reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

ponko:) wszelkie pytania i watpliwosci to normalna sprawa.....ja tez w pierwszej ciazy sie balam jak glupia, co to bedzie, jak to jest byc w ciazy, jak to jest miec brzuszek....teraz wiem o co pytac i czego sie spodziewac. Przynajmniej do polowy ciazy. Mam nadzieje ze uda mi sie spokojnie przekroczyc polowke i dotrwac do zdrowego porodu:))))

reklama
Czesc dziewczyny moge dołaczyć? Dwa razy z usg mi wyszło ,że mam termin na 2 listopada i tego bede sie trzymać nie z OM. Byłam na październiku ale tam atmosfera do niczego ,mam nadzieje ,że tutaj bedzie inaczej. :-) Moje pierwszego syna przenosiłam ,miałam wywoływany ,(miał urodzić sie 30 wrzesnia a wyszło 8 ;-))a wiec teraz pewnie też tak bedzie.

Witam serdecznie przyszłe Mamy!!
chciałabym do Was dołączyć, z moich obliczeń wynika, że Mamą zostane 25 listopada :)
ale na dokładniejszy termin bedę musiała poczekać, bo mieszkam w UK.
cieszymy sie bardzo, bo mamy już dwuletniego Synka, więc różnica wieku będzie taka akurat.
Trzymajcie sie ciepło !

Hej kobietki u mnie lepiej niż wczoraj choć niedziela zakończyła się kiepsko , bo po całym dniu do bani jak pisałam wcześniej wylądowałam w wc po myciu zębów i wymio... masakra nocne mdłości tego jeszcze nie było i dziś powtórka :(( ale wole wieczorem niż rano bo pracuje .
Ale '' olać'' mdłości wiecie co ??? !! DZIŚ widziałam KROPECZKĘ !!!! pierwsza wizyta u gin. serduszko biło - ale z emocji nie dopytałam się o wymiary groszka, i który to tydzień ona liczyła od ostatniej miesiączki termin 9 listopad mam pojawić się za 2 tyg. Wy też tak szybko macie 2gą wizyte?? POzdrawiam

Zdążysz jeszcze zapytać...najważniejsze, że wszystko jest w porządku. Odległościami między wizytami nie zaprzątaj sobie głowy, nie którzy lekarze mają taki tryb. Nie musi to oznaczać od razu czegoś niepokojącego. Głowa do góry.

Hej:)
Ja też jestem listopadowa:) i przyznam szczerze, że mam dużo wątpliwości, mdłości utrzymujące się cały dzień i nie potrafię się jeszcze cieszyć moim odmiennym stanem. Wiem , co mnie czeka , bo mam już 5 letniego synka. W sumie jestem szczęśliwą mamą tylko ta ciąża to dla mnie totalne zaskoczenie...

Trzeba wierzyć, że z końcem 3 miesiąca ustąpi większość dolegliwości :) Trzymajmy się tej wersji :) A póki co...."płyniemy dalej" :)

witam

Ewa87 fajny masz termin, mój mąż urodził się 2 listopada ;-)
anus0207 widze że termin podobny do mojego - ja mam wstepnie na 27, ale w czwartek ide do lekarza więc zobaczymy czy się nie zmieni, no i też mam dwulatka w domu :-)

Witam serdecznie przyszłe Mamy!!
chciałabym do Was dołączyć, z moich obliczeń wynika, że Mamą zostane 25 listopada :)
ale na dokładniejszy termin bedę musiała poczekać, bo mieszkam w UK.
cieszymy sie bardzo, bo mamy już dwuletniego Synka, więc różnica wieku będzie taka akurat.
Trzymajcie sie ciepło !

Witamy, witamy :)

reklama
Do góry