reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Kurcze Gola ale jazda az ciezko uwierzyc ze ktos tak na bezczelnego kantuje ehhhhh co za ludzie.
U nas zar leje sie z nieba samoloty lataja bo Air show trwa a ja umieram z duchoty bo mam w duzym pokoju cala sciane w oknach na poludnie i nawet wiatrak nie pomaga
Sabrina nie martw sie bedzie lepiej :)
W poniedzialek wizyta juz sie nie moge doczekac :)

reklama
Justanka212
user-offline.png
powodzenia na wizycie ja tez ide:)ale usg dopiero 16 wrzesnie:-(

witam Was mamuśki chyba z tydzień mnie nie było ale trochę czytałam międzyczasie
wiec u nas grzmiało teraz pada byłam wynieść śmieci kiedy zaskoczył mnie deszcz trochę podbiegłam do domu ale czuję sięjak po maratonie :)
u mnie oki upały jakoś zniosłam jestem gruba jak pączek a brzuchol wielki na maksa się zrobił :) od września chcę iść na basen trochę się poruszać bo do listopada będę się toczyć
angun udanego wyjazdu życzę !!!
margana moje kondolencje i wyrazy współczucia ja miałam w 3 mc ciąży pogrzeb dziadka męża trzymaj się
niunia moja córka też się wierci teraz już tylko będziemy miały gorzej bo naszym kruszynką zaczyna miejsca brakować mi ciężko znaleźć dogodną pozycję do spania ten brzuchol ciąży ciężko wstać czy się obrócić zasypiam na lewym boku budzę się na plecach - a ja bym na brzuszku po spała :))) nie martw sięmożę maleństwo się obróci i będzie Ci lepiej
onanana prawie się popłakałam czytając Twoją historię nawet nie wiem co napisać brakuje mi słów..... :( jedno jest pewne my dzieci za rodziców nie możemy ale zdaję sobie sprawę, że jest Ci ciężko i smutno .. ale przed Tobą nowe wspaniałe życie z dzidzią i tatusiem pociechy może ona pomoże Ci nie myśleć lub nie wracać do tego co usłyszałaś od mamy , a Ty wypełnisz tą lukę w swoim serduszku przelewając całą miłość i wszystko co najlepsze na maluszka ... a na pewno tak będzie :) są dwie fajne książki które warto przeczytać by móc uporać się z przeszłością zwłaszcza jeśli ona tyczy się stosunków z rodzicami - jak zechcesz napisz to podam CI tytuły warto przeczytać :) głowa do góry na pewno będziecie wspaniałymi rodzicami i dasz dzidzi to czego sama nie dostałaś :))))))
gola czytam i nie wierze co za frajer !!!!!! przepraszam za dosadny opis ale jak nazwać można takiego oszusta chamstwo ludzkie nie zna granic !!!!!!!!!! może jeszcze coś da się zrobić zablokować numer na policji tzn oni mogą zdalnie spowodować że taki telefon będzie nie do użycia - lub jedna opcja podpucha bo na pewno to nie pierwszy nr tego palanta sprzedać znów tel i złapać na gorącym , ale myślę że to nie opcja na nerwy ciężarnej - szczerze współczuje !!!!!!
sabrina Tobie myszko życzę lepszego samopoczucia jeszcze trochę i będziemy się czuły lepiej a jedynymi dolegliwościami będą nieprzespane noce ;)
agalodz jak się czujesz? ja bark lepiej?? ja też mam wizytę 16 września :))) a potem 18 pierwszą rocznicę ślubu hurra :)))
pozdrowienia dla wszystkich mamusiek przepraszam za mały przestój i miłej niedzieli

ps. jestem coraz bliżej dokonania wyboru w temacie wózka ostatni ''na tapecie'' jest bebe comfort elea ale jeszcze muszę się więcej o nim dowiedzieć ale i tak o nim myślałam intensywnie że śnił mi się w nocy i moja córka miała 3 dni a ja z nią byłam w pracy tzn pracowałam z małą na ramieniu i coś sprzedawałam na targu he he

Cześć dziewczyny, dzisiaj kolejny upalny dzień w końcu minął, cieszę się że mam klimę, bo nie wiem jakbym przeżyła te ostatnie dni. Choć jak ją kupowaliśmy z moim M. to mieliśmy mieszane uczucia, że moglibyśmy kasę wydać na coś fajniejszego :-) teraz nie żałujemy! Starałam się nadrobić zaległoście, ale niestety tyle się u Was działo, że niestety tylko kilka ostatnich postów udało mi poczytać!

Gola jestem w szoku, ludzie są okropni! Mam nadzieję, że uda Wam dopaść drania.

Ponko gratuluję umowy, to na pewno dla Was wielka ulga.

Niuniunia jesteś dobrą córką i mama to na pewno docenia, ale też nie chce być ciężarem, na pewno byłaby szczęśliwa, gdyby miała pracę, trzymam kciuki, żeby jej się udało.

Podczytalam was a teraz kilka slow co u Nas ;-)

Rozplywamy sie w te upaly. Po domu latam w samej sukience bez bielizny, ale przyznam ze nie jest to latwe bo siara mi leci i zyc nie daje :eek:

Na spacerach wcale nie jest lepiej. Uapl nas wykancza, ze nawet jesc sie nie chce.

Dzis omuwilismy plany remontowe, no i czekam na dzien kiedy mama sie wyprowadzi. Juz naprawde coraz trudniej wytrzymac pod jednym dachem. Przy niej czuje sie jakby kontrolowala kazdy nasz krok.

