach uzbiera sie tam wiecej komentarzy do zdjecia a zdjecie trzeba dosc dlugo szukac :sorry2:
Oczywiscie decyzja nalezy do wszystkich,wiec czekam na wasze opinie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anna co do nowego tematu to ustalcie miedzy dziewczynami i zakladajcie temat ;-) Ja tam jestem za,taki temat bilansowy maluszka bylby fajny :-D niech sie jeszcze wypowiedza inne dziewczyny co o tym sadza ;-)
Gola tez mysle ze na dobe tak okolo 10 szt.na pewno pojdzie,tez zalezy ile razy na dobe dzieciatko bedzie walic kupki :-D

A druga sprawa to chodzi mi o galerie naszych maluszkow gdzie umieszczamy zdjecia dziaciaczkow,mysle ze wygodniej by bylo zeby w galeri byly tylko focie dzieci a komentarze do zdjec pisalibysmy w osobnym watku,zeby ta galeria byla taka przejrzysta bardziej i dostepne byly zdjecia a czasem po kilku dniach uzbiera sie tam wiecej komentarzy do zdjecia a zdjecie trzeba dosc dlugo szukac :sorry2:
Oczywiscie decyzja nalezy do wszystkich,wiec czekam na wasze opinie ;-)
Co do galerii maluszków uważam ,że to super pomysł, bo będzie można po prostu otworzyć odpowiedni wątek i oglądać same nasze pociechy, a tak to mamy zdjęcie maluszka i np 2 strony komentarzy i te z nas które jeszcze nie widziały maleństwa muszą szukać, także ja być na TAK :)
Temat bilansowy - też jestem ZA :)

Do góry