a co do wydatków to ja też nic sobie nie kupuje , no może majtki w dużych rozmiarach bo mi kasy szkoda wszystko idzie na córeczkę , zresztą po urodzeniu dostanę takie grosze od państwa że muszę trochę się zabezpieczyć finansowo , wiadomo męża mam ale zawsze lubię mieć własne zaskórniki'' chyba skoczę dziś na basenik ale jak patrzę za okno to nawet żyć się nie chce ta pogoda dobrze się czuję bo powietrze takie rześkie ale aura fatalna ZYCZE WAM MIŁEGO DZIONKA MAMUŚKI ))) BUZIALE
HE HE TO MNIE POCIESZYŁYŚCIE ja chodzę na pingwina'' bujam się lewo.. prawo.. lewo.. itp aż mi głupio że tak suwam nogami ,spojenie łonowe mnie też boli od tygodnia, chyba nam się coś rozszerza do porodu )) kurde normalnie czuję się jak kaleka- dobrze żę mamy 2 mc do końca - AŻ DWA MIESIĄCE HELP JAK MY TO PRZEŻYJEMY ??
HE HE TO MNIE POCIESZYŁYŚCIE ja chodzę na pingwina'' bujam się lewo.. prawo.. lewo.. itp aż mi głupio że tak suwam nogami ,spojenie łonowe mnie też boli od tygodnia, chyba nam się coś rozszerza do porodu )) kurde normalnie czuję się jak kaleka- dobrze żę mamy 2 mc do końca - AŻ DWA MIESIĄCE HELP JAK MY TO PRZEŻYJEMY ??
Ostatnio edytowane przez moderatora: