witam Was mamuśki chyba z tydzień mnie nie było ale trochę czytałam międzyczasie
wiec u nas grzmiało teraz pada byłam wynieść śmieci kiedy zaskoczył mnie deszcz trochę podbiegłam do domu ale czuję sięjak po maratonie
u mnie oki upały jakoś zniosłam jestem gruba jak pączek a brzuchol wielki na maksa się zrobił
od września chcę iść na basen trochę się poruszać bo do listopada będę się toczyć
angun udanego wyjazdu życzę !!!
margana moje kondolencje i wyrazy współczucia ja miałam w 3 mc ciąży pogrzeb dziadka męża trzymaj się
niunia moja córka też się wierci teraz już tylko będziemy miały gorzej bo naszym kruszynką zaczyna miejsca brakować mi ciężko znaleźć dogodną pozycję do spania ten brzuchol ciąży ciężko wstać czy się obrócić zasypiam na lewym boku budzę się na plecach - a ja bym na brzuszku po spała
)) nie martw sięmożę maleństwo się obróci i będzie Ci lepiej
onanana prawie się popłakałam czytając Twoją historię nawet nie wiem co napisać brakuje mi słów.....
jedno jest pewne my dzieci za rodziców nie możemy ale zdaję sobie sprawę, że jest Ci ciężko i smutno .. ale przed Tobą nowe wspaniałe życie z dzidzią i tatusiem pociechy może ona pomoże Ci nie myśleć lub nie wracać do tego co usłyszałaś od mamy , a Ty wypełnisz tą lukę w swoim serduszku przelewając całą miłość i wszystko co najlepsze na maluszka ... a na pewno tak będzie
są dwie fajne książki które warto przeczytać by móc uporać się z przeszłością zwłaszcza jeśli ona tyczy się stosunków z rodzicami - jak zechcesz napisz to podam CI tytuły warto przeczytać
głowa do góry na pewno będziecie wspaniałymi rodzicami i dasz dzidzi to czego sama nie dostałaś
)))))
gola czytam i nie wierze co za frajer !!!!!! przepraszam za dosadny opis ale jak nazwać można takiego oszusta chamstwo ludzkie nie zna granic !!!!!!!!!! może jeszcze coś da się zrobić zablokować numer na policji tzn oni mogą zdalnie spowodować że taki telefon będzie nie do użycia - lub jedna opcja podpucha bo na pewno to nie pierwszy nr tego palanta sprzedać znów tel i złapać na gorącym , ale myślę że to nie opcja na nerwy ciężarnej - szczerze współczuje !!!!!!
sabrina Tobie myszko życzę lepszego samopoczucia jeszcze trochę i będziemy się czuły lepiej a jedynymi dolegliwościami będą nieprzespane noce
agalodz jak się czujesz? ja bark lepiej?? ja też mam wizytę 16 września
)) a potem 18 pierwszą rocznicę ślubu hurra
))
pozdrowienia dla wszystkich mamusiek przepraszam za mały przestój i miłej niedzieli
ps. jestem coraz bliżej dokonania wyboru w temacie wózka ostatni ''na tapecie'' jest bebe comfort elea ale jeszcze muszę się więcej o nim dowiedzieć ale i tak o nim myślałam intensywnie że śnił mi się w nocy i moja córka miała 3 dni a ja z nią byłam w pracy tzn pracowałam z małą na ramieniu i coś sprzedawałam na targu he he