reklama
Dziewczyny, obawiam się, że po porodzie maluszek tak Wam świat przesłoni, że wogóle nie będziecie myślec o swoich przyjemnościach, dopiero po jakimś czasie się obudzicie i przypomnicie o swoich potrzebach Lepiej spróbujcie jak najwięcej jeszcze przed porodem poużywac różnych przyjemności. Ja planuje wyjście do jakiegos wypaśnego drogiego fryzjera przed porodem )))
Hej Maminki!
Ja dzisiaj spałam bardzo kiepsko, budziłam się co 2 godz., także przez tą pogodę i niedospanie chyba się dziś zdrzemnę po południu.
Wczoraj ciasto drożdżowe ze śliwkami wyszło mi b.dobre, jadłam jeszcze takie cieplutkie, bo nie mogłam się powstrzymać.
Nie mam mobilizacji dzisiaj do niczego.
Wczoraj wyszukałam ładne lampy do pokoju Artiego, ale nie było koloru, który mnie interesuje, może uda się skądś sprowadzić, ale dowiedziałam się, że już nie produkują...ja to mam zawsze takie szczęście :-)
Jesli chodzi o odmawianie sobie, to ja szczególnie nie szaleję z ubraniami ciążowymi, bo szkoda mi kasy na coś, czego później raczej szybko nie założę, a jeśli to może w innej porze roku. Jak już coś wybieram, to w takim fasonie, żeby móc nosić po ciąży.
Wolę coś kupić Małemu. Jednak do fryzjera muszę się niedługo wybrać ;-)
Ja dzisiaj spałam bardzo kiepsko, budziłam się co 2 godz., także przez tą pogodę i niedospanie chyba się dziś zdrzemnę po południu.
Wczoraj ciasto drożdżowe ze śliwkami wyszło mi b.dobre, jadłam jeszcze takie cieplutkie, bo nie mogłam się powstrzymać.
Nie mam mobilizacji dzisiaj do niczego.
Wczoraj wyszukałam ładne lampy do pokoju Artiego, ale nie było koloru, który mnie interesuje, może uda się skądś sprowadzić, ale dowiedziałam się, że już nie produkują...ja to mam zawsze takie szczęście :-)
Jesli chodzi o odmawianie sobie, to ja szczególnie nie szaleję z ubraniami ciążowymi, bo szkoda mi kasy na coś, czego później raczej szybko nie założę, a jeśli to może w innej porze roku. Jak już coś wybieram, to w takim fasonie, żeby móc nosić po ciąży.
Wolę coś kupić Małemu. Jednak do fryzjera muszę się niedługo wybrać ;-)
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
pepsi77:
Napisz jak pobyt w szpitalu i co robią w takim przypadku?
Trzymam mocno kciuki za was... Mi wczoraj lekarz na twardniejący brzuch kazał brać no-spę i cały czas przyjmować magnez.
ponko, Aneczka87 :
jakiś czas temu upolowałam grupona na manicure i pedicure, więc w przyszłym tyg się wybieram. Nie spodziewałam sie jak to kupowałam że się aż tak przyda-faktycznie jest kłopot żeby obciąć paznokcie u stóp )))
Dziewczyny, jeżeli tylko się da z niedużym albo bez nakładów najlepiej, myślcie o sobie ile się da, bo za dwa trzy cztery albo i dłużej miesięcy zupełnie nie będziemy miały na to czasu ani głowy... Trzeba uruchomić wszystkie koleżanki masażystki fryzjerki i kosmetyczki... Odkopać karnet na basen albo znajomego który wpuści za free Do dzieła!
Napisz jak pobyt w szpitalu i co robią w takim przypadku?
