reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Katerinka ja myślę, ze to TO!!! :-) Ja bym poczekała jeszcze tak z pół godzinki i jechała. Daj znać jak już coś bedzie wiadomo!
A mąż to sobie moze chcieć albo nie:-D

reklama
julieet tak mnie boli brzuch i kręgosłup, ze się ruszać nie mogę, az mi sie płakać chce. I tak zasnać nie mogę, wiec czekam aż maż z pracy wróci:baffled:
Chyba tylko my jesteśmy na posterunku:-) No i licząca skurcze Katerinka;-)

Katerinka chyba jednak wyruszyła rodzić, ciekawe czy to rzeczywiście to.
Ja to się ciągle zastanawiam, kiedy mnie weźmie, czy jednak będę się stawiać w szpitalu na wywołanie, tego najbardziej bym nie chciała.

Margana, współczuję Ci tych dolegliwości, mnie dzisiaj mega bolą kolana

juliet tez się ciągle zastanawiam kiedy na mnie pora przyjdzie :tak: ,chociaż najbardziej się martwię co z Kubą wtedy będzie , bo trzeba go będzie albo do babci (teściowej) zawieźć no chyba że mnie weźmie dopiero po 10 listopada to moja mama już przyleci
ide się położyć , może zasnę
kolorowych

no my jeszcze teoretycznie do terminu trochę mamy ;-) ja bym mogła nawet w dzień terminu urodzić, taka ładna data, mogę zaczekać ;-)
dobranoc Ania

reklama
Margana, a orientujesz się jak to jest na Brochowie? wiem, że masz tam swojego lekarza więc może coś Ci mówił jakie tam jaką procedury? mojej koleżanki z pracy córka tam rodziła i trzymali ją 2 tygodnie po terminie

Do góry