reklama
ptencer Wow, jak na ciążę bliźniaczą ponad 38 tc to niezły wynik...Pewnie już też lada dzień zobaczysz swoje dzieciaczki
Macie rację! Też muszę wpisać sobie parę waszych numerów do tel, bo w ostatniej chwili to pewnie zapomnę a chciałabym mieć z Wami kontakt w szpitalu
Macie rację! Też muszę wpisać sobie parę waszych numerów do tel, bo w ostatniej chwili to pewnie zapomnę a chciałabym mieć z Wami kontakt w szpitalu
Ostatnia edycja:
Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa! Nawet sobie nie wyobrażacie ile to dla mnie znaczy. Nie ma tego złego co by na dobre w życiu nie wyszło, więc będę twarda i zrobię wszystko, żeby moje maleństwo było najszczęśliwsze na świecie! jeszcze raz wielkie dzięki!
ankusch
Fanka BB :)
Katerinka_2 pisze:Mój zaczyna odbierać telefon słowami "co się dzieje" albo "RODZISZ??? "
Mój też ostatnio a ten tydzień na pewno będzie drżał..
Ptencer nieźle się trzymasz w trójpaku..a waga super ja mam jedną i plus 21kg
reklama
martika trzymaj się kochana będzie dobrze jakoś się ułoży jeszcze raz trzymam kciuki jak co to pisz!!!! w grupie raźniej ;-)
mery- beth powodzenia trzymam &&&&&&&
ptencer ŁADNIE SIĘ TRZYMASZ a waga plus 15 na trójpak to super i wcale niedużo my dwupaki Cię pobiłyśmy z wagą bynajmniej ja he he powodzenia życzę
mery- beth powodzenia trzymam &&&&&&&
ptencer ŁADNIE SIĘ TRZYMASZ a waga plus 15 na trójpak to super i wcale niedużo my dwupaki Cię pobiłyśmy z wagą bynajmniej ja he he powodzenia życzę