kasiente
Fanka BB :)
co za wstretna siostra no???Nimfii a mi się podoba jakoś ten pierwszy torcik i powiem Wam, że wcale nie trzeba patrzeć na to, że tam jest tylko 26 sztuk pieluszek ale jest fajny miś z którego dzieci będą się cieszyć i fajny kocyk, z którego mamusia będzie się ciszyła idąc na spacer z maluchami tak więc wydaje mi się, że też jest praktyczny prezent. Ja bym wcale nie patrzyła na to, że ten 4 tort miał koło 66 sztuk tych pieluch, ale tu są też misie i kocyki. Fajniusi pomysł na prezent, ja w sumie nigdy o nim wcześniej nie słyszałam (podejrzewam, że to dlatego bo nie musiałam się interesować dziećmi bo swoich jeszcze nie miałam).
Ja walczę w domu teraz z siostrą (mężatką), która mi siedzi i często dogaduje. Ona jest szczuplejsza ode mnie ale nie jest jakąś lasencją (mimo, że się za nią uważa jakby była jakąś miss). Ciągle mi gada, że jak ja wyglądam, w co ja się ubrałam itp. ostatnio przy moim mężu (jestesmy dopiero miesiąc po ślubie) a ona wali do mnie chamski tekst nie wiadomo skąd "ty to masz obleśne te swoje cyce, fuu". Jak ja to usłyszałam to miałam łzy w oczach, mało co się nie poryczałam. A jak jej zwróciłam uwagę, że nie życzę sobie krytykowania mnie przy moim mężu to stwierdziła, że nic nie będzie mówiła już do mnie bo cokolwiek powie to jest źle. No ale ja jej nie krytykuje przy mężu mówiąc np że ma dupe jak szafa... Oni są 11 lat małżeństwa i też jej przeszkadzało jak ją krytykowali na początku to czemu się dziwi mi??? Nie wiem czy ja tak dużo wymagam ale chciałabym żeby mój mąż nie słuchał takich rzeczy bo później faktycznie spojrzy na mnie i powie "o ale ty masz brzydkie cycki" bo póki nie mówimy głośno czegoś złego na nasz temat to oni tego nie zauważają... Ech... i przez to mam dziś popsuty humor mimo, że słoneczko wyszło...
A ona ma dzieci?
A moze ona ci zazdrosci czegos? moze widzi ze ladnie wygladasz jestes szcesliwa?
pogadaj z nia, ze ci przykro ze tka mowi, zapytaj dlaczego tak mowi i czy cos jej nie gryzie przypadkiem ze tak sie odzywa.