reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

onanana Ja to podobne mam odczucia,doswiadczenie z dziecmi mam bo i siostra bawilam dzieciaczki od malutkiego i jako nastolatka to sasiadce zajmowalam sie corka a teraz bede miec swoje i ta mysl mnie przeraza i strach czasem obleci jak my sobie damy rade a tutaj jeszcze tyle do zakupienia i zrobienia zanim maly sie urodzi.

Padlam dzisiaj jak mala muszka,musialam sobie krotka drzemke zrobic bo mi sie oczy same zamykaly hehehe no a dzisiaj i jutro jestem sama w domciu bo moj A. pojechal do brata na 2dni wiec mam luzik :-):-D

reklama
jestem pierwsza dzisiaj hehe nawet jeszcze nie spalam bo mala tak kopie ze nie daje rady zasnac wiec postanowilam po internecie buszowac az mala sie uspokoi ale jakos nie zabiera sie na na to juz ponad godzine siedze a ta jak fikala tak fika ehhhhh chyba rano zasne :)

oj dziewczynki a tego kremu to bezpiecznie mozna uzywac do depilacji bikini? bo jesli tak to ja bym byla wniebowzieta a odstawilam go bo zadnej informacji na ulotce nie bylo i wolalam nie ryzykowac dajcie znac jak macie jakies info na ten temat :)

u mnie też młody szaleje. Niedawno ułożył się tak zabawnie, że miałam wypięty brzuch pod pępkiem i nad pępkiem, natomiast dookoła pępka była lekka zapaść :D komicznie to wyglądało ;) ale długo tak nie usiedział :D

Hejka laseczki:-)
Nasza Polunia też daje popalić, główką jakoś jest w dół, pupa u góry a nóżki nad samą głową, jak kopie to mi się zdaje, że po jajniku zawłaszcza prawym tak jakoś nisko to czuję, a jak przyłoży w pęcherz, to od razu siku się chce - a to jest mało przyjemne;)
Najfajniejsze jest to, że po samych kopniaczkach naszych dzieci czujemy , że są już większe i dużo silniejsze niż kilka tygodni wcześniej:-D
Kolejny dzień upału, rozwiesiłam pranie pół godziny temu i część już praktycznie sucha jest.
Trzymajcie dziewczyny kciuki za mojego okulistę dziś, żeby wszystko było ok i żebym mogła SN rodzić:)
buziaczki:*

hej laseczki!! kurcze Wy w nocy śpijcie a nie buszujcie po necie:-) Ja dziś znów lekko niedospana, bo nei dosyć że upał to jeszcze jakiś ćwok sobie wymyslił że bedzie sobie robił rajd samochodowy po osiedlu jakimś brzęczącym autem (chyba chciał mieć sportowy tłumik, a że go nie było stań to se go lekko podziurawił i mu brzęczał) i jeździł tam a nazot:-( No a rano do pracy trza wstawać i nie dospałam dziś:-(
Gola jaką masz wadę wzroku że obawiasz się czy Ci będzie dane rodzić SN?? Niezależnie od wady oczywiście kciuki będę trzymać&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny rzeczywiście już czuć że nasze bąbelki nabrały siły:-) Moja młoda kopie mnie przeważnie w to samo miejsce a nieraz jak kopnie to aż lekko zaboli skóra z tego naciągnięcia:-D

Hej mamusie,
Mój maluszek dziś w nocy buszował wstałam na siusiu o 2.30 no i jak się położyłam to się zaczęło nad ranem to tylko kilka kopniaczków i tyle jak na razie po fikaniu, ja też dziś wstałam wcześniej z takim zamiarem że zrobię pranie ale się wkurzyłam jak odkręciłam wodę ruda jak nie wiem co i teraz czekam jak głupia pranie w pralce musiałam zatrzymać a maiłam wszystko zaplanowane:wściekła/y:
Gola84 jasne że będziemy trzymały&&&&&&&&& a ty nosisz okulary masz jakąś wadę :-):-):-)

Witaj onanana ja mam -3.25 oboje oczu, raz mi jedna okulistka powiedziała, że jej się siatkówka w lewym oku nie za bardzo podoba i, że jeśli jestem w ciąży to wystawiałaby zaświadczenie , że powinna być cesarka, ale potem byłam jeszcze chyba z 2 razy u okulisty i nikt tego nie potwierdził, więc zobaczymy ;) Ginowi na razie nic nie mówiłam, bo kolejni okuliści nie widzieli problemu, więc zobaczymy co będzie dziś i we wrześniu jeszcze raz pójdę gdzie indziej :)
Dziś będę dzwonić do tego gina odnośnie USG 3D, dam Ci znaka gdzie ten gin przyjmuje i ile bierze
mirelka noszę na co dzień szkła kontaktowe, ale na przemian z okularami, najczęściej po domu ;)

Aha no to rzeczywiście wadę masz dośc sporą, lepiej sie dowiedzieć dobrze niż ryzykować problemy ze wzrokiem:-(
A co do 3D to oczywiście czekam na wieści:-)

Aha no to rzeczywiście wadę masz dośc sporą, lepiej sie dowiedzieć dobrze niż ryzykować problemy ze wzrokiem:-(
A co do 3D to oczywiście czekam na wieści:-)
onanana wiem, który to jest gin, bo coś właśnie nazwisko kojarzyłam. W 13 tc byłam w tej Klinice Novomedica w Mysłowicach i tam robiłam USG genetyczne, i to właśnie ten gin mi je robił, spoko lekarz, miły , rzeczowy , wszystko wyjaśniał i pokazywał na monitorze. Zadzwonię dziś i Ci powiem, On przyjmuje chyba w Dąbrowie Górniczej i robi 3D 4D. Nazywa się Adrian Łukasik

reklama
Cześć dziewczyny,
widzę, że nie tylko ja miałam dziś ciężką noc....zasnęłam o 2 a potem równiutko co 1,5h na sikanie. Ech...

Gola - kciuki za ciśnięt &&&&&&&&&&&&&&&&, ale myślę, że tak czy siak, powinnaś powiedzieć ginowi o oczach.

Kobietki jutro mam wizytę u gina....ostatnie specjalistyczne usg 32tc, troszkę się denerwuję. No i będzie spacer!

Miłego dnia :)

Do góry