reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

ponko to może niech rodzice A otworzą konto i wpłacają te pieniądze co miesiąc dla waszego maleństwa ,kiedyś uzbiera się spora suma i będziecie mieć zabezpieczenie na studia czy co tam będzie wasze dziecko chciało
Margana zdrówka :)
jeśli chodzi o wydatki mieszkaniowe czy przepuszczanie w kolejkach to ja nie zabieram głosu bo u mnie to wygląda zupełnie inaczej ;)

reklama
AniaSM- jak wyglada w Norwegii z kolejkami? O rachunkach nie ma co bo to naprawde inna sprawa. Niestety w Szecji jest takie rownouprawnienie ,ze nikt nikogo nie przepuszcze ,otwiera drzwi ani nic takiego. Facecie zazwyczaj nie placa w restauracji ,tylko kazdy za siebie, ciezarne nie sa w zaden sposob faworyzowane. Mnie nikt ,nigdzie nie przepuscil. Miala byc rownouprawnienie -no to jest. Na calego.

winki to nie równouprawnienie to to chamstwo którego jak zapewne czytasz u nas też jest pełno !!! kultura nakazuje ustąpić ciężarnej zresztą to nie jest stan codzienny tylko odmienny jakby kalece nie pomóc i nie przepuszczać to jest logiczne my mamy mniej sił nie które sa na podtrzymaniu i ledwo chodza to powinno być piętnowane - ale co tam we francji za to super potraktowano mnie, a bylm 2 mc temu brzuchol byl mniejszy a tyle życzliwości tam zaznałam :) polacy niech sie ucza od nich

Dzień dobry ciężaróweczki:)
Noc minęła nawet OK, choć obudziłam się po 1ej na siku i chyba z godzinę się wierciłam, nie mogąc zasnąć:(
Zaraz muszę zmykać do sprzątania, chcę się wcześniej odrobić i mieć z głowy.
Miłego dnia mamuśki:)

Witam mamusie,:-)
u mnie noc fajnie przespana o dziwo można powiedzieć że lepiej śpię niż przed ciążą pospałam do 7.00 też wstałam wcześniej z zamiarem że zacznę wcześniej sprzątać żeby mieć spokój ale jak na razie siedzę na BB ale rosołek już się gotuję ale pachnie ;-):tak:
Życzę miłego weekendu :-)

Witajcie mamuśki,
Ja spałam z przerwami, prawie jak w zegarku co 2,5h pobudka na siku ;-) 8.00 wybiła i oczywiście spać dalej nie mogę, tym bardziej, że Mały miał czkawkę, już któryś raz z rzędu mnie tak budzi. Myślę sobie, że może jest głodny, łyka te wody płodowe, więc wstaję!! :-D
Mąż oczywiście jako poranny śpioch jeszcze śpi. My mamy różne tryby, ja się kładę wcześniej i też wstaję wcześnie rano a on odwrotnie.
Miłego dnia!!!

Angun przyzywczajaj się ;-) mój mały budził się dokładnie co 2,5 godz na jedzonko jak był taki malutki :-)

My sie dzisiaj wybieramy do Wrocławia pociągiem,ale będzie frajda dla małego:tak:Mój m dzisiaj w pracy,a że tam pracuje,to nas z dworca już odbierze. A żeby było mało to na dworzec jedziemy autobusem :-) Później mam w planie skoczyć do Ikei.

reklama
Czesc dziewczyny, ja spalam dobrze, chociaz dwa razy obudzil mnie skurcz lydki to po chwili zasypialam z powrotem.
Tez biore sie za sprzatanie i zakupy. Moj T nareszcie ma wolny weekend ( pierwszy od ponad miesiaca) wiec raczej nie bede zagladac na neta. Dzisiaj jedziemy do znajomych w odwiedziny ktorzy nie widzieli mnie kilka miesiecy. A jutro sa urodziny mojego T, jeszcze nie mamy konkretnych planow ale na pewno nie bedziemy siedziec w domu.

Zycze udanego i slonecznego weekendu

Do góry