Gola ale jeśli w listopadzie będzie chłodniej to ja zamiast polarkowego zakładam normalny kombinezon,a pod spód body z dł.rękawem i cieplejszy welurkowy pajac. z tym jeżdżeniem to ci wierzę,bo ja mam jeszcze większy bandzioch i nie wyrabiam juz za kierownicą,ale jak mus to mus ;-)
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
ponko super,pierwszy spacerek juz za wami,zazdroszcze coraz bardziej :-)
Ja tez sie zastanawiam co by spakowac na wyjscie ze szpitala dla synka,a u nas jeszcze taka zmienna pogoda jest ze ja juz nie mam zielonego pojecia co ze soba zabrac
Ja tez sie zastanawiam co by spakowac na wyjscie ze szpitala dla synka,a u nas jeszcze taka zmienna pogoda jest ze ja juz nie mam zielonego pojecia co ze soba zabrac
patusia82
Aktywna w BB
Ssabrinaa ja również mam dylemat co spakować dla małego, niby mam jeszcze czas bo 6 tygodni, ale pogoda może być różna. Chyba spakuje dwie torby: jedną z cieplejszymi rzeczami a drugą z lekkimi, a do szpitala wrzuce kilka sztuk pajacyków bawełnianych bo przecież na oddziale jest jak w saunie. Nie wiem po co kupiłam sobie flanelowy szlafrok, ale był taki ładny w misie
Wiecie, pogoda teraz zmienia się z dnia na dzień. Te które będą rodzić w połowie listopada mogą się już spodziewać śniegu i mrozu...Wtedy będą potrzebne cieplejsze rzeczy. Ja do szpitala ciuszków nie zabieram, bo u nas dziciaczki ubiera się w szpitalne. Natomiast na wyjście przygotuję dwa zestawy i mężuś przywiezie ten który będzie w dany dzień odpowiedni.
Pierwszy zestaw, lżejszy: body z krótkim rękawem, pajacyk i ciepły kombinezon. Plus oczywiście czapa itp.
Drugi zestaw, cieplejszy: body z długim, pajacyk welurkowy lub taki ciepły welurkowy dresik, skarpetki i gruby kombinezon.
Bo tak naprawdę może być taka pogoda jak teraz a może też być dzika zima
Pierwszy zestaw, lżejszy: body z krótkim rękawem, pajacyk i ciepły kombinezon. Plus oczywiście czapa itp.
Drugi zestaw, cieplejszy: body z długim, pajacyk welurkowy lub taki ciepły welurkowy dresik, skarpetki i gruby kombinezon.
Bo tak naprawdę może być taka pogoda jak teraz a może też być dzika zima
AnnaJ007
Fanka BB :)
Ja ze szpitala dzidziusia zabiorę pewnie w: body dł.rękaw+pajacyk(albo welurkowy albo bawełniany)+śpiworek do fotelika, do tego oczywiście czapka(bawełniana). U mnie nie będzie temperatury na minusie.Po drugie dziecko do auta tylko i później z auta a do szpitala mam 3 minuty samochodem...
onanana
Ja jeszcze nie myślałam w co małą zapakować na powrót ze szpital ale chyba najwyższa pora coś staremu naszykować, bo znając życie on by sam nie wymyślił co potrzeba;-)
Wróciliśmy niedawno ze spacerku, zaniosłam rodzicom ciacho (nawet nie wiecie jakie to piękne jak teraz mamy do nich spacerkiem max 10 min a wcześniej autem 10 min), przeszliśmy przez ryneczek, potem zakupy w biedronce (na jutrzejszą wizytę koleżanek z pracy:-)). Planuję rano zrobić zapiekankę a potem ją odgrzać bo jak się z nimi umawiałam zapomniałam że mam gina na 15.00 (one przyjdą po pracy- pracują 16, a do gina mam teraz na nogach 3 minuty) i muszę zrobić coś co mogę zgrzać, więc znalazłam jakiś przepis i będę go wypróbowywać, mam nadzieję że jak mi nie wyjdzie zbyt smaczne to popatrzą łaskawym okiem;-)
Dziś w końcu przyszły rolety do Majowego pokoju, ubrałam w nie okno (z..ebka od męża była że zaś skaczę po krzesłach) i wyglądają ok ale pokój muszę jakoś urządzić, dodać jakieś kolorki bo póki c ma trochę smutnawo i pusto (no ale nie ma się co dziwić jak stoi tam tylko komoda i łóżeczko). Może wrzucę jutro fotki to mi doradzicie co tam powyprawiać tanim kosztem.
Życzę Wam przespanych nocek moje kochane
Wróciliśmy niedawno ze spacerku, zaniosłam rodzicom ciacho (nawet nie wiecie jakie to piękne jak teraz mamy do nich spacerkiem max 10 min a wcześniej autem 10 min), przeszliśmy przez ryneczek, potem zakupy w biedronce (na jutrzejszą wizytę koleżanek z pracy:-)). Planuję rano zrobić zapiekankę a potem ją odgrzać bo jak się z nimi umawiałam zapomniałam że mam gina na 15.00 (one przyjdą po pracy- pracują 16, a do gina mam teraz na nogach 3 minuty) i muszę zrobić coś co mogę zgrzać, więc znalazłam jakiś przepis i będę go wypróbowywać, mam nadzieję że jak mi nie wyjdzie zbyt smaczne to popatrzą łaskawym okiem;-)
Dziś w końcu przyszły rolety do Majowego pokoju, ubrałam w nie okno (z..ebka od męża była że zaś skaczę po krzesłach) i wyglądają ok ale pokój muszę jakoś urządzić, dodać jakieś kolorki bo póki c ma trochę smutnawo i pusto (no ale nie ma się co dziwić jak stoi tam tylko komoda i łóżeczko). Może wrzucę jutro fotki to mi doradzicie co tam powyprawiać tanim kosztem.
Życzę Wam przespanych nocek moje kochane
Gola84
Dzień dobry mamy
Spałam kolejną noc dobrze Wczoraj na RMFie mówili, że od drugiej połowy listopada atak ostrej zimy - pożyjemy zobaczymy...
onanana powodzonka mała na wizycie!! &&&&&&&&&
Madziu jeśli faktycznie będzie zimno ubiorę maleńką tak sam jak piszesz
Idę coś zjeść , bo zaraz żołądek mi przyrośnie do kręgosłupa:/
buźkuję :*
Spałam kolejną noc dobrze Wczoraj na RMFie mówili, że od drugiej połowy listopada atak ostrej zimy - pożyjemy zobaczymy...
onanana powodzonka mała na wizycie!! &&&&&&&&&
Madziu jeśli faktycznie będzie zimno ubiorę maleńką tak sam jak piszesz
Idę coś zjeść , bo zaraz żołądek mi przyrośnie do kręgosłupa:/
buźkuję :*
i my juz na nóżkach i po śniadanku
noc wkońcu przespana, z małą pobudką po śnie, jak Margana córcie urodziła.
z tą pogodą to nie nadążam , zmienia się co chwile, zapowiadają teraz jeszcze nawet do 20 stopni, a potem listopad, grudzień, styczeń ostra zima no zobaczymy
noc wkońcu przespana, z małą pobudką po śnie, jak Margana córcie urodziła.
z tą pogodą to nie nadążam , zmienia się co chwile, zapowiadają teraz jeszcze nawet do 20 stopni, a potem listopad, grudzień, styczeń ostra zima no zobaczymy
agutek fajno że się odezwałaś i oki u WAs
IWONECZKA TO GRATULUJĘ CÓRCI- ZDRÓWKA DLA WAS!!!!!!!!!!!
SORRY ŻE TYLKO TYLE WCZORAJ PRAWIE CAŁY DZIEŃ NA nogach praca i dziś 3/4 dnia spędzę w pracy dlatego spadam bo na 9 muszę być a wrócę wieczorkiem
IWONECZKA TO GRATULUJĘ CÓRCI- ZDRÓWKA DLA WAS!!!!!!!!!!!
SORRY ŻE TYLKO TYLE WCZORAJ PRAWIE CAŁY DZIEŃ NA nogach praca i dziś 3/4 dnia spędzę w pracy dlatego spadam bo na 9 muszę być a wrócę wieczorkiem
reklama
Witam z ranau nas noc przespana tylko 3 pobudki do wc ale to już norma da się przeżyć, słoneczko już zagląda do okna posiedzę dziś na ogrodzie to może jeszcze kolorów nabiorę
onanana powodzenia na wizycie kciuki zaciśnięte
ponko super że już macie spacerek zaliczony pogoda słoneczna to trzeba korzystać ;-)
agutku fajnie że jesteście już w domku,
wstaję już bo zaraz robotnicy wkroczą do akcji i kolejny dzień stukania
przejadę się dziś cmentarz babcia męża obchodziła by dziś urodziny, kwiatka kupiłam żeby fajnie i kolorowo miała
miłego dnia życzę
onanana powodzenia na wizycie kciuki zaciśnięte
ponko super że już macie spacerek zaliczony pogoda słoneczna to trzeba korzystać ;-)
agutku fajnie że jesteście już w domku,
wstaję już bo zaraz robotnicy wkroczą do akcji i kolejny dzień stukania
przejadę się dziś cmentarz babcia męża obchodziła by dziś urodziny, kwiatka kupiłam żeby fajnie i kolorowo miała
miłego dnia życzę