reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

hej dziewczyny, widze, ze coraz wiecej rozpakowanych jest na forum, super:-) ja nadal w trojpaku, jutro kolejna wizyta kontrolna. Powoli jest mi juz b.ciezko, nogi napuchniete, +15kg. Czuje sie jak slon

reklama
ptencer Wow, jak na ciążę bliźniaczą ponad 38 tc to niezły wynik...Pewnie już też lada dzień zobaczysz swoje dzieciaczki:tak:

Macie rację! Też muszę wpisać sobie parę waszych numerów do tel, bo w ostatniej chwili to pewnie zapomnę a chciałabym mieć z Wami kontakt w szpitalu:tak:

Ostatnia edycja:
ptencer zgadzam się z dziewczynami - jak na ciążę bliźniaczą to super, że jeszcze w 3paku jesteście, dużo zdrówka życzę i szybkiego porodu :)

ptencer rzeczywiście trzeba przyznać, że jesteś dzielna kobitka, teraz Twoje dziewczyny spokojnie mogą się szykować na świat :-) A jak rozwiązanie, planowane CC czy próba SN?

Ptencer - trzymam kciuki za poród! Super, że tyle wytrzymałaś!

Miłego wieczorku wszystkim! Ja się kładę na kanapie na wieczorne byczenie. Jutro wizyta kontrolna u mojego lekarza... :zawstydzona/y: Ściskam wszystkie!

Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa! Nawet sobie nie wyobrażacie ile to dla mnie znaczy. Nie ma tego złego co by na dobre w życiu nie wyszło, więc będę twarda i zrobię wszystko, żeby moje maleństwo było najszczęśliwsze na świecie! jeszcze raz wielkie dzięki!

reklama
martika trzymaj się kochana będzie dobrze jakoś się ułoży jeszcze raz trzymam kciuki jak co to pisz!!!! w grupie raźniej ;-)
mery- beth powodzenia trzymam &&&&&&&
ptencer ŁADNIE SIĘ TRZYMASZ a waga plus 15 na trójpak to super i wcale niedużo my dwupaki Cię pobiłyśmy z wagą bynajmniej ja he he powodzenia życzę

Do góry