winki wiesz nieraz jest tak że meżczyzna chciałby czymś "zabłysnąć" ale nie za bardzo wie jak to zrobić. Moż np mówienie do brzuszka wydaje mu sie głupie itp. ale możesz mu powiedziec że tego byś chciała
Albo żeby ci przyniusl śniadanie do łóżka itp
Mój mąż zaczoł aktywnie interesować sie dzieckiem jak zobaczył go na USG a poźniej jak poczuł kopniaki przez brzuszek
Później też często musialam mu podpowiadac jak zajmować się noworodkiem. Z biegiem czasu wyrobił się i umie przewidzieć moje oczekiwania
andrzelika od tego łaskotania w brzuszku sie zaczyna, z tygodnia na tydzien kopniaki beda coraz wyrazniejsze
Mysle ze na poczatku wyrazniej je czuc wlasnie przy pępku bo to blizko skóry brzucha.
A jesli chodzi o podniecenie, też mam teraz większą chcice na sex
Z tego co kiedyś czytalam tego typu emocje raczej pozytywnie wplywaja na dziecko
ewa ja te uwypuklenia w brzuchu czuje najczesciej rano, po calej nocy lezenia. Wtedy dzidzia spada na tą strone na której leżalam sobie. Świetne uczucie, a bedzie jeszcze lepsze jak maluch podrosnie
niuniunia nie martw sie o suknie, bo na pewno wszystko bedzie ok
Ja swoja zamowilam 3 msc wczesniej u krawcowej a ze tez bylam w ciazy w tamtym czasie to mi powiedziala zebym przyszla na przymiarke z butami dopiero 2 tyg przed ślubem. Uszyli ją wiec w tydzien bo 7 dni po przymiarce moglam ja odebrac.
Jesli chodzi o spanie na brzuchu, to moze lepiej powoli sie odzwyczajaj? Bo i tak niebawem ominie cie ta przyjemnosc na kilka miesiecy ciąży. Jak bylam w pierwszej ciąży to w 3 msc gin zakazal mi spania na brzuchu oraz noszenia obcislych spodni. Mysle ze to juz ten moment gdy dzidzia jest bardzo blisko skory brzuszka.
Ja od poczatku tej ciąży nie spie na brzuchu, bo mnie on poprostu bolal jak sie na nim kladlam. Do teraz czuje ból gdy sie choćby przekrece odrobine na brzuch.