reklama
I
inna_a
Gość
hey dziewczyny,ale dobrze mi się dziś spało tylko głupie sny miałam na maksa śniło mi się, że mój mnie zdradzał hehe
Życze wam miłego dnia, ja chyba jeszcze pójdę do łózia, bo taki dzień błogi
Życze wam miłego dnia, ja chyba jeszcze pójdę do łózia, bo taki dzień błogi
andrzelika ale z Ciebie ranny ptaszek, ja też tak się budzę ale staram się tak do 6-7 przeciągnąć, ja też dzisiaj miałam głupie sny, cały czas dzidzia mi się śniła. pogoda u nas kiepska ale sie zbieramy i jedziemy na wieś pogrillować
Gola84
Fanka BB :)
Hej ciężaróweczki
Tak to Niuniunia ma mieć dziś ślub, o ile dobrze pamiętam ;-)
Jadę za moment na zakupy z mamą do Tesco, ofkoz zajrzę na dział dla dzidziów Cherooke;-) I w galerii chcialabym w smyku lub 5-10-15 kupić poduchę - rogala ciążową.
Buzinki mamcie kochane:*
Tak to Niuniunia ma mieć dziś ślub, o ile dobrze pamiętam ;-)
Jadę za moment na zakupy z mamą do Tesco, ofkoz zajrzę na dział dla dzidziów Cherooke;-) I w galerii chcialabym w smyku lub 5-10-15 kupić poduchę - rogala ciążową.
Buzinki mamcie kochane:*
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej dziewczyny :-)
No z tymi snami to czasem jest tragedia,mi sie tez ostatnio same glupoty snia a Ja dopiero co wstalam I zaraz ide na sniadanko ;-)
Pogoda takowa u mnie,chlodno a wczoraj na wieczor tak sie rozpadalo ze hej no ale za to lepiej sie spalo bo nie bylo tak duszno:-)
Milej soboty oraz weekendu :-) postaram sie wpasc pozniej brzuchatki ;-)
No z tymi snami to czasem jest tragedia,mi sie tez ostatnio same glupoty snia a Ja dopiero co wstalam I zaraz ide na sniadanko ;-)
Pogoda takowa u mnie,chlodno a wczoraj na wieczor tak sie rozpadalo ze hej no ale za to lepiej sie spalo bo nie bylo tak duszno:-)
Milej soboty oraz weekendu :-) postaram sie wpasc pozniej brzuchatki ;-)
I
inna_a
Gość
Aneczka87- ja tylko teraz w ciąży tak mam jak już się obudzę to koniec nie mogę usnąć nie raz to lubiałam spać do 11 przed ciążą.
Ssabrinaa- ja już jem drugie śniadanie
To wszystkiego najlepszego dla niuniuni :*
Ssabrinaa- ja już jem drugie śniadanie
To wszystkiego najlepszego dla niuniuni :*
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
andrzelika czasem jak mi zassie zoladek to tez pierwsze sniadanie jem jak moj A. sie budzi kolo 5 rano ale zadko mi sie to zdarza
Niuniunia Wszystkiego najlepszego :*;-)
Niuniunia Wszystkiego najlepszego :*;-)
I
inna_a
Gość
Ssabrinaa- ja co dzień zaczynam śniadanko 5 rano + herbatka owocowa Dlatego będę wielka jak słoń
A jeszcze pytanko też tak wam się małe kręci dużo i kopie w ciągu godziny ?
Czytałam w gazecie, że powinno to być 10 razy maks na godzinkę, a mój więcej wierzga martwię się, czy on po prostu taki aktywny jest.
A jeszcze pytanko też tak wam się małe kręci dużo i kopie w ciągu godziny ?
Czytałam w gazecie, że powinno to być 10 razy maks na godzinkę, a mój więcej wierzga martwię się, czy on po prostu taki aktywny jest.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny, ja mam zalatany weekend, rodzinka z Włocławka przyjechała więc siedzę u mamy cały czas, dzisiaj jeszcze idziemy na wesele a jutro do kolegi na imprezę (i odsypiamy wesele) więc jestem z Wami myślą, miłego weekendu i pewnie pojawię się w poniedziałek
Uściski dla wszystkich brzuszków!
Uściski dla wszystkich brzuszków!
reklama