Remont bedziemy musieli obrobic na szybko, tak zeby na poczatek pazdziernika miec gotowe.
Nie wiem skad wezme na to sile, ale bedzie trzeba.

Wg meza ze wszystkim spokojnie zdazymy, ale facet to lubi zostawiac wszystko na ostatnia chwile.:confused2:

Dzis odebralam od babci 8 kartonow z ubrankami 0-6msc po Maćku a zawiozlam jej takie na 1-2 lata. Robie tak bo ona ma wiecej miejsca w szafkach niz my. nam juz nie mieszcza sie takie zapasy.

Padam z nog....

Mielismy jeszcze jechac na grila do znajomych, ale maz pojedzie sam, bo moja mama jest na randce i dzis wyjatkowo pozno wroci :eek: A wiec Mackiem nie mialby sie kto zajac. Zostaje ja! Mnie zostaje odpoczynek w domowym zaciszu.

Oj juz nie pamietam tych czasow co sie bylo niezaleznym i mozna bylo robic co tylko sie chce.:cool:

Aniu niestety nie pisał, tylko dzwonił, a karta pewnie od razu wyrzucona, bo od razu był wyłączony tel:( Ehhh
to wielka szkoda , kurcze w NO by go zaraz namierzyli bo tutaj każdy tel nawet na kartę żeby działał musi zostać zarejestrowany na konkretną osobę i można sobie po nr tel znaleźć daną osobę z dokładnym adresem , w takich chwilach byłoby jak znalazł
mam jednak nadzieje że uda się go znaleźć
A u mnie dzisiaj pogoda ladna,sloneczko swieci i jest cieplutko:tak: ale za to Ja sie jakos kiepsko czuje od wczoraj wieczora :-( na wieczor mnie jakas biegunka zlapala i dzisiaj rano jeszcze troche no a tak to slaba jakas jestem i przespalam cale do poludnie z moim A.:no: mam nadzieje ze na wieczor sie juz lepiej poczuje.

Milego dnia oraz weekendu dziewczyny,postaram sie pozniej jeszcze zagladnac jak sie bede lepiej czuc a jak nie to jutro ;-)
Trzymajcie sie i poglaskajcie brzuszki ;-):-)
dużo zdrówka i polepszenia samopoczucia :tak:

ps. jestem coraz bliżej dokonania wyboru w temacie wózka ostatni ''na tapecie'' jest bebe comfort elea ale jeszcze muszę się więcej o nim dowiedzieć ale i tak o nim myślałam intensywnie że śnił mi się w nocy i moja córka miała 3 dni a ja z nią byłam w pracy tzn pracowałam z małą na ramieniu i coś sprzedawałam na targu he he
sny w ciąży są jedyne w swoim rodzaju :tak::-):-):-) ,pamiętam jak pod koniec pierwszej ciąży śniło mi się np że jestem na imprezie i świetnie się bawię pomimo wielkiego brzucha ,który wcale mi nie przeszkadzał :-)

Dzień dobry ciężaróweczki:) Dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy, jesteście niezastąpione :*
U nas wczoraj była burza, popadało i jest zdecydowanie chłodniej (i lepiej!). Wczoraj byliśmy w Karczmie na kolacji, fajnie było, potrzebowałam odskoczni po ostatnich przeżyciach. Później idę na cmentarz, bo jest 14 rocznica śmierci babci.

hej kochane dzis miałam taką sobie noc myślałam że po całonocnym padaniu deszczu będzie mi się spało dobrze a tu lipa - córka mnie tak kopała z ranka że musiałam wstać zjadłam, śniadanko wypiłam kakao i mała troch spokojniejsza ale jak przewracam się na boki to się wierci - wierci piętka jedna ;)
kurcze chyba około 30 tygodnia coś się dzieje z hormonami znów bo czasem mam takie wahania nastrojów mam momenty że czuje się bardzo samotna jak na chwilę mąż wyjedzie i nie mogę sobie miejsca znaleźć .. kurczę jeszcze 10 tygodni do dnia ''zero''
a puchnę jak balonik stopy nogi i cała reszta miłej niedzieli dla Was

ale za to Ja sie jakos kiepsko czuje od wczoraj wieczora :-( na wieczor mnie jakas biegunka zlapala i dzisiaj rano jeszcze troche no a tak to slaba jakas jestem i przespalam cale do poludnie z moim A.:no: mam nadzieje ze na wieczor sie juz lepiej poczuje.

Wracaj szybko do formy...leż i odpoczywaj, może jakaś lekka dieta by się dziś przydała, żeby żołądek odciążyć.

Justanka, agalodz - powodzenia na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U nas wczoraj w nocy padało...spałam świetnie :), a dziś dużo chłodniej...HHHUUURRRAAA!
Miłej niedzieli życzymy :)

reklama
Hej brzuchatki :-)
Dzieki wam dziewczyny za troske i dobre rady ;-) jestescie kochane :-)
U mnie dzisiaj lepiej wczoraj jeszcze mnie cos meczylo pod wieczor i zoladek bolal ale wieczorem juz mialam spokuj cale szczescie,a dzisiaj mam zamiar dac odpoczac zoladkowi i cos lekkiego bede jadla:tak:
Pogoda nawet,nawet tzn nie ma upalu ale tez nie jest zimno i nie pada wiec jak dla mnie jest super.
Justanka, agalodz powodzenia na wizytach dziewczyny &&&&&&&&& ;-):-)

Milej niedzieli dziewczyny ;-):-)

Do góry