reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

kasiente mi nikt nie narzucał godzin mogłam sobie sama je ustalić, jem tak wcześnie bo mój po 5 wstaje i ja juz wtedy nie śpię, zresztą tak wyszło że pracuję, więc wstaje tez do pracy, ale to bardzo długa historia,

reklama
niunia powodzenia na wizycie i wszystkiego naj z okazji imienin
winki na pewno maluszek musi sobie odpocząć moja córka jest meteopatą ja jest brzydki dzien spi jak zabita ja już się przyzwyczaiłam do tego przestoju w kopaniu :)
dziś byłam na basenie to było wspaniałe 40 min bez bólu i nie czułam moich dodatkowych kilogramów ani żylaków po wyjściu czar prysł ale było warto :)))

hej
dziewczyny kiedyś któraś z was pisała że ma ciężką sytuację finansową , moja koleżanka ma do oddania wózek po dziecku ,nie mam pojęcia jak wygląda ale jakby któraś była zainteresowana to niech mi da znać na pw to was skontaktuje i się dogadacie :)

Dzień dobre mamcie:)
Cukier na czczo u mnie dziś rano 74, siku już oddane, zbieram się do przychodni, jeszcze będę miała raz pobieraną krew, żeby glukozę zmierzyć, a potem wizyta u gina... Odezwę się jak już będę po wszystkim. "Do zobaczyska";)

Gola trzymamy kciuk&&&&&&&&&&7,wszystko będzie ok;-)

ja też smacznie sobie spałam tej nocy tylko wstawanko na siku 2x, nie mam dziś nic zaplanowane będę sobie leniuchować tylko pranie powieszę i wsio:-)

Życzę Wszystkim miłego dnia ;-)

reklama
ale wam dobrze...ja wstalam o 7mej bo sie jasno zrobilo a ja nie nastawilam budzika...hcialam jeszcze pokimac pol godziny ale sms zaczal buczec i sie przypominac...myslalam ze to moj maz...a tu psiapsiolka przyslala mmsa z pozytywnym testem ciazowym:d hehehe extra:D

Gola, cukier cudny! Bedzie gites i czekamy na wiesci.

Do góry