reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Czesc dziewczyyn,

Kati wspolczuje opuchlizn, mi nogi ostatnio zaczely puchnac ale chyba troche mi to teraz zeszlo, zobaczymy jak bedzie w tygodniu jak bede znow w pracy.

Gola strasznie mi przykro z powodu tego co Cie spotkalo, co za kawal drania, ja czasami nie moge uwierzyc jak ludzi potrafia byc perfidni i wredni.

U mnie dzien jak codzien, spalam dobrze, za oknem ciezkie chmury i pewnie zaraz lunie, ale to nic nowego. Nie mam motywacji do czegokolwiek, zaraz ide do sklepu to moze sie troche rozruszam

reklama
Cześć Mamuśki, u mnie niedziela chłodna, że aż miło :-) Spaliśmy prawie do 10! U mnie to raczej norma, ale mój M. mnie zaskoczył :szok:

Milej niedzieli dla Wszystkich!

Justanka, agalodz powodzenia na wizytach!

Justanka ja też już nie daję rady z tą zgagą, zwłaszcza w nocy. Czasami to az mi sie płakać chce, bo przez nią spać nie mogę. A wszystko pomaga tylko na chwilke albo nie pomaga. Chyba musimy się pocieszyć tym, ze juz blizej niz dalej.

Witam mamusi ale dzisiaj spokojnie na BB:-)
Justanka, agalodz miłej wizyty życzę, powodzenia

u mnie też chłodniej :-)
Margana Justanka współczuję zgagi ja od pukać nie mam zgagi uf;-)
Miłego popołudnia:-)

Justanka, agalodz trzymam-y kciuki za pomyślne wizyty! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Margana,Justanka mnie też od kilku dni męczy zgaga, wcześniej nie wiedziałam co to, aż mi się niedobrze robi i dziś aż wymiotowałam, mama poleciła mi mleko, troszkę chyba pomaga. Okropieństwo!
Wróciłam z cmentarza w sumie 3 km na nogach, ale fajnie się szło spacerkiem, upału nie ma - tak to można spacerować, pogadałyśmy z mamą, mama gówniarzy przegoniła, co w stojącej w polach starej dużej szklarni szyby tłukli - a jakimi tekstami waliła, myślałam, że umrę :-D:-D, jedni rzucali z zewnątrz, drudzy byli w środku i też rzucali - nieszczęście gotowe!
A teraz jedziemy z moimi staruszkami na obiad - ojciec obiecał gęś, chyba wcześniej nigdy nie jadłam, oby była smaczna :)
buziory kochane mamusie:*

współczuję Wam dziewczyny tej zgagi , to jest jedna z niewielu dolegliwości która mnie jeszcze nie dopadła i oby mnie to ominęło choć odbija mi się często , dziś mi córka jakoś ciąży w brzuszku chyba za bardzo jest po lewej stronie i tak jakoś mi niefajnie. Ale ładne kwiatki przed dom kupiłam niby nic a cieszy

Dziewczyny ja jak ograniczyłam soki i kwaśne owoce do zera to się trochę uspokoiła zgaga...może przypatrzcie się, co jecie...może da się coś wyeliminować, bo szkoda was bardzo.

reklama
Angun fajnie ze wyjazd sie udal, milo sie tak zrelaksowac.

Dziewczyny mnie tez zgaga meczy, i to nie ma znaczenia co jem, sa dni ze nic mi nie ma a potem kilka dni meczy mnie jak diabli :( ale przynajmniej bol z plecow mi zniknal :)

Do góry