Gola84
Fanka BB :)
Juliett,to było pod koniec sierpnia,wystawiłam na Allegro nowego iPhone`a 4GS i zadzwonił gościu, że chce kupić, żebym mu aukcje zakończyła i on go kupi, takzrobilam, potem zadzwonil, ze jego tata odbierze fona, bo on jeszcze musi podjechac do sosnowca. No i byl ten niby jego ojciec, (ja pojechalam sama), umowilam sie z nim w centrum u nas pod biblioteka, nio i dal mi kase, usiedlismy na lawce chcialam isc do auta, ale tez mi sie slabo zrobilo, to byly te upaly pod koniec sierpnia, 45 st w sloncu. i jak dal m ikase to sie oakzalo, ze zamaist 2400 jest 2300, wioec dolozyl, zgadzalo sie,potem jeszcze raz przeliczylam i dalej sie zgadzalo, dalam mu tel. z 2-3 min pozniej w aucie sie zorientowalam ze mnie sk.... oszukal, nie wiedzialam jeszcze na ile, ale ze zaparkowalam pod komenda Policji to od razu polecialam zglosic oszustwo, i nikt dupy nie ruszyl! A mogli miec goscia na goracym! Tak tez zamiast 2400, mialam juz nie pamietam ale jakos 600 coś zł. Tacy ludzie nie maja skrupolow, kobiete w ciazy zaawansowanej oszukal, b. zle sie wtedy czulam, zaczal mnie brzuch bolec, ale na szczescie bylam opanowana, myslalam o dzidzi.Nio i chcialam za ta kase kupic rzeczy dla malenkiej, no ale mowi sie trudno Jakis cyrkowiec normalnie, nie wiem w ktorym momencie sie to stalo Buuu[B pisze:Gola[/B], ja nie w temacie, jak to Cię okradli?????
Sorki za bledy i chaotyczne opisanie wszystkiego ale pisze z kompa rodzicow a tu klawiatura chyba tylk odla ściemy