reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

gorąąąąąąąąąąąąąącoooooooooooooooooooooo!!!!
o matko, nie dla mnie taka pogoda, właśnie pożeram big milka, nic mi się nie chce, zległam dzisiaj na kanapie i nigdzie się nie ruszam ;-)

Agutek, wszystkiego najcudowniejszego z okazji urodzin, dużo zdrówka dla Ciebie i dla dzidzi!!!!!!!!!
15.gif

reklama
hej
też zazdroszcze upałów , ostatnio nawet mojej mamie mówiłam że chciałabym sobie ponarzekać że mi gorąco :))
andrzelika wiesz u mnie też spanie na brzuchu to najlepsza pozycja ale ostatnio śpię tak połowicznie tzn kładę się na boku i pod jedną nogę tak sobie upycham kawał kołdry lub poduszkę że jestem tak trochę na brzuszku ale na samym krańcu , no i znowu się u mnie zaczyna ból bioder ,nie wiem czemu tak wcześnie ,ale mam nadzieje że to tylko chwilowe , bo w tamtej ciąży bolały mnie biodra dopiero w ostatnim trymestrze
Agutek Wszystkiego Najlepszego !!!!!! mnie czekają urodzinki za 5 dni :)))
Sabrina jeśli chodzi o ciasto to ja robię w małej tortownicy i po 1-2 dniach jest pusta ;)
u mnie dzisiaj słoneczko się pokazało więc po obiadku jedziemy gdzieś połazić :)
miłej niedzieli

Hej dziewczyny,
ja również dołączam się do życzeń urodzinowych dla Agutka, spełnienia marzeń a przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania.

u nas w lubuskim też gorącooo, a w domu to mam saunę nawet wentylatory nic nie dają, masakra.a przed nami całe lato, choć raz w życiu chciałabym żeby te lato było troszkę łaskawsze dla nas " ciężaróweczek".

Hej babeczki,
Współczuję, macie cieplej niż w Egipcie
U nas ciepło, ok 30C, ale wieje chłodny wiatr od morza i zero wilgotnosci w powietrzu, więc nie jest duszno
Mam nadzieję, że szybko się te straszne upały skonczą
Pozdrawiam

Agutek Wszystkiego Najlepszego!

No na Śląsku już deszczyk pada:-( My zaraz zbieramy się do moich rodziców, mamy się tam spotkać z bratem i jego dzieciakami bo dawno się z nimi nie widzieliśmy i nam się stęskniło:-( Po drodze musimy z D.wjechać na pyszne lody, bo ja już wytrzymać nie mogę ;-) i jeszcze na wieczór musimy kupić popcorn bo mam smaka. Mój D. się ze mnie śmieje że już mam cały dzień kulinarnie zaplanowany:-D A on teraz zjadł prawie całą blachę tego ciacha co wczoraj piekłam:tak: Strasznie lubi wszelkie ciasta:tak: A wieczorem finał X-factora:szok: Stawiam na Gienka!!

Witajcie dziewczyny w ten piękny niedzielny ranek :)

Ja dziś tylko na chwilkę. Pochwalę się. Mam dziś urodziny :)
Lecę przeżywać więc urodzinową niedzielę :)
Pójdę na całość i upiję się dziś Picollo :) ale truskawkowym :)

Buziaki :)

Wszystkiego najlepszego!!!!! Zdrówka i spełnienia marzeń :)))

Ja dzisiaj spędziłam parę godzin na zakupach, wypatrzyłam, że w Gdańsku jest jeden H&M ciążowy to przejrzałam ceny i nie jest tak tragicznie, jak w innym sklepie w którym byłam. W tym tygodniu mam zamiar zaciągnąć A. na zakupy dla mnie, ale mam nadzieję, że do tego czasu się ochłodzi, bo jest jakaś masakra. Milion stopni, prawie nie czuć tego lekkiego wiaterku który wieje z morza, buty wciskają się w asfalt a ja jak głupia założyłam długie spodnie bo wczoraj wiało.
Samochód tak się nagrzał, że trzeba było przez 10 min wietrzyć zanim się wsiadło, a i tak wyszłam z niego cała mokra na plecach i tyłku od potu :szok: Na szczęście udało mi się dostać wygodne buty (kupiłam te same co rok temu, bo tamte mi się zniszczyły a były najwygodniejszymi tramposzkami jakie kiedykolwiek miałam na nogach). A. ma taki sam nr buta co ja więc mu oddałam stare - uniwersalne, jemu zniszczenie nie przeszkadza a też ma wygodne buciki teraz :-D

Ale za to ostatnio zostałam skopana przez mojego malca i czuję się z tym fantastycznie :)))) Śmiejemy się, że rośnie nam mała koparka. Coś się ostatnio strasznie wierci :p

Witam wszystkich ,teraz na reszcie mogę częściej zaglądać na forum - szkoła już się skończyła dziś miałam ostatnie egzaminy ,,ufffff ... nadrobię co u was i odezwę się .:-)

reklama
Dzisiaj chyba jest pierwszy dzień odkąd ja pamiętam kiedy tak mało piszecie:-D
Gienek wygrał X Factora:tak:
Słodkich snów kochane;-)

Do góry