W
winki80
Gość
Macie racje dziewczyny z tymi wydumanymi zabawkami i bajerami. Przerazaja mnie domy wypchane zabawkami Fisher Price -ktore sa wielkie ,koszmarnie kolorowe i nudza sie dziecku po chwili. Przyjaciolki coreczka wlasnie tak ma- caly dom zawalony plastikiem - a ona woli pokrywki ,buty, tasiemki Ja napewno kupie czesc mebli w Ikea ,nie koniecznie ze wzgledow oszczednosciowy ,ale dlatego ,ze sa proste i pasuja wszedzie.
Ale pokoj zostawiam na wrzesien ,wiec teraz o tym nie mysle. Wciaz nie mam pomyslu jak go zrobic.
Kochane ,trzymajcie za mnie kciuki jutro rano- o 8.20 mam szwedzkie (pierwsze) usg -ktore podejrzewam bedzie tutejszym polowkowym.
Wiec oczywiscie mam stresa na maksa. Bo maly brzuch , bo nie wiem co z tymi ruchami. Najchetniej poszla bym juz spac , i zeby juz bylo po tym.
Mam nadzieje ,ze Olus jest zdrowy i rosnie prawidlowo.
I mam nadzieje ,ze jutro wciaz bedzie Olkiem ,a nie Ola. Chociaz , nie pogniewalbym sie :-)
Niuniunia- mam nadziej ,ze slub byl cudowny.
Ide cos poogladac ,zeby mi ten czas jakos zlecial. Pa
Ale pokoj zostawiam na wrzesien ,wiec teraz o tym nie mysle. Wciaz nie mam pomyslu jak go zrobic.
Kochane ,trzymajcie za mnie kciuki jutro rano- o 8.20 mam szwedzkie (pierwsze) usg -ktore podejrzewam bedzie tutejszym polowkowym.
Wiec oczywiscie mam stresa na maksa. Bo maly brzuch , bo nie wiem co z tymi ruchami. Najchetniej poszla bym juz spac , i zeby juz bylo po tym.
Mam nadzieje ,ze Olus jest zdrowy i rosnie prawidlowo.
I mam nadzieje ,ze jutro wciaz bedzie Olkiem ,a nie Ola. Chociaz , nie pogniewalbym sie :-)
Niuniunia- mam nadziej ,ze slub byl cudowny.
Ide cos poogladac ,zeby mi ten czas jakos zlecial. Pa