reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Dziekuje za przyjecie do grona mam listopadowych :-) Mój dziadek też urodził sie 2 listopada ale nie licze ,że dzidzia bedzie chciała wyjść w terminie chociaz bardzo bym chciała. Ja mam 1,5 rocznego synka ,dwa latka bedzie miał jak urodze :tak:

Ja przed 30 ,dokładnie 24 :) i nie żartuj z tym staro ,ma sie tyle lat na ile sie czuje ;-):cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam 31 i tez przez chwile pomyslalam ze jestem tutaj chyba jedna z najstarszych :-Dale ja sie staro nie czuje wiec nie zamierzam sie przejmowac;-)

Kłade małego na drzemke , skorzystam i też sie położe :) potem obiadek i jakiś spacerek. U mnie jak narazie słoneczko świeci.:cool2::-D

no ja 25
ale moim zdaniem wiek nie ma tu żadnego znaczenia, bo wiadomo, że każdemu sie inaczej życie układa.
My też na plac zabaw idziemy, bo pogoda pikna.
Dziekujemy za przyjęcie i fajnie, że nas tak dużo

Witam was dziewczyny :-)
Ale naprodukowalyscie postow od wczoraj :-D nie zdolam kazdej odpisac:tak::-)
Witam wszystkie nowe mamusie :-D Coraz wiecej nas na watku,jest co czytac :-D super,oby tak dalej :-)
agutek79 30 i staro a kto Ci tak powiedzial:-D 30 to piekny wiek i nie jest sie w cale staro w takim wieku ;-) najwazniejsze jest jak ty sie czujesz tzn na ile lat a reszta sie nie liczy :-D
Ja to w maju skoncze 26 :-)

reklama
Hej:)
Ja też jestem listopadowa:) i przyznam szczerze, że mam dużo wątpliwości, mdłości utrzymujące się cały dzień i nie potrafię się jeszcze cieszyć moim odmiennym stanem. Wiem , co mnie czeka , bo mam już 5 letniego synka. W sumie jestem szczęśliwą mamą tylko ta ciąża to dla mnie totalne zaskoczenie...

Ja na mdłości polecam Prenatal Complex jako witaminy dla kobiet w ciazy. Zawieraja imbir wiec pomagaja zminimalizowac mdlosci, oraz witamine B6 ktora ja akurat biore w leku MgB6 3 razy dziennie i ciesze sie puki co dniami bez mdłosci czy wymiotów :-) Oczywiscie lepiej poradz sie lekarza, ale to moja sugestia :tak:

Witam serdecznie przyszłe Mamy!!
chciałabym do Was dołączyć, z moich obliczeń wynika, że Mamą zostane 25 listopada :)
ale na dokładniejszy termin bedę musiała poczekać, bo mieszkam w UK.
cieszymy sie bardzo, bo mamy już dwuletniego Synka, więc różnica wieku będzie taka akurat.
Trzymajcie sie ciepło !

witam

Ewa87 fajny masz termin, mój mąż urodził się 2 listopada ;-)
anus0207 widze że termin podobny do mojego - ja mam wstepnie na 27, ale w czwartek ide do lekarza więc zobaczymy czy się nie zmieni, no i też mam dwulatka w domu :-)

No i ja mam w domu dwulatka :-D Roznica wieku miedzy moimi maluszkami wyniesie dokladnie dwa lata i dziewiec miesiecy ;-) Wg Om do zaplodnienia doszlo dzien po drugich urodzinach Macka :-p

Do góry