Trzymam mocno kciuki za was... Mi wczoraj lekarz na twardniejący brzuch kazał brać no-spę i cały czas przyjmować magnez.
ponko, Aneczka87 :
jakiś czas temu upolowałam grupona na manicure i pedicure, więc w przyszłym tyg się wybieram. Nie spodziewałam sie jak to kupowałam że się aż tak przyda-faktycznie jest kłopot żeby obciąć paznokcie u stóp )))
Dziewczyny, jeżeli tylko się da z niedużym albo bez nakładów najlepiej, myślcie o sobie ile się da, bo za dwa trzy cztery albo i dłużej miesięcy zupełnie nie będziemy miały na to czasu ani głowy... Trzeba uruchomić wszystkie koleżanki masażystki fryzjerki i kosmetyczki... Odkopać karnet na basen albo znajomego który wpuści za free Do dzieła!
Zgadzam się z dziewczynami teraz przed urodzeniem trzeba myśleć o sobie bo potem prioryterty się zmieniają!!!!!
A jak bedziecie karmić piersią to w ogóle przywiązani do domu prze 3 tyg pierwsze na pewno , a druga kwestia zimno już będzie to też wiele rzeczy się odechce.
A jak bedziecie karmić piersią to w ogóle przywiązani do domu prze 3 tyg pierwsze na pewno , a druga kwestia zimno już będzie to też wiele rzeczy się odechce.
ankusch
Fanka BB :)
HeY Mamuśki..
Ale dziś dobrze dzień mi się zapowiada dziś nasza z mężem 4 rocznica ślubu...:-)
Od 6 nie śpię nie mogę doczekać się 17..:-)gdyż mój kochany mąż zrobił mi niespodziankę i umówił mnie na Usg 3/4d gdyż bardzo jestem ciekawa jak moja Martynka wygląda z buźki...:-)heeh ale z luxmedu wczoraj go wydali bo mi sms-a przysłali wiadomość z przypomnieniem ja zdziwiona miałam dzwonić ze nie umawiałam żadnej wizyty a mój mówi że umówiona jestem nie dowierzałam i się okazało że idziemy małą zobaczyć...Miłego dnia
Ale dziś dobrze dzień mi się zapowiada dziś nasza z mężem 4 rocznica ślubu...:-)
Od 6 nie śpię nie mogę doczekać się 17..:-)gdyż mój kochany mąż zrobił mi niespodziankę i umówił mnie na Usg 3/4d gdyż bardzo jestem ciekawa jak moja Martynka wygląda z buźki...:-)heeh ale z luxmedu wczoraj go wydali bo mi sms-a przysłali wiadomość z przypomnieniem ja zdziwiona miałam dzwonić ze nie umawiałam żadnej wizyty a mój mówi że umówiona jestem nie dowierzałam i się okazało że idziemy małą zobaczyć...Miłego dnia
PONKO ja mam kumpele masażystkę i ona kasuje mnie mniej niż normalnego klienta wiec chodzę do niej 3 tyg temu wymasowala mnie za free a chodzę nie tylko dla relaksu a raczej z konieczności mała mnie tak uciska że czasem kuleje, czasem ręce drętwieją a czasem bolą plecy no i puchnę wiec masaż jest dla mnie formą przeżycia do listopada ))) męża nie proszę o masaż bo nie potrafi :\ a ostatnio chodzę ja emerytka - Wy też tak macie że ledwo chodzicie czy tylko ja tak się poruszam ))) ?
Katerinka, ja brałam magnez i nospę już wcześniej ale bez większych rezultatów. Ginekolog powiedział, że dostanę leki rozkurczowe w kroplówce. U mnie na szczęście mimo twardnień szyjka długa, twarda i wysoko więc na razie to takie spokojne działania.
Kati2 ja jak dłużej poleżę na prawym boku to ledwo wstaję i boli mnie noga i całe biodro, tyle , że mój mąż się śmieje , że to starość nie radość i w późnym weku mi ciażą już od 3 tyg teraz nie służy , nie tak jak 7 lat temu, a jeszcze 6 tyg temu weszłam sama na Kasprowy w górach.
reklama
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Ja chodzę jakoś "dziwnie" boli mnie miednica i spojenie - nie jakoś strasznie, ale przy chodzeniu bujanie się na boki jak pączuś w oleju powoduje mniejszy dyskomfort. nie mówiąc już o dziwnym stylu jaki mam kiedy próbuję podbiec kawałek.