AniaSm
Fanka BB :)
u mnie w pierwszej ciąży się pojawiło sporo i tak już zostały ,a tym razem mam spokójA i miała sie własnie podpytać i tak ciągle zapominam? Czy którejś z was wyskoczyły może podczas ciązy brodawki na ciele????
Bo mi cała masa takich małych malusich brodaweczek, na szyi mam całą masę, jest też koło pachy, pod cyckiem ale najgorsze że nagle z dnia na dzień dwie wyskoczyły w miejscu intymnym i teraz tak z Ł się zastanawiamy jak ja mam się do porodu tam do ładu doprowadzić? bo ni cholery jakoś nie wiemy jak je ominąć(są niedaleko siebie)
Zapytam gina może zna takie przypadki ale wątpię potem jak już po porodzie dojdę do siebie pójde do dermatologa może mi to wytna czy coś bo normalnie jedna na drugiej
bardzo możliwe że to przypadłość podwójnych mam bo ja też głównie myślę co będzie z Kubą jak pójdę rodzić , a i kilka moich koleżanek mówi o tym samym hehehe:-)oj
Nimfii widze,ze mamy bardzo podobnie.Ja jakoś teraz też mam mniejszy stres co do porodu,a większy co z Maciusiem będzie ;-) taki chyba urok podwójnych mam;-) Mam nadzieję,ze problemu nie będzie z dojechaniem kogoś do Maćka jakbym się na IP wybierała ;-) Tylko mnie w kolejnych dniach takie sprawy organizacyjne martwią,czy m będzie miał wolne,zeby się mógł nim zająć,chociaz mały i tak do przedszkola chodzi,ale trzeba zawieźć,odebrac itd.,no i zaraz po moim powrocie do domu jak to będzie wyglądało,bo ja nie będe w stanie z malutką wozić starszaka do przedszkola.Najlepiej by było,aby m miał to tacierzyńskie,trudno przepadnie mu tydzień jeśli nie doczeka do przyszlego roku,ale chyba innego wyjścia nie będzie,zwłaszcza,że chodzi dopiero tydzień do pracy po swoim L4.
też staram się teraz nadrobić i jem smażone ,a na obiad mam rosołek z wczoraj a do tego będzie gulasz ze świderkamiCo macie na obiad? U mnie dziś pierś z kurczaka(smażona póki sobie smażonych nie odmawiam) z gotowanymi brokułami i ryżem
Jak pojem to do doktora uderzamy
na twoim miejscu bym sobie darowała picie tej herbatki no ale to oczywiście twoja decyzja ;-)majuska dzieki za info
Czyli skoro herbtaka ma wplyw na zmiekaczanie sie szyjki, a ja mam ją juz miękka i z rozwarciem, to moze jednak nie powinnam jej pic?
Juz sama nie wiem , co robic w tej kwesti.... Ale chyba ja odpuszcze na kilka dni.
Do czwartku mam brac jeszcze magnez a wiec zgodnie z zaleceniem gina raczej powinnam trzymac ciaze choc te kilka dni - do 38TC.
porod
cos takiego znalazlam, moze kogos zainteresuje conieco na temat sztucznego i naturalnego wywolania porodu.... oraz info o przygotowaniu do porodu
a może powinnaś używać tylko oliwki albo tylko balsamu , może przez to że zmieniasz tak się zaczeło dziać ??A Ja mam ostatnio maly dylemat i nie wiem co z tym fantem mam zrobic....od soboty jakos tak meczy mnie swedzenie skory tzn tak od tylka w dol,tylek,uda i lydki dzisiaj nad ranem nawet sie przebudzilam bo mnie tak swedziala skora ehhh sucha skora nie jest gdyz po prysznicu zawsze smaruje sie oliwka albo jakims balsamem a alergie wykluczam bo proszku nie zmienialam ani nic w jedzeniu.Meczy was cos takiego tez dziewczyny?????