reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hej Dziewczyny.
Nie nadrobię tego, co pisałyście. Od wczoraj jestem taka zmęczona :szok: Wczoraj prawie cały dzień leżałam, trochę spałam, dzisiaj to samo :zawstydzona/y: z tą różnicą, że dzisiaj trochę mieszkanie ogarnęłam :sorry2: Nie wiem, co się ze mną dzieje... Może to organizm zbiera siły przed porodem, czy coś :confused:

Oliwka poszła już dzisiaj do przedszkola i mam nadzieję, że nie zachoruje szybko. A jeszcze w tym miesiącu będę ją rejestrować do alergologa, bo znowu zaczęły się dziwne wysypki, szorstka skóra, katar wodnisty, kaszel przy dłuższym przebywaniu z psem :baffled: Jak nie urok, to... :crazy:

reklama
Cześć dziewczyny!
Nasza Margana wreszcie urodziła, tak się cieszę!
Witajcie nowe dziewczyny- Oszczytko, Agg!
A Cocca może już z maleństwem przy boku, trzymam za nią &&&&&& i za Lillydelux, bo jak pisze, czeka ją cesarka!!!!!

A ja dziś wizyty jednak nie zaliczyłam, mój gin jest na urlopie (chodzę na nfz), także idziemy dopiero w piątek. Już się nie mogę doczekać, ile Mały waży i jak tam moje podwozie :-)
Ja coś czuję , że urodzę po terminie i będę jedną z ostatnich, bo termin mam na 26 listopada, także w razie czego smsyze szpitala możecie do mnie spokojnie słać :-D

Ostatnia edycja:
Angun a żebyś wiedziała że akurat numer telefonu do Ciebie sobie spisałam;))) Patrzyłam po suwaczkach kto ma jeszcze czas i na Ciebie wypadło:tak::-)
Ja to podobnie wybieralam numer telefonu,i patrzylam na te koncowe terminy :-D i tez mam do Angun numer ;-):-)

potworek wspolczuje,oby Oliwka nie chorowala a i ta alergia jakos szybciutko sie wyjasnila:tak: ale moze warto jej dawac wapno zeby popijala.
agg witam nowa mamusie :-D

a mi się chyba poprawiło, będę robić tą szarlotkę sypaną, przepis banalny, mam nadzieję że wyjdzie dobra, wyczytałam w komentarzach, że nadaje się dla mam karmiących więc możecie sobie spróbować: Szarlotka sypana

Angun dokladnie,moze i Ty sie szybciej rozpakujesz niz sadzisz i nie bedziesz ostatnia :-D nie ma co ale nasze dzieciaczki lubia robic psikusy ;-)
julieet a Ty znowu robisz smaki na szarlotke :-D:-D az mi w brzuchu zaburczalo :rofl2:

Sabrina, hehehe, jakoś mam ostatnio smaki na jabłka, co mi się rzadko zdarza, bo raczej nie jestem fanką szarlotek, nie lubię ścierać jabłek na tarce ;-)

julieete Ty dla mnie niedługo będziesz jak książka kucharska, coraz jakiś przepis podsuniesz :-) Ja za bardzo ciast robić nie potrafię, ale przy Tobie to i checi nabieram :-)

angun mi z ostatniego usg wyszedł 28 listopad, więc może dotrzymam Ci towarzystwa :-) No przynajmniej mam nadzieję, że same na forum nie zostaniemy :-)

reklama
potworek wspolczuje,oby Oliwka nie chorowala a i ta alergia jakos szybciutko sie wyjasnila:tak: ale moze warto jej dawac wapno zeby popijala.
Dzięki ;-) Ona generalnie nie choruje, teraz ją tak złapało, że 2 tygodnie w domu spędziła :sorry2: A co do alergii - póki co ma przez 2 miesiące brać tabletki (codziennie na wieczór połówkę) i zobaczymy.

a mi się chyba poprawiło, będę robić tą szarlotkę sypaną, przepis banalny, mam nadzieję że wyjdzie dobra, wyczytałam w komentarzach, że nadaje się dla mam karmiących więc możecie sobie spróbować: Szarlotka sypana
Oj, zjadłabym szarlotkę, od kilku miesięcy się zbieram, żeby zrobić, ale ja mam dwie lewe ręce do pieczenia :zawstydzona/y: i najczęściej kończy się na tym, że kupujemy jakieś ciacho :baffled: a to wiadomo - nie to samo co zrobione w domu :no:

Idę coś poszukać na obiad w czeluściach zamrażarki :-D po niedzielnej wizycie u mojej babci mam na kilka dni spokój z gotowaniem :-)

Do